Добрі рецепти, огляди, корисні та цікаві статті!
» » Закусочний торт «Наполеон» з готових коржів

Закусочний торт «Наполеон» з готових коржів

1-11-2015, 23:17
2 331
Закусочний торт «Наполеон» з готових коржів
Все частіше список закусок на святковому столі доповнює оригінальне блюдо – закусочний торт, який готується із звичайних коржів для солодких тортів в поєднанні з салатними прошарками. Для економії часу, замінити домашні коржі можна покупними, так блюдо готується в рази швидше і простіше, залишиться лише дати торту просочитися декілька годин перед подачею.

Рецепт закусочного торта з коржів «Наполеон»


Начинкою для закусочного торта «Наполнеон» може послужити будь-який салат або комбінація окремих інгредієнтів. Для того, щоб торт вийде дійсно м'яким, вам знадобиться велика кількість майонезу , який вмить просочить теплі коржі і зроблять закуску соковитою, а тому вибирайте соус вищої якості або готуйте його будинку.
Інгредієнти:

  • коржі для торта «Наполеон» - 5 шт.;

  • майонез - 830 мл;

  • куряче філе - 11 кг;

  • твердий сир - 370 г;

  • печериці - 420 г;

  • ріпчаста цибуля - 210 г;

  • часникові зубки - 4 шт.;

  • яйця - 6 шт.;

  • пір'я зеленої цибулі - 4 шт.


  • Приготування
    Очистіть курятину від плівок і залишків жирової прошарку, потім відваріть і розберіть на волокна. Сир натріть і приступайте до грибний прошарку, для приготування якої очищені печериці необхідно спасерувати з нарізаною ріпчастою цибулею і пюрированным часником до повного випаровування грибний вологи. Для фінальної начинки слід змішати дрібно нарубленное яйце з зеленню цибулі.
    Тепер готові коржі помістіть в попередньо нагріту духовку або мікроволновку – коржі повинні злегка прогрітися для того, щоб добре вбирати майонез. Покрийте перший теплий корж соусом, викладіть на нього курку, потім ще корж, рясний шар майонезу і сир. Повторіть аналогічну процедуру для ще двох начинок і промажте готовий закусочний торт «Наполеон» з куркою і грибами майонезом зовні.

    Закусочний торт «Наполеон» з рибною консервою


    Інгредієнти:

  • коржі для торта «Наполеон»;

  • морква - 240 г;

  • яйця - 6 шт.;

  • рибні консерви - 270 г;

  • часникові зубки - 2 шт.;

  • вершковий сир - 165 г;
  • Закусочний торт «Наполеон» з готових коржів

  • майонез - 270 мл


  • Приготування
    Почніть з підготовки кожного з наповнювачів. Відваріть моркву, натріть її і з'єднайте з пюрированным часником і парою ложок майонезу до отримання однорідної пасти. Рибні консерви розімніть разом з невеликою кількістю рідини з банки. Яйця зваріть круто і подрібніть. По черзі розподіліть начинку між коржами, попередньо промазуючи кожен майонезом. Отриманий закусочний торт «Наполеон» з готових коржів покрийте шаром вершкового сиру і поставте в холодильник для просочення.
    Рекомендуємо добрі рецепти
    Як приготувати грінки з часником?
    Як приготувати грінки з часником?
    Приготувати грінки - це найлегше, що можна зробити з вчорашнього черствого хліба. В рамках даної статті розповімо, як зробити чудову закуску до пива
    Торт з вафельних коржів
    Торт з вафельних коржів
    Коли потрібно швидко приготувати що-небудь до чаю, на допомогу нам приходять вафельні коржі. З таких коржів можна приготувати повноцінний кремовий
    Закусочний торт «Наполеон»
    Закусочний торт «Наполеон»
    Закусочний торт «Наполеон» відомий не сильно, оскільки класичний десерт його затьмарює. Однак це не означає, що його не варто готувати. Ніжні
    Закусочні торти
    Закусочні торти
    Закусочний торт - це чудове святкове блюдо, яке неодмінно прикрасить будь-який стіл. І сьогодні ми розглянемо декілька популярних рецептів створення
    Торт з листкового тіста
    Торт з листкового тіста
    Життя господинь істотно полегшила поява на ринках готового листкового тіста. І сьогодні ми з вами поділимося деякими цікавими створення тортів з
    Торт «Наполеон» з заварним кремом
    Торт «Наполеон» з заварним кремом
    Торт «Наполеон» - один з найпопулярніших десертів на будь-якому святковому торжестві. Способів його приготування досить багато. І сьогодні мова піде