Грінки з батона з яйцем і молоком

Нижче з наших рецептів ви дізнаєтеся, як правильно зробити грінки з яйцем і молоком і запропонуємо варіант солодких грінок на сковороді і в духовці.
Рецепт грінок з яйцем і молоком
Інгредієнти:
Приготування
Шаткуємо батон на скибочки товщиною від десяти до п'ятнадцяти міліметрів. Яйця разбалтываем за допомогою виделки або віночка до однорідності, вливаємо молочко, приправляємо суміш за смаком сіллю, за бажанням і смаком меленої сумішшю перців італійськими травами і гарненько розмішуємо.
Кожен шматочок батона грунтовно вмочаємо в отриманій яєчно-молочної суміші і викладаємо на добре прогріту сковороду з рафінованим рослинним маслом. Даємо грінок подзолотиться на сильному вогні з обох сторін і виймаємо на блюдо.
Солодкі грінки на сковороді - рецепт з молоком і яйцем
Інгредієнти:
Приготування
Збиваємо яйця з доданою цукровою пудрою, ванільним цукром або корицею, скориставшись міксером або блендером. Додаємо молоко і ретельно змішати до однорідного стану. Ріжемо Батон на скибочки середньої товщини, просочуємо їх солодкої сумішшю з яєць і молока і визначаємо в прогріту сковороду з рослинним маслом. Після отримання рум'яного результату з обох сторін, викладаємо вироби на блюдо.
Смак солодких грінок безпосередньо залежить від ступеня просочення їх перед обсмажуванням. Якщо потримати скибочки батона в молоці довше, отримаємо більш ніжні і м'які солодкі грінки всередині з легким хрускотом зовні. Але тут дуже важливо не допустити зайвого розмокання хліба. Зануривши їх у яєчно-молочну суміш на пару секунд, зможемо насолодитися більш щільною, хрусткою структурою страви. Вибираємо відповідний алгоритм приготування за своїм уподобанням.
Грінки з яйцем і молоком в духовці
Інгредієнти:
Приготування
У глибокій ємності збиваємо курячі яйця, вливаємо свіже молоко, вершки, ванільний екстракт і знову збиваємо. Батон нарізаємо на шматки товщиною два-три сантиметри, добре просочуємо приготовленої яєчно-молочною сумішшю і укладаємо в відповідну форму для запікання. Ставимо її на кілька годин у холодильник, натягнувши зверху харчову плівку. Можна зробити цю заготовку ввечері, а вранці продовжити приготування і

Включаємо духовку, виставляємо температурний режим на сто вісімдесят градусів і, поки він прогрівається, змішуємо розтоплене вершкове масло з кленовим сиропом, коричневим цукром і подрібненими волоськими горіхами.
Викладаємо горіхову суміш на просочені хлібні скибочки у формі і визначаємо блюдо в прогріту духовку на сорок хвилин.
Подаємо ароматні і шалено смачні грінки гарячими до чаю або кави.
Рекомендуємо добрі рецепти

Грінки - рецепт
Грінки, по суті, - це хліб, підсмажений до рум'яної хрусткої скоринки. Їх роблять солодкими і подають з улюбленим варенням. А можна підсмажити або

Солодкі грінки з молоком і яйцем - рецепт
Грінки - це прекрасна ідея для смачного сніданку або швидкого ситного перекусу. А якщо їх зробити ще й солодкими - малюки будуть у захваті від цього

Як приготувати грінки з яйцем і молоком?
Грінки, в будь-якому їх виконанні, завжди дуже зручний варіант перекусу: швидко на сніданок і досить ситно в обід. І найвдалішим рецептом можна

Солодкі грінки з батона
Дуже правильний і оригінальний спосіб позбутися від черствого батона - зробити солодкі грінки. Вранці за сніданком ваші рідні, особливо дітки точно

Солодкі грінки - рецепт
Для смачного і ситного сніданку відмінним варіантом буде приготувати солодкі грінки. Їх можна посмажити досить швидко, використовуючи прості

Грінки з батона
Грінки - це обсмажені з двох сторін шматочки хліба. Вони можуть бути солодкими, соленими і навіть гострими. І сьогодні ми розглянемо всі ці види