Добрі рецепти, огляди, корисні та цікаві статті!
» » Солодкі грінки з молоком і яйцем - рецепт

Солодкі грінки з молоком і яйцем - рецепт

1-11-2015, 23:27
1 161
Солодкі грінки з молоком і яйцем - рецепт
Солодкі грінки – універсальне блюдо, яке дуже подобається дітям. Готуються вони неймовірно швидко і виходять смачними і м'якими. Їх можна зробити до сніданку або подати в якості перекусу. Ми розповімо вам, як робити грінки з яйцем і молоком.

Рецепт солодких грінок з молоком і яйцем


Інгредієнти:

  • яйце – 2 шт.;

  • молоко коров'яче – 100 мл;

  • цукор – за смаком;

  • мед або згущене молоко – для подачі;

  • олія рослинна;

  • батон – 5 скибочок.


  • Приготування
    Яйця гарненько збиваємо міксером, вливаємо молоко і кидаємо цукровий пісок. Перемішуємо до повного розчинення кристалів. Батон нарізаємо однаковими скибочками, акуратно опускаємо їх з усіх сторін в приготовленої суміші і викладаємо грінки з яйцем і молоком на розігріту сковороду. Обсмажуємо до золотавої скоринки в рослинному маслечко, а потім акуратно перевертаємо і підрум'янюємо на іншій стороні. Подаємо гріночки просто так, виклавши на тарілку, або полив згущеним молоком і медом.

    Грінки з яйцем і молоком в духовці


    Інгредієнти:

  • батон – 8 скибочок;

  • яйце – 1 шт.;

  • цукор – 1 ст. ложка;

  • молоко – 1 ст.;

  • масло вершкове – 40 г;

  • коричневий цукор для посипання.


  • Приготування
    Яйце розтираємо з ложкою цукру і поступово вливаємо молоко. Розмішуємо все до однорідного стану. Потім беремо скибочки батона і повністю мачає в яєчно-молочну суміш. Після цього викладаємо заготовки у скляну форму і відправляємо в розігріту духовку приблизно на півгодини. Коли грінки почнуть злегка зарумяниваться, виймаємо їх і промазуємо вершковим маслом. Знову ставимо в духовку на 5 хвилин, а потім посипаємо коричневим тростинним цукром і подаємо до чаю.

    Солодкі грінки з молоком і яйцем в мультиварці


    Інгредієнти:

  • батон – 4 скибочки;

  • яйце – 1 шт.;

  • масло вершкове – 50 г;

  • молоко – 1 ст. ложка;

  • коричневий цукор або цукрова пудра для прикраси;
  • Солодкі грінки з молоком і яйцем - рецепт

  • цукор – за смаком.


  • Приготування
    Яйце збиваємо міксером, додаємо молоко і цукор за смаком. У чашу мультиварки розтоплюємо вершкове масло. Батон нарізаємо скибочками, потім кожен шматочок в яєчно-молочну суміш і обсмажуємо грінки в режимі «Випічка» 15 хвилин. В середині приготування, відкриваємо кришку приладу і дуже акуратно перевертаємо грінки і підрум'янюємо на іншій стороні. Після звукового сигналу перекладаємо їх на блюдо, посипаємо за бажанням дрібної цукровою пудрою або коричневим цукром.
    Рекомендуємо добрі рецепти
    Грінки - рецепт
    Грінки - рецепт
    Грінки, по суті, - це хліб, підсмажений до рум'яної хрусткої скоринки. Їх роблять солодкими і подають з улюбленим варенням. А можна підсмажити або
    Грінки з батона з яйцем і молоком
    Грінки з батона з яйцем і молоком
    Класичне приготування грінок - це з використанням яєць і молока. Напевно в кожному будинку пробували такий варіант піджарки хліба. Їх роблять
    Як приготувати грінки з яйцем і молоком?
    Як приготувати грінки з яйцем і молоком?
    Грінки, в будь-якому їх виконанні, завжди дуже зручний варіант перекусу: швидко на сніданок і досить ситно в обід. І найвдалішим рецептом можна
    Солодкі грінки з батона
    Солодкі грінки з батона
    Дуже правильний і оригінальний спосіб позбутися від черствого батона - зробити солодкі грінки. Вранці за сніданком ваші рідні, особливо дітки точно
    Солодкі грінки - рецепт
    Солодкі грінки - рецепт
    Для смачного і ситного сніданку відмінним варіантом буде приготувати солодкі грінки. Їх можна посмажити досить швидко, використовуючи прості
    Грінки з батона
    Грінки з батона
    Грінки - це обсмажені з двох сторін шматочки хліба. Вони можуть бути солодкими, соленими і навіть гострими. І сьогодні ми розглянемо всі ці види