Солодкі грінки з батона
Якщо вам потрібно швиденько зробити смачний і ситний сніданок для дитини чи дорослого, то ми розповімо вам, як приготувати солодкі грінки з батона. Всього через 5 хвилин на столі стоятимуть соковиті і ароматні гріночки, які можна доповнити варенням , згущеним молоком або улюбленим топінгом.
Інгредієнти:
свіжий батон – 300 г;
цукор дрібний – 1 ст. ложка;
молоко – 250 мл;
олія рослинна;
цукрова пудра для прикраси;
яйце – 2 шт.
Приготування
У миску наливаємо злегка підігріте молоко, додаємо за смаком цукор і ретельно перемішуємо. Яйця окремо збиваємо виделкою до пишноти, а потім акуратно перелити в молочну суміш і перемішуємо. У сковороду наливаємо трохи рослинного масла, добре розігріваємо його і приступаємо безпосередньо до приготування грінок. Скибочки батона занурюємо повністю в солодку суміш, викладаємо на сковороду і швиденько обсмажуємо до появи апетитною скоринки. Потім перевертаємо їх лопаткою і підрум'янюємо з іншого боку. Готові солодкі грінки з батона з яйцем подаємо до столу, виклавши стопкою і посипавши дрібної цукровою пудрою.
Інгредієнти:
білий хліб;
масло вершкове – 100 г;
мармелад – 200 р.
Приготування
З хліба акуратно зрізаємо шкірку і нарізаємо його невеликими квадратиками. Вершкове масло кладемо в пиалку і розтоплюємо в мікрохвильовці. Тепер маку хліб повністю в масло, викладаємо на плоску тарілку і зверху кладемо по шматочку мармеладу або промазуємо джемом. Відправляємо грінки в піч, і засікаємо 7 хвилин. Готову страву подаємо в теплому вигляді з глінтвейном або свежезаваренним імбирним чаєм .
Інгредієнти:
батон – 10 скибочок;
вершки нежирні – 05 ст.;
яйце куряче – 2 шт.;
пудра цукрова – за смаком;
масло вершкове.
Приготування
Яйця розбиваємо в миску і добре збиваємо міксером. Не зупиняючись, поступово додаємо цукрову пудру і перемішуємо. Після цього вводимо нежирні вершки і знову збиваємо на невеликій швидкості. У сковороді розтоплюємо шматочок вершкового масла. Тепер потім скибочки батона повністю в яєчну суміш, викладаємо на розігріту сковороду і обсмажуємо з обох боків до появи рум'яної скоринки. Подаємо готові грінки гарячими, виклавши на плоску тарілку, з кількома ложками фруктового джему.
Рецепт солодких грінок з батона
Інгредієнти:
Приготування
У миску наливаємо злегка підігріте молоко, додаємо за смаком цукор і ретельно перемішуємо. Яйця окремо збиваємо виделкою до пишноти, а потім акуратно перелити в молочну суміш і перемішуємо. У сковороду наливаємо трохи рослинного масла, добре розігріваємо його і приступаємо безпосередньо до приготування грінок. Скибочки батона занурюємо повністю в солодку суміш, викладаємо на сковороду і швиденько обсмажуємо до появи апетитною скоринки. Потім перевертаємо їх лопаткою і підрум'янюємо з іншого боку. Готові солодкі грінки з батона з яйцем подаємо до столу, виклавши стопкою і посипавши дрібної цукровою пудрою.
Рецепт солодких грінок з батона з мармеладом
Інгредієнти:
Приготування
З хліба акуратно зрізаємо шкірку і нарізаємо його невеликими квадратиками. Вершкове масло кладемо в пиалку і розтоплюємо в мікрохвильовці. Тепер маку хліб повністю в масло, викладаємо на плоску тарілку і зверху кладемо по шматочку мармеладу або промазуємо джемом. Відправляємо грінки в піч, і засікаємо 7 хвилин. Готову страву подаємо в теплому вигляді з глінтвейном або свежезаваренним імбирним чаєм .
Солодкі грінки з батона
Інгредієнти:
Приготування
Яйця розбиваємо в миску і добре збиваємо міксером. Не зупиняючись, поступово додаємо цукрову пудру і перемішуємо. Після цього вводимо нежирні вершки і знову збиваємо на невеликій швидкості. У сковороді розтоплюємо шматочок вершкового масла. Тепер потім скибочки батона повністю в яєчну суміш, викладаємо на розігріту сковороду і обсмажуємо з обох боків до появи рум'яної скоринки. Подаємо готові грінки гарячими, виклавши на плоску тарілку, з кількома ложками фруктового джему.
Рекомендуємо добрі рецепти
Грінки - рецепт
Грінки, по суті, - це хліб, підсмажений до рум'яної хрусткої скоринки. Їх роблять солодкими і подають з улюбленим варенням. А можна підсмажити або
Грінки з батона з яйцем і молоком
Класичне приготування грінок - це з використанням яєць і молока. Напевно в кожному будинку пробували такий варіант піджарки хліба. Їх роблять
Солодкі грінки з молоком і яйцем - рецепт
Грінки - це прекрасна ідея для смачного сніданку або швидкого ситного перекусу. А якщо їх зробити ще й солодкими - малюки будуть у захваті від цього
Солодкі грінки - рецепт
Для смачного і ситного сніданку відмінним варіантом буде приготувати солодкі грінки. Їх можна посмажити досить швидко, використовуючи прості
Грінки з батона
Грінки - це обсмажені з двох сторін шматочки хліба. Вони можуть бути солодкими, соленими і навіть гострими. І сьогодні ми розглянемо всі ці види
Грінки в мікрохвильовці
Солодкі грінки в мікрохвильовці - швидкий і смачний сніданок, який із задоволенням з'їдять і дорослі, і діти. Тому ми вирішили розповісти вам про