Добрі рецепти, огляди, корисні та цікаві статті!
» » Оладки з баклажанів

Оладки з баклажанів

1-11-2015, 23:05
1 504
Оладки з баклажанів
А чи знаєте ви, як приготувати оладки з баклажанів? В цьому немає нічого складного, зате страва виходить неймовірно корисним і чудово підходить для перекусів або ситного сніданку.

Рецепт оладок з баклажанів


Інгредієнти:

  • баклажани – 4 шт.;

  • яйце – 1 шт.;

  • борошно – 5 ст. ложок;

  • кріп свіжий – 1 пучок;

  • часник – 2 зубчики;

  • спеції;

  • олія рослинна.


  • Приготування
    Духовку заздалегідь включаємо і розігріваємо до 180 градусів, деко змащуємо олією. Баклажани миємо, зрізаємо кінчики і викладаємо на деко. Відправляємо його на півгодини в духовку, а потім акуратно виймаємо і знімаємо шкірку з овочів. Подрібнюємо баклажанну м'якоть виделкою або блендером. Часник очищаємо, видавлюємо через прес, а кріп дрібно рубаємо ножем. До трохи теплим баклажанів додаємо сире яйце, додаємо борошно і гарненько перемішуємо. Потім додаємо зелень, солимо і залишаємо тісто на півгодини. На сковороді розігріваємо трохи олії і викладаємо ложкою кілька оладок. Обсмажуємо їх до рум'яності з обох сторін і подаємо оладки з баклажанів до столу гарячими зі сметаною.

    Рецепт оладок з кабачків і баклажанів


    Інгредієнти:

  • кабачок – 700 г;

  • баклажан – 1 шт.;

  • яйце – 2 шт.;

  • борошно – 05 склянки;

  • олія рослинна;

  • спеції;

  • сметана для подачі;

  • свіжа зелень.


  • Приготування
    Баклажани очищаємо від шкірки, ріжемо дрібними кубиками, викладаємо в друшляк і пересипаємо сіллю. Гарненько перемішуємо і залишаємо на півгодини. Цим часом обробляємо кабачок і натираємо його на крупній тертці. Злегка віджимаємо овочеву масу від соку і перекладаємо в миску. Додаємо яйця, викладаємо промиті кубики баклажанів і додаємо подрібнену зелень. Поступово всипаємо борошно, кидаємо мелену куркуму (за бажанням) і замішуємо тісто. У сковороді розігріваємо олію, набираємо тісто ложкою і викладаємо його, формуючи оладки. Обсмажуємо спочатку з одного боку, а потім перевертаємо, накриваємо кришкою і тушкуємо хвилин 5.

    Оладки з баклажанів з сиром


    Інгредієнти:

  • баклажани – 2 шт.;

  • плавлений сирок – 1 шт.;

  • яйце – 2 шт.;

  • свіжий кріп;
  • Оладки з баклажанів

  • спеції;

  • борошно – 2 ст. ложки;

  • олія рослинна.


  • Приготування
    Баклажани промиваємо, зрізаємо шкірку, подрібнюємо кубиками й викладаємо в ємність кухонного комбайна. Додаємо яйця, подрібнену зелень і збиваємо до однорідності. Сирок витягуємо з упаковки, натираємо на тертці і додаємо в овочеву масу. Підсолюємо за смаком і викладаємо ложкою на розігріту з маслом сковороду. Смажимо оладки з усіх боків до рум'яності.
    Рекомендуємо добрі рецепти
    Оладки з кабачків з манкою
    Оладки з кабачків з манкою
    Овочеві оладки - це корисно і, звичайно, смачно. Це прекрасний варіант для сніданку або швидкого і поживного перекусу. Пропонуємо кілька цікавих ідей
    Оладки з кабачків і картоплі
    Оладки з кабачків і картоплі
    Страви з овочів завжди привабливі своєю невисокою ціною і великою кількістю приготувати страв. Кабачкові оладки, напевно займають першість серед
    Як приготувати соте з баклажанів?
    Як приготувати соте з баклажанів?
    Соте - це прекрасне блюдо з найніжніших тушкованих овочів, вибір яких абсолютно не принципове. Ви можете приготувати страву з улюблених продуктів,
    Закуска з баклажанів
    Закуска з баклажанів
    Багато люблять баклажани за їх м'який смак і незвичайну текстуру. Вони відмінно поєднуються з багатьма продуктами. І сьогодні ми поговоримо про
    Оладки з кабачків з бринзою
    Оладки з кабачків з бринзою
    Любителям бринзи і кабачків пропонуємо спекти смачні оладки з цими простими продуктами. Вони виходять дуже ніжними та смачними, і чудово підійдуть
    Террін з баклажанів
    Террін з баклажанів
    Террін - це страва французького походження, яке готують з м'яса, овочів, риби і грибів. І сьогодні ми детально розберемося, як зробити чудовий террін