Оладки з баклажанів
А чи знаєте ви, як приготувати оладки з баклажанів? В цьому немає нічого складного, зате страва виходить неймовірно корисним і чудово підходить для перекусів або ситного сніданку.
Інгредієнти:
баклажани – 4 шт.;
яйце – 1 шт.;
борошно – 5 ст. ложок;
кріп свіжий – 1 пучок;
часник – 2 зубчики;
спеції;
олія рослинна.
Приготування
Духовку заздалегідь включаємо і розігріваємо до 180 градусів, деко змащуємо олією. Баклажани миємо, зрізаємо кінчики і викладаємо на деко. Відправляємо його на півгодини в духовку, а потім акуратно виймаємо і знімаємо шкірку з овочів. Подрібнюємо баклажанну м'якоть виделкою або блендером. Часник очищаємо, видавлюємо через прес, а кріп дрібно рубаємо ножем. До трохи теплим баклажанів додаємо сире яйце, додаємо борошно і гарненько перемішуємо. Потім додаємо зелень, солимо і залишаємо тісто на півгодини. На сковороді розігріваємо трохи олії і викладаємо ложкою кілька оладок. Обсмажуємо їх до рум'яності з обох сторін і подаємо оладки з баклажанів до столу гарячими зі сметаною.
Інгредієнти:
кабачок – 700 г;
баклажан – 1 шт.;
яйце – 2 шт.;
борошно – 05 склянки;
олія рослинна;
спеції;
сметана для подачі;
свіжа зелень.
Приготування
Баклажани очищаємо від шкірки, ріжемо дрібними кубиками, викладаємо в друшляк і пересипаємо сіллю. Гарненько перемішуємо і залишаємо на півгодини. Цим часом обробляємо кабачок і натираємо його на крупній тертці. Злегка віджимаємо овочеву масу від соку і перекладаємо в миску. Додаємо яйця, викладаємо промиті кубики баклажанів і додаємо подрібнену зелень. Поступово всипаємо борошно, кидаємо мелену куркуму (за бажанням) і замішуємо тісто. У сковороді розігріваємо олію, набираємо тісто ложкою і викладаємо його, формуючи оладки. Обсмажуємо спочатку з одного боку, а потім перевертаємо, накриваємо кришкою і тушкуємо хвилин 5.
Інгредієнти:
баклажани – 2 шт.;
плавлений сирок – 1 шт.;
яйце – 2 шт.;
свіжий кріп;
спеції;
борошно – 2 ст. ложки;
олія рослинна.
Приготування
Баклажани промиваємо, зрізаємо шкірку, подрібнюємо кубиками й викладаємо в ємність кухонного комбайна. Додаємо яйця, подрібнену зелень і збиваємо до однорідності. Сирок витягуємо з упаковки, натираємо на тертці і додаємо в овочеву масу. Підсолюємо за смаком і викладаємо ложкою на розігріту з маслом сковороду. Смажимо оладки з усіх боків до рум'яності.
Рецепт оладок з баклажанів
Інгредієнти:
Приготування
Духовку заздалегідь включаємо і розігріваємо до 180 градусів, деко змащуємо олією. Баклажани миємо, зрізаємо кінчики і викладаємо на деко. Відправляємо його на півгодини в духовку, а потім акуратно виймаємо і знімаємо шкірку з овочів. Подрібнюємо баклажанну м'якоть виделкою або блендером. Часник очищаємо, видавлюємо через прес, а кріп дрібно рубаємо ножем. До трохи теплим баклажанів додаємо сире яйце, додаємо борошно і гарненько перемішуємо. Потім додаємо зелень, солимо і залишаємо тісто на півгодини. На сковороді розігріваємо трохи олії і викладаємо ложкою кілька оладок. Обсмажуємо їх до рум'яності з обох сторін і подаємо оладки з баклажанів до столу гарячими зі сметаною.
Рецепт оладок з кабачків і баклажанів
Інгредієнти:
Приготування
Баклажани очищаємо від шкірки, ріжемо дрібними кубиками, викладаємо в друшляк і пересипаємо сіллю. Гарненько перемішуємо і залишаємо на півгодини. Цим часом обробляємо кабачок і натираємо його на крупній тертці. Злегка віджимаємо овочеву масу від соку і перекладаємо в миску. Додаємо яйця, викладаємо промиті кубики баклажанів і додаємо подрібнену зелень. Поступово всипаємо борошно, кидаємо мелену куркуму (за бажанням) і замішуємо тісто. У сковороді розігріваємо олію, набираємо тісто ложкою і викладаємо його, формуючи оладки. Обсмажуємо спочатку з одного боку, а потім перевертаємо, накриваємо кришкою і тушкуємо хвилин 5.
Оладки з баклажанів з сиром
Інгредієнти:
Приготування
Баклажани промиваємо, зрізаємо шкірку, подрібнюємо кубиками й викладаємо в ємність кухонного комбайна. Додаємо яйця, подрібнену зелень і збиваємо до однорідності. Сирок витягуємо з упаковки, натираємо на тертці і додаємо в овочеву масу. Підсолюємо за смаком і викладаємо ложкою на розігріту з маслом сковороду. Смажимо оладки з усіх боків до рум'яності.
Рекомендуємо добрі рецепти
Оладки з кабачків з манкою
Овочеві оладки - це корисно і, звичайно, смачно. Це прекрасний варіант для сніданку або швидкого і поживного перекусу. Пропонуємо кілька цікавих ідей
Оладки з кабачків і картоплі
Страви з овочів завжди привабливі своєю невисокою ціною і великою кількістю приготувати страв. Кабачкові оладки, напевно займають першість серед
Як приготувати соте з баклажанів?
Соте - це прекрасне блюдо з найніжніших тушкованих овочів, вибір яких абсолютно не принципове. Ви можете приготувати страву з улюблених продуктів,
Закуска з баклажанів
Багато люблять баклажани за їх м'який смак і незвичайну текстуру. Вони відмінно поєднуються з багатьма продуктами. І сьогодні ми поговоримо про
Оладки з кабачків з бринзою
Любителям бринзи і кабачків пропонуємо спекти смачні оладки з цими простими продуктами. Вони виходять дуже ніжними та смачними, і чудово підійдуть
Террін з баклажанів
Террін - це страва французького походження, яке готують з м'яса, овочів, риби і грибів. І сьогодні ми детально розберемося, як зробити чудовий террін