Як приготувати грінки з часником?
Покупні сухарики досить дорогі, та й вони приготовані з додаванням безлічі самих різних хімічних добавок. Тому господині нерідко воліють готувати грінки будинку. Для цього використовується і білий, житній, і висівковий хліб і додати продукти з яскраво вираженим смаком. Сьогодні давайте розглянемо рецепти грінок з додаванням часнику.
Інгредієнти:
хліб — 500 г;
часникові часточки — 5-6 шт.;
соняшникова олія — 10-12 ст. ложок;
петрушка — 4-5 гілочок;
сіль.
Приготування
Хліб нарізаємо на скибочки, відокремлюємо скоринки з усіх боків. Ріжемо хліб у вигляді кубиків. Перекладаємо у велику форму для запікання. Залишаємо в нагрітій духовці хвилин на 10-20 — залежить від кольору, який ви хочете отримати. Готуємо заправку — перемішуємо масло з подрібненим часниковими часточками і петрушкою. Заливаємо цією сумішшю сухарики, солимо і перемішуємо. Даємо постояти в духовці ще 2-3 хвилини.
Інгредієнти:
хліб білий — 200-230 г;
часникові часточки — 2 шт.;
вершкове масло — 40-50 г;
сіль.
Приготування
Часник нарізаємо тонкими слайсами. Обсмажуємо на олії і виймаємо з сковороди. У хліба зрізаємо шкірку. Ріжемо м'якуш на кубики. Кладемо на сковороду в один шар. Якщо сковорода невелика і весь хліб не вмістився в один шар, то смажимо грінки партіями. Наприкінці смаження солимо.
Інгредієнти:
багет — 300-320 г;
масло вершкове — 50-60 г;
сіль;
пиво світле — 30-50 мл;
сир твердий — 100-120 г;
часточки часникові — 4 шт.;
кріп — 3 гілочки;
яєчний жовток — 1 шт.
Приготування
Розтоплюємо половину вершкового масла і смажимо на ньому порізаний на кружечки багет. Промиваємо сковороду і розтоплюємо на неї другу половину масла. Насипаємо туди тертий сир, наливаємо пиво і солимо. Починаємо варити, помішуючи віночком. Через 2 хвилини вливаємо злегка збитий жовток. Прогріваємо, помішуючи, щоб суміш стала однорідною. Кладемо підготовлений багет на деко з пергаментом. Поливаємо сирною сумішшю. Посипаємо подрібненим часником і кропом. Запікаємо 7-8 хвилин.
Інгредієнти:
хліб житній — 150-170 г;
часникові зубчики — 1-2 шт.;
олія соняшникова — 3 ст. ложки;
сирий жовток курячий — 1 шт.;
сіль.
Приготування
Хліб нарізаємо брусочками, довжиною 3-4 див Випікаємо в духовці 10-12 хвилин. Подрібнюємо часник, додаємо до нього масло, збитий курячий жовток і сіль. Перемішуємо. Виливаємо цю масу на хлібні шматочки, акуратно за допомогою дерев'яної лопатки перемішуємо все. Повертаємо в духовку. Через 5-7 хвилин грінки будуть готові.
Як приготувати грінки з часником в духовці?
Інгредієнти:
Приготування
Хліб нарізаємо на скибочки, відокремлюємо скоринки з усіх боків. Ріжемо хліб у вигляді кубиків. Перекладаємо у велику форму для запікання. Залишаємо в нагрітій духовці хвилин на 10-20 — залежить від кольору, який ви хочете отримати. Готуємо заправку — перемішуємо масло з подрібненим часниковими часточками і петрушкою. Заливаємо цією сумішшю сухарики, солимо і перемішуємо. Даємо постояти в духовці ще 2-3 хвилини.
Як приготувати грінки з часником на сковороді?
Інгредієнти:
Приготування
Часник нарізаємо тонкими слайсами. Обсмажуємо на олії і виймаємо з сковороди. У хліба зрізаємо шкірку. Ріжемо м'якуш на кубики. Кладемо на сковороду в один шар. Якщо сковорода невелика і весь хліб не вмістився в один шар, то смажимо грінки партіями. Наприкінці смаження солимо.
Як приготувати грінки з сиром і часником?
Інгредієнти:
Приготування
Розтоплюємо половину вершкового масла і смажимо на ньому порізаний на кружечки багет. Промиваємо сковороду і розтоплюємо на неї другу половину масла. Насипаємо туди тертий сир, наливаємо пиво і солимо. Починаємо варити, помішуючи віночком. Через 2 хвилини вливаємо злегка збитий жовток. Прогріваємо, помішуючи, щоб суміш стала однорідною. Кладемо підготовлений багет на деко з пергаментом. Поливаємо сирною сумішшю. Посипаємо подрібненим часником і кропом. Запікаємо 7-8 хвилин.
Як приготувати житні грінки з часником?
Інгредієнти:
Приготування
Хліб нарізаємо брусочками, довжиною 3-4 див Випікаємо в духовці 10-12 хвилин. Подрібнюємо часник, додаємо до нього масло, збитий курячий жовток і сіль. Перемішуємо. Виливаємо цю масу на хлібні шматочки, акуратно за допомогою дерев'яної лопатки перемішуємо все. Повертаємо в духовку. Через 5-7 хвилин грінки будуть готові.
Рекомендуємо добрі рецепти
Грінки з сиром і часником
Грінки - це ідеальний спосіб позбутися від залишків хліба і скрасити буденний обід пікантну нотку. Пропонуємо два чудових і зовсім простих рецепту
Часникові грінки
Навряд чи знайдуться люди, які не люблять грінки, а тому розглянемо кілька рецептів приготування цієї закуски. Найпоширенішими є грінки з часником, а
Грінки з сиром
Грінки з сиром - це прекрасний сніданок на швидку руку. Часто, деякі господині подають цю страву навіть до святкового столу, так що про легкість і
Грінки до пива - рецепт
Так приємно буває літнім спекотним ввечері випити з друзями або родиною келих холодного пива. Але до хорошого алкогольного напою завжди покладається
Грінки в духовці
Грінки - річ універсальна, адже годяться вони для доповнення супів, або салатів, так і в якості основи для бутерброда, або закуски до пива. Як
Грінки в мікрохвильовці
Солодкі грінки в мікрохвильовці - швидкий і смачний сніданок, який із задоволенням з'їдять і дорослі, і діти. Тому ми вирішили розповісти вам про