Грінки до пива - рецепт

Житні грінки до пива
Інгредієнти:
Приготування
Зараз розповімо, як зробити грінки до пива. Беремо чорний хліб, нарізаємо його невеликими кубиками або смужками. Очищаємо зубчик часничку. На сковорідку наливаємо рослинне масло, ставимо на вогонь і кидаємо часник. Пасеруємо його до тих пір, поки зубчик не стане золотистим.
В масло акуратно опускаємо хліб. Обсмажуємо його до тих пір, поки хліб не підрум'яниться, після чого перевертаємо грінки і даємо їм підсмажитися з іншого боку.
При бажанні додаємо спеції чорний перець або каррі. Готові грінки перекладаємо в посуд, в якій будемо їх подавати на стіл. Поки хлібні шматочки ще гарячі укладаємо зверху нарізаний скибочками сир, щоб він встиг розплавитися і застигнути.
Грінки з часником до пива
Інгредієнти:
Приготування
Розглянемо ще один варіант, як посмажити грінки до пива. Хліб нарізаємо звичайними невеликими прямоугольничками, або трикутничками. Часник чистимо, пропускаємо через землянку і змішуємо з м'яким вершковим маслом. Отриману суміш гарненько втираємо в заготівлі грінок, підсолюємо за смаком і смажимо на змащеній сковорідці до утворення хрусткої скоринки. Головний секрет таких грінок полягає в тому, що часничку повинно бути побільше, а маслечка поменше. Готові часникові грінки подаємо до пива як гострої і пікантною закуски!
Грінки до пива
Інгредієнти:
Приготування
Перш ніж почнемо готувати грінки до пива, білий хліб нарізаємо на великі шматочки для грінок. Сир шаткуємо дрібними кубиками. У підігріту, але не сильно розпечену скороводку наливаємо трохи пива і викладаємо сир.
Туди ж додаємо гірчицю , перчимо і солимо за смаком. Чекаємо, поки сир повністю не розплавиться, постійно помішуючи. Тепер шматочки хліба гарненько намазуємо отриманою сумішшю і висушуємо сирні грінки в духовці.
Гострі грінки до пива
Інгредієнти:
Приготування
Чорний хліб нарізаємо великими квадратами. Натираємо сир на дрібній терочке, розбиваємо яйце і збиваємо міксером. До отриманої суміші додаємо тертий сир, кладемо томатну пасту, червоний перчик і масло. Добре перемішуємо до отримання однорідної суміші. Отриманою сумішшю намазуємо хлібні заготівлі і підсмажуємо на сковорідці. Грінки подаємо до пива, або просто використовуємо в якості основи під бутерброди.
Грінки до пива в духовці
Інгредієнти:

Приготування
Розглянемо ще один спосіб, як приготувати грінки до пива. Багет нарізаємо однаковими по товщині скибочками, злегка підрум'янюємо їх на сковороді. В іншому посуді з розтоплюємо вершкове масло і висипаємо тертий на крупній тертці сир. Як тільки він розплавиться, вливаємо пиво, солимо і перчимо за смаком. Потім розбиваємо яєчний жовток, все перемішуємо і знімаємо з вогню. Деко застеляємо пекарським папером, викладаємо скибочки багета і заливаємо отриманої сирною масою. Випікаємо грінки в розігрітій духовці близько 5-7 хвилин при 200 градусах.
Рекомендуємо добрі рецепти

Грінки зі шпротами
Грінки зі шпротами з'явилися на наших столах досить давно і міцно зайняли своє заслужене місце закуски. Існує багато рецептів грінок зі шпротами,

Часникові грінки
Навряд чи знайдуться люди, які не люблять грінки, а тому розглянемо кілька рецептів приготування цієї закуски. Найпоширенішими є грінки з часником, а

Грінки з сиром
Грінки з сиром - це прекрасний сніданок на швидку руку. Часто, деякі господині подають цю страву навіть до святкового столу, так що про легкість і

Гарячий бутерброд з яйцем
Гарячі бутерброди з яйцем готуються досить швидко і легко, але зате виходять чудово смачними, оригінальними і поживними. Вони можуть стати чудовим

Грінки в духовці
Грінки - річ універсальна, адже годяться вони для доповнення супів, або салатів, так і в якості основи для бутерброда, або закуски до пива. Як

Грінки в мікрохвильовці
Солодкі грінки в мікрохвильовці - швидкий і смачний сніданок, який із задоволенням з'їдять і дорослі, і діти. Тому ми вирішили розповісти вам про