» » Як приготувати грінки з часником?

Як приготувати грінки з часником?

Як приготувати грінки з часником?
Покупні сухарики досить дорогі, та й вони приготовані з додаванням безлічі самих різних хімічних добавок. Тому господині нерідко воліють готувати грінки будинку. Для цього використовується і білий, житній, і висівковий хліб і додати продукти з яскраво вираженим смаком. Сьогодні давайте розглянемо рецепти грінок з додаванням часнику.

Як приготувати грінки з часником в духовці?


Інгредієнти:

  • хліб — 500 г;

  • часникові часточки — 5-6 шт.;

  • соняшникова олія — 10-12 ст. ложок;

  • петрушка — 4-5 гілочок;

  • сіль.


  • Приготування
    Хліб нарізаємо на скибочки, відокремлюємо скоринки з усіх боків. Ріжемо хліб у вигляді кубиків. Перекладаємо у велику форму для запікання. Залишаємо в нагрітій духовці хвилин на 10-20 — залежить від кольору, який ви хочете отримати. Готуємо заправку — перемішуємо масло з подрібненим часниковими часточками і петрушкою. Заливаємо цією сумішшю сухарики, солимо і перемішуємо. Даємо постояти в духовці ще 2-3 хвилини.

    Як приготувати грінки з часником на сковороді?


    Інгредієнти:

  • хліб білий — 200-230 г;

  • часникові часточки — 2 шт.;

  • вершкове масло — 40-50 г;

  • сіль.


  • Приготування
    Часник нарізаємо тонкими слайсами. Обсмажуємо на олії і виймаємо з сковороди. У хліба зрізаємо шкірку. Ріжемо м'якуш на кубики. Кладемо на сковороду в один шар. Якщо сковорода невелика і весь хліб не вмістився в один шар, то смажимо грінки партіями. Наприкінці смаження солимо.

    Як приготувати грінки з сиром і часником?


    Інгредієнти:

  • багет — 300-320 г;

  • масло вершкове — 50-60 г;

  • сіль;

  • пиво світле — 30-50 мл;

  • сир твердий — 100-120 г;

  • часточки часникові — 4 шт.;

  • кріп — 3 гілочки;

  • яєчний жовток — 1 шт.


  • Приготування
    Розтоплюємо половину вершкового масла і смажимо на ньому порізаний на кружечки багет. Промиваємо сковороду і розтоплюємо на неї другу половину масла. Насипаємо туди тертий сир, наливаємо пиво і солимо. Починаємо варити, помішуючи віночком. Через 2 хвилини вливаємо злегка збитий жовток. Прогріваємо, помішуючи, щоб суміш стала однорідною. Кладемо підготовлений багет на деко з пергаментом. Поливаємо сирною сумішшю. Посипаємо подрібненим часником і кропом. Запікаємо 7-8 хвилин.

    Як приготувати житні грінки з часником?


    Інгредієнти:
    Як приготувати грінки з часником?


  • хліб житній — 150-170 г;

  • часникові зубчики — 1-2 шт.;

  • олія соняшникова — 3 ст. ложки;

  • сирий жовток курячий — 1 шт.;

  • сіль.


  • Приготування
    Хліб нарізаємо брусочками, довжиною 3-4 див Випікаємо в духовці 10-12 хвилин. Подрібнюємо часник, додаємо до нього масло, збитий курячий жовток і сіль. Перемішуємо. Виливаємо цю масу на хлібні шматочки, акуратно за допомогою дерев'яної лопатки перемішуємо все. Повертаємо в духовку. Через 5-7 хвилин грінки будуть готові.
    Додав: admin | 1-11-2015, 23:17
    Переглядів: 401