Добрі рецепти, огляди, корисні та цікаві статті!
» » Солодкі грінки з батона

Солодкі грінки з батона

1-11-2015, 23:13
998
Солодкі грінки з батона
Якщо вам потрібно швиденько зробити смачний і ситний сніданок для дитини чи дорослого, то ми розповімо вам, як приготувати солодкі грінки з батона. Всього через 5 хвилин на столі стоятимуть соковиті і ароматні гріночки, які можна доповнити варенням , згущеним молоком або улюбленим топінгом.

Рецепт солодких грінок з батона


Інгредієнти:

  • свіжий батон – 300 г;

  • цукор дрібний – 1 ст. ложка;

  • молоко – 250 мл;

  • олія рослинна;

  • цукрова пудра для прикраси;

  • яйце – 2 шт.


  • Приготування
    У миску наливаємо злегка підігріте молоко, додаємо за смаком цукор і ретельно перемішуємо. Яйця окремо збиваємо виделкою до пишноти, а потім акуратно перелити в молочну суміш і перемішуємо. У сковороду наливаємо трохи рослинного масла, добре розігріваємо його і приступаємо безпосередньо до приготування грінок. Скибочки батона занурюємо повністю в солодку суміш, викладаємо на сковороду і швиденько обсмажуємо до появи апетитною скоринки. Потім перевертаємо їх лопаткою і підрум'янюємо з іншого боку. Готові солодкі грінки з батона з яйцем подаємо до столу, виклавши стопкою і посипавши дрібної цукровою пудрою.

    Рецепт солодких грінок з батона з мармеладом


    Інгредієнти:

  • білий хліб;

  • масло вершкове – 100 г;

  • мармелад – 200 р.


  • Приготування
    З хліба акуратно зрізаємо шкірку і нарізаємо його невеликими квадратиками. Вершкове масло кладемо в пиалку і розтоплюємо в мікрохвильовці. Тепер маку хліб повністю в масло, викладаємо на плоску тарілку і зверху кладемо по шматочку мармеладу або промазуємо джемом. Відправляємо грінки в піч, і засікаємо 7 хвилин. Готову страву подаємо в теплому вигляді з глінтвейном або свежезаваренним імбирним чаєм .

    Солодкі грінки з батона


    Інгредієнти:

  • батон – 10 скибочок;

  • вершки нежирні – 05 ст.;

  • яйце куряче – 2 шт.;

  • пудра цукрова – за смаком;
  • Солодкі грінки з батона

  • масло вершкове.


  • Приготування
    Яйця розбиваємо в миску і добре збиваємо міксером. Не зупиняючись, поступово додаємо цукрову пудру і перемішуємо. Після цього вводимо нежирні вершки і знову збиваємо на невеликій швидкості. У сковороді розтоплюємо шматочок вершкового масла. Тепер потім скибочки батона повністю в яєчну суміш, викладаємо на розігріту сковороду і обсмажуємо з обох боків до появи рум'яної скоринки. Подаємо готові грінки гарячими, виклавши на плоску тарілку, з кількома ложками фруктового джему.
    Рекомендуємо добрі рецепти
    Грінки - рецепт
    Грінки - рецепт
    Грінки, по суті, - це хліб, підсмажений до рум'яної хрусткої скоринки. Їх роблять солодкими і подають з улюбленим варенням. А можна підсмажити або
    Грінки з батона з яйцем і молоком
    Грінки з батона з яйцем і молоком
    Класичне приготування грінок - це з використанням яєць і молока. Напевно в кожному будинку пробували такий варіант піджарки хліба. Їх роблять
    Солодкі грінки з молоком і яйцем - рецепт
    Солодкі грінки з молоком і яйцем - рецепт
    Грінки - це прекрасна ідея для смачного сніданку або швидкого ситного перекусу. А якщо їх зробити ще й солодкими - малюки будуть у захваті від цього
    Солодкі грінки - рецепт
    Солодкі грінки - рецепт
    Для смачного і ситного сніданку відмінним варіантом буде приготувати солодкі грінки. Їх можна посмажити досить швидко, використовуючи прості
    Грінки з батона
    Грінки з батона
    Грінки - це обсмажені з двох сторін шматочки хліба. Вони можуть бути солодкими, соленими і навіть гострими. І сьогодні ми розглянемо всі ці види
    Грінки в мікрохвильовці
    Грінки в мікрохвильовці
    Солодкі грінки в мікрохвильовці - швидкий і смачний сніданок, який із задоволенням з'їдять і дорослі, і діти. Тому ми вирішили розповісти вам про