Торт з вафельних коржів
З готових вафельних коржів можна на швидку руку зробити торт і зустріти нежданих гостей. В залежності від того, чи хочете ви солодке ласощі або закусочний варіант, хрусткий або м'який десерт – вибирають рецепт прошарку. Перед подачею до столу, його краще деякий час потримати в холодильнику. Ми розповімо вам, як приготувати різні варіанти тортів з вафельних коржів.
Інгредієнти:
готові вафельні коржі – 8 шт.;
крекер солодкий – 500 г;
згущене молоко – 300 мл;
домашня сметана – 500 мл;
цукор – 1 ст.;
мелкорубленые горіхи – 150 г;
ванілін – за смаком.
Для глазурі:
цукор – 3 ст. ложки;
вода – 5 ст. ложок;
какао – 3 ст. ложки;
масло вершкове – 50 г.
Приготування
Сметану збиваємо з ванільним і звичайним цукром. Далі готуємо глазур: розводимо какао на воді, кидаємо шматочок масла і додаємо трохи цукру. Ставимо суміш на слабкий вогонь і доводимо до закипання, помішуючи. Тепер викладаємо перший корж на плоске блюдо, промазуємо згущеним молоком і зверху покриваємо печивом. Потім наносимо сметанний крем, подрібнені горішки і закриваємо другим коржем. Поступово розкладаємо так всі коржі і печиво, чергуючи крем із згущеним молоком. Останній шар трохи притискаємо руками, акуратно виливаємо зверху глазур і прибираємо смачний торт з вафельних коржів в холодильник на 5 годин.
Інгредієнти:
готові коржі вафельні – 1 упаковка;
фарш м'ясний – 400 г;
морква – 1 шт.;
яйце -1 шт;
цибулина – 1 шт.;
сир – 150 г;
сметана – 200 мл;
спеції;
олія рослинна.
Приготування
Цибулину очистити і подрібнюємо кубиками. Морква обробляємо, шаткуємо на тертці і пасеруємо овочі на рослинному маслі. Цим часом перекладаємо в миску м'ясний фарш, додаємо у нього яйце і солимо. Готову начинку ретельно перемішуємо і переходимо до складання торта. Беремо один готовий вафельний корж, змащуємо його сметаною і викладаємо невелику порцію фаршу, рівномірно розподіляючи його. Потім накриваємо другим коржем, знову заливаємо сметаною і викладаємо шар овочевий обжарювання. Повторюємо в такій послідовності, поки не закінчиться вся начинка. Останній корж змащуємо майонезом, перекладаємо закусочний торт з вафельних коржів на деко і випікаємо при 220°С духовці приблизно 35 хвилин. Далі, виймаємо його, присипаємо тертим сиром, відправляємо назад у шафу і чекаємо, поки сир повністю не розплавиться.
Інгредієнти:
відварне м'ясо – 200 г;
куряча печінка – 200 г;
свіжі гриби – 500 г;
цибулина – 1 шт.;
майонез – 200 мл;
готові вафельні коржі – 8 шт.;
сир твердих сортів – 300 г;
спеції.
Приготування
Для початку готуємо всі інгредієнти: сир натираємо на тертці, відварне м'ясо з печінкою перекручуємо на м'ясорубці і підсолюємо за смаком. Гриби обробляємо, шаткуємо разом з цибулею і пасеруємо до готовності. Далі кладемо на блюдо 2 коржа, промазуємо майонезом, наносимо рівномірно фарш і накриваємо наступним коржем. Його знову промазуємо і викладаємо овочеву обжарку. Третій корж покриваємо майонезом і посипаємо тертим сиром. Ставимо готовий торт в мікрохвильовку і запікаємо до готовності хвилин 5.
Інгредієнти:
вафельні коржі – 8 шт.;
шоколад – 70 р.
Для крему:
варене згущене молоко – 1 банка;
масло вершкове – 1 пачка;
ванілін – за смаком.
Приготування
У глибоку ємність викладаємо згущене молоко, кладемо масло і ванілін. Збиваємо крем добре міксером і змащуємо їм кожен вафельний корж з двох сторін. Далі укладаємо заготовки один на інший, притискаючи їх. Шоколад ламаємо, розтоплюємо на водяній бані і прикрашаємо торт довільним чином. Залишаємо його просочуватися на 2 години при кімнатній температурі, а потім охолоджуємо.
Торт наполеон з вафельних коржів
Інгредієнти:
Для глазурі:
Приготування
Сметану збиваємо з ванільним і звичайним цукром. Далі готуємо глазур: розводимо какао на воді, кидаємо шматочок масла і додаємо трохи цукру. Ставимо суміш на слабкий вогонь і доводимо до закипання, помішуючи. Тепер викладаємо перший корж на плоске блюдо, промазуємо згущеним молоком і зверху покриваємо печивом. Потім наносимо сметанний крем, подрібнені горішки і закриваємо другим коржем. Поступово розкладаємо так всі коржі і печиво, чергуючи крем із згущеним молоком. Останній шар трохи притискаємо руками, акуратно виливаємо зверху глазур і прибираємо смачний торт з вафельних коржів в холодильник на 5 годин.
М'ясний торт з вафельних коржів
Інгредієнти:
Приготування
Цибулину очистити і подрібнюємо кубиками. Морква обробляємо, шаткуємо на тертці і пасеруємо овочі на рослинному маслі. Цим часом перекладаємо в миску м'ясний фарш, додаємо у нього яйце і солимо. Готову начинку ретельно перемішуємо і переходимо до складання торта. Беремо один готовий вафельний корж, змащуємо його сметаною і викладаємо невелику порцію фаршу, рівномірно розподіляючи його. Потім накриваємо другим коржем, знову заливаємо сметаною і викладаємо шар овочевий обжарювання. Повторюємо в такій послідовності, поки не закінчиться вся начинка. Останній корж змащуємо майонезом, перекладаємо закусочний торт з вафельних коржів на деко і випікаємо при 220°С духовці приблизно 35 хвилин. Далі, виймаємо його, присипаємо тертим сиром, відправляємо назад у шафу і чекаємо, поки сир повністю не розплавиться.
Печінковий торт з вафельних коржів
Інгредієнти:
Приготування
Для початку готуємо всі інгредієнти: сир натираємо на тертці, відварне м'ясо з печінкою перекручуємо на м'ясорубці і підсолюємо за смаком. Гриби обробляємо, шаткуємо разом з цибулею і пасеруємо до готовності. Далі кладемо на блюдо 2 коржа, промазуємо майонезом, наносимо рівномірно фарш і накриваємо наступним коржем. Його знову промазуємо і викладаємо овочеву обжарку. Третій корж покриваємо майонезом і посипаємо тертим сиром. Ставимо готовий торт в мікрохвильовку і запікаємо до готовності хвилин 5.
Рецепт торта з вафельних коржів
Інгредієнти:
Для крему:
Приготування
У глибоку ємність викладаємо згущене молоко, кладемо масло і ванілін. Збиваємо крем добре міксером і змащуємо їм кожен вафельний корж з двох сторін. Далі укладаємо заготовки один на інший, притискаючи їх. Шоколад ламаємо, розтоплюємо на водяній бані і прикрашаємо торт довільним чином. Залишаємо його просочуватися на 2 години при кімнатній температурі, а потім охолоджуємо.
Рекомендуємо добрі рецепти
Закусочні торти
Закусочний торт - це чудове святкове блюдо, яке неодмінно прикрасить будь-який стіл. І сьогодні ми розглянемо декілька популярних рецептів створення
Крем для вафельних коржів
Швидкі десерти з вафельних коржів блискавично здобули популярність зразу ж, при попаданні останніх на полиці супермаркетів. Кремом для вафельного
Вафельні коржі
Вафельні коржі - це смачна основа для багатьох тортів, з допомогою якої можна створювати чудові кулінарні шедеври. Їх використовують для приготування
Торт з готових коржів
Торт з готових коржів - це відмінне рішення, якщо терміново нагрянули гості, і немає часу готувати щось істотне. Здивуйте їх, приготувавши смачний
Вафельний торт зі згущеним молоком
Вафельний торт - це простий в приготуванні, але дуже смачний десерт, який сподобається і дорослим і дітям. І сьогодні ми розповімо, як його зробити
Торт з коржів зі згущеним молоком
Торт з готових коржів зі згущеним молоком можна приготувати досить швидко і просто, якщо раптом до вас несподівано нагрянули гості. Давайте розберемо