Вернуться назад Распечатать

Закусочний торт «Наполеон» з готових коржів

Закусочний торт «Наполеон» з готових коржів
Все частіше список закусок на святковому столі доповнює оригінальне блюдо – закусочний торт, який готується із звичайних коржів для солодких тортів в поєднанні з салатними прошарками. Для економії часу, замінити домашні коржі можна покупними, так блюдо готується в рази швидше і простіше, залишиться лише дати торту просочитися декілька годин перед подачею.

Рецепт закусочного торта з коржів «Наполеон»


Начинкою для закусочного торта «Наполнеон» може послужити будь-який салат або комбінація окремих інгредієнтів. Для того, щоб торт вийде дійсно м'яким, вам знадобиться велика кількість майонезу , який вмить просочить теплі коржі і зроблять закуску соковитою, а тому вибирайте соус вищої якості або готуйте його будинку.
Інгредієнти:

  • коржі для торта «Наполеон» - 5 шт.;

  • майонез - 830 мл;

  • куряче філе - 11 кг;

  • твердий сир - 370 г;

  • печериці - 420 г;

  • ріпчаста цибуля - 210 г;

  • часникові зубки - 4 шт.;

  • яйця - 6 шт.;

  • пір'я зеленої цибулі - 4 шт.


  • Приготування
    Очистіть курятину від плівок і залишків жирової прошарку, потім відваріть і розберіть на волокна. Сир натріть і приступайте до грибний прошарку, для приготування якої очищені печериці необхідно спасерувати з нарізаною ріпчастою цибулею і пюрированным часником до повного випаровування грибний вологи. Для фінальної начинки слід змішати дрібно нарубленное яйце з зеленню цибулі.
    Тепер готові коржі помістіть в попередньо нагріту духовку або мікроволновку – коржі повинні злегка прогрітися для того, щоб добре вбирати майонез. Покрийте перший теплий корж соусом, викладіть на нього курку, потім ще корж, рясний шар майонезу і сир. Повторіть аналогічну процедуру для ще двох начинок і промажте готовий закусочний торт «Наполеон» з куркою і грибами майонезом зовні.

    Закусочний торт «Наполеон» з рибною консервою


    Інгредієнти:

  • коржі для торта «Наполеон»;

  • морква - 240 г;

  • яйця - 6 шт.;

  • рибні консерви - 270 г;

  • часникові зубки - 2 шт.;

  • вершковий сир - 165 г;
  • Закусочний торт «Наполеон» з готових коржів

  • майонез - 270 мл


  • Приготування
    Почніть з підготовки кожного з наповнювачів. Відваріть моркву, натріть її і з'єднайте з пюрированным часником і парою ложок майонезу до отримання однорідної пасти. Рибні консерви розімніть разом з невеликою кількістю рідини з банки. Яйця зваріть круто і подрібніть. По черзі розподіліть начинку між коржами, попередньо промазуючи кожен майонезом. Отриманий закусочний торт «Наполеон» з готових коржів покрийте шаром вершкового сиру і поставте в холодильник для просочення.