Грінки з сиром і часником
Прекрасним способом утилізації вчорашнього, зачерствілого хліба є приготування з нього смачних грінок. Існує маса варіантів цій нехитрій закуски. Ми сьогодні зупинимося на самому пікантному з них і розповімо, як приготувати грінки з сиром і часником.
Інгредієнти:
будь хліб;
яйце – 1-2 шт.;
плавлений сир – 150 г;
часник – 1-2 зубчики;
майонез або сметана – 30 г;
мелений чорний перець – за смаком;
свіжа зелень кропу – за смаком;
спеції – за смаком;
рослинне масло.
Приготування
Щоб приготувати грінки, ріжемо хлібець на скибочки товщиною близько одного сантиметра. Яйця разбалтываем добренько за допомогою віночка або вилки, додаємо за смаком сіль, мелений чорний перець, за бажанням спеції і перемішуємо. Потім кожен хлібний шматочок в отриманій яєчної суміші і розміщуємо на добре прогрітій сковороді з рослинним маслом без запаху. Підрум'янюємо хліб трохи з обох сторін і виймаємо на тарілку.
Плавлений сир пропускаємо через дрібну або середню тертку, а очищений часник через прес. Змішуємо два цих компонента, додаємо сметану або майонез, дрібно нарубану зелень кропу і ретельно перемішуємо. Отриману сирно-часникову начинку намазуємо на обсмажені хлібці і розміщуємо їх на деку. Визначаємо блюдо в заздалегідь прогріту до 210 градусів духовку і витримуємо до підрум'янення приблизно сім-десять хвилин.
Інгредієнти:
хліб;
часник;
твердий сир;
рослинне масло.
Приготування
Зараз ми розповімо, як приготувати найпростіші часникові грінки. Їх можна буде використовувати як самостійну закуску або взяти за основу оригінальних бутербродів і доповнити м'ясними, ковбасними або рибними продуктами.
Першим ділом підготуємо належним чином усі необхідні компоненти. Хлібець наріжемо на шматочки бажаної товщини, чистимо часник і зріжемо верх на кожному зубке, а сир натремо на дрібній або середній тертці.
Тепер прогріваємо сковороду з товстим дном, попередньо налив трохи олії і викладаємо в неї хлібні скибочки. Даємо їм підрум'янитися з двох сторін, виймаємо на тарілку і, притримуючи їх виделкою, натираємо ще гарячі зрізом часникового зубчики. Тут же притрушиваем їх натертим сиром. Залежно від ступеня бажаної гостроти, можна натирати грінки з часником однієї або з двох сторін.
Грінки з плавленим сиром і часником - рецепт в духовці
Інгредієнти:
Приготування
Щоб приготувати грінки, ріжемо хлібець на скибочки товщиною близько одного сантиметра. Яйця разбалтываем добренько за допомогою віночка або вилки, додаємо за смаком сіль, мелений чорний перець, за бажанням спеції і перемішуємо. Потім кожен хлібний шматочок в отриманій яєчної суміші і розміщуємо на добре прогрітій сковороді з рослинним маслом без запаху. Підрум'янюємо хліб трохи з обох сторін і виймаємо на тарілку.
Плавлений сир пропускаємо через дрібну або середню тертку, а очищений часник через прес. Змішуємо два цих компонента, додаємо сметану або майонез, дрібно нарубану зелень кропу і ретельно перемішуємо. Отриману сирно-часникову начинку намазуємо на обсмажені хлібці і розміщуємо їх на деку. Визначаємо блюдо в заздалегідь прогріту до 210 градусів духовку і витримуємо до підрум'янення приблизно сім-десять хвилин.
Грінки з часником і сиром на сковороді - простий рецепт
Інгредієнти:
Приготування
Зараз ми розповімо, як приготувати найпростіші часникові грінки. Їх можна буде використовувати як самостійну закуску або взяти за основу оригінальних бутербродів і доповнити м'ясними, ковбасними або рибними продуктами.
Першим ділом підготуємо належним чином усі необхідні компоненти. Хлібець наріжемо на шматочки бажаної товщини, чистимо часник і зріжемо верх на кожному зубке, а сир натремо на дрібній або середній тертці.
Тепер прогріваємо сковороду з товстим дном, попередньо налив трохи олії і викладаємо в неї хлібні скибочки. Даємо їм підрум'янитися з двох сторін, виймаємо на тарілку і, притримуючи їх виделкою, натираємо ще гарячі зрізом часникового зубчики. Тут же притрушиваем їх натертим сиром. Залежно від ступеня бажаної гостроти, можна натирати грінки з часником однієї або з двох сторін.
Рекомендуємо добрі рецепти
Грінки з часником
Грінки - це прекрасний спосіб розправитися з черствим хлібом. Зробити їх дуже просто і варіантів неймовірно багато. Пропонуємо урізноманітнити їх
Грінки - рецепт
Грінки, по суті, - це хліб, підсмажений до рум'яної хрусткої скоринки. Їх роблять солодкими і подають з улюбленим варенням. А можна підсмажити або
Як приготувати грінки з яйцем і молоком?
Грінки, в будь-якому їх виконанні, завжди дуже зручний варіант перекусу: швидко на сніданок і досить ситно в обід. І найвдалішим рецептом можна
Як приготувати грінки з часником?
Приготувати грінки - це найлегше, що можна зробити з вчорашнього черствого хліба. В рамках даної статті розповімо, як зробити чудову закуску до пива
Часникові грінки
Навряд чи знайдуться люди, які не люблять грінки, а тому розглянемо кілька рецептів приготування цієї закуски. Найпоширенішими є грінки з часником, а
Грінки з сиром
Грінки з сиром - це прекрасний сніданок на швидку руку. Часто, деякі господині подають цю страву навіть до святкового столу, так що про легкість і