Добрі рецепти, огляди, корисні та цікаві статті!
» » Грінки з сиром і часником

Грінки з сиром і часником

1-11-2015, 23:13
6 323
Грінки з сиром і часником
Прекрасним способом утилізації вчорашнього, зачерствілого хліба є приготування з нього смачних грінок. Існує маса варіантів цій нехитрій закуски. Ми сьогодні зупинимося на самому пікантному з них і розповімо, як приготувати грінки з сиром і часником.

Грінки з плавленим сиром і часником - рецепт в духовці


Інгредієнти:

  • будь хліб;

  • яйце – 1-2 шт.;

  • плавлений сир – 150 г;

  • часник – 1-2 зубчики;

  • майонез або сметана – 30 г;

  • мелений чорний перець – за смаком;

  • свіжа зелень кропу – за смаком;

  • спеції – за смаком;

  • рослинне масло.


  • Приготування
    Щоб приготувати грінки, ріжемо хлібець на скибочки товщиною близько одного сантиметра. Яйця разбалтываем добренько за допомогою віночка або вилки, додаємо за смаком сіль, мелений чорний перець, за бажанням спеції і перемішуємо. Потім кожен хлібний шматочок в отриманій яєчної суміші і розміщуємо на добре прогрітій сковороді з рослинним маслом без запаху. Підрум'янюємо хліб трохи з обох сторін і виймаємо на тарілку.
    Плавлений сир пропускаємо через дрібну або середню тертку, а очищений часник через прес. Змішуємо два цих компонента, додаємо сметану або майонез, дрібно нарубану зелень кропу і ретельно перемішуємо. Отриману сирно-часникову начинку намазуємо на обсмажені хлібці і розміщуємо їх на деку. Визначаємо блюдо в заздалегідь прогріту до 210 градусів духовку і витримуємо до підрум'янення приблизно сім-десять хвилин.

    Грінки з часником і сиром на сковороді - простий рецепт


    Інгредієнти:

  • хліб;

  • часник;

  • твердий сир;

  • рослинне масло.


  • Приготування
    Зараз ми розповімо, як приготувати найпростіші часникові грінки. Їх можна буде використовувати як самостійну закуску або взяти за основу оригінальних бутербродів і доповнити м'ясними, ковбасними або
    Грінки з сиром і часником
    рибними продуктами.
    Першим ділом підготуємо належним чином усі необхідні компоненти. Хлібець наріжемо на шматочки бажаної товщини, чистимо часник і зріжемо верх на кожному зубке, а сир натремо на дрібній або середній тертці.
    Тепер прогріваємо сковороду з товстим дном, попередньо налив трохи олії і викладаємо в неї хлібні скибочки. Даємо їм підрум'янитися з двох сторін, виймаємо на тарілку і, притримуючи їх виделкою, натираємо ще гарячі зрізом часникового зубчики. Тут же притрушиваем їх натертим сиром. Залежно від ступеня бажаної гостроти, можна натирати грінки з часником однієї або з двох сторін.
    Рекомендуємо добрі рецепти
    Грінки з часником
    Грінки з часником
    Грінки - це прекрасний спосіб розправитися з черствим хлібом. Зробити їх дуже просто і варіантів неймовірно багато. Пропонуємо урізноманітнити їх
    Грінки - рецепт
    Грінки - рецепт
    Грінки, по суті, - це хліб, підсмажений до рум'яної хрусткої скоринки. Їх роблять солодкими і подають з улюбленим варенням. А можна підсмажити або
    Як приготувати грінки з яйцем і молоком?
    Як приготувати грінки з яйцем і молоком?
    Грінки, в будь-якому їх виконанні, завжди дуже зручний варіант перекусу: швидко на сніданок і досить ситно в обід. І найвдалішим рецептом можна
    Як приготувати грінки з часником?
    Як приготувати грінки з часником?
    Приготувати грінки - це найлегше, що можна зробити з вчорашнього черствого хліба. В рамках даної статті розповімо, як зробити чудову закуску до пива
    Часникові грінки
    Часникові грінки
    Навряд чи знайдуться люди, які не люблять грінки, а тому розглянемо кілька рецептів приготування цієї закуски. Найпоширенішими є грінки з часником, а
    Грінки з сиром
    Грінки з сиром
    Грінки з сиром - це прекрасний сніданок на швидку руку. Часто, деякі господині подають цю страву навіть до святкового столу, так що про легкість і