Добрі рецепти, огляди, корисні та цікаві статті!
» » Як приготувати соте з баклажанів?

Як приготувати соте з баклажанів?

14-10-2015, 18:24
1 173
Як приготувати соте з баклажанів?
Соте – це овочеве блюдо, яке входить в розряд не тільки смачною, але і здорової їжі і робиться неймовірно швидко і легко. Давайте ж дізнаємося з вами, як правильно приготувати соте з баклажанів.

Як приготувати соте з баклажанів і кабачків?


Інгредієнти:

  • морква – 3 шт.;

  • кабачок – 2 шт.;

  • баклажан – 3 шт.;

  • стиглий помідор – 3 шт.;

  • болгарський червоний перець – 2 шт.;

  • свіжа зелень (петрушка або кріп) – 1 невеликий пучок;

  • масло рослинне – 60 мл;

  • часник – 1 зубчик;

  • спеції.


  • Приготування
    Баклажани добре промиваємо, нарізаємо кубиками, підсолюємо і залишаємо на всю ніч, щоб з них вийшла вся гіркота. Далі ретельно промиваємо їх і обсушуємо на рушник. Морква, кабачки, цибулю і солодкий перець обробляємо і нарізаємо невеликими однаковими шматочками. У сковороді розігріваємо масло, викладаємо спочатку моркву і обсмажуємо 3 хвилини на сильному вогні. Потім перекладаємо її в тарілку, а на останньому маслечко пасеруємо спочатку баклажани, потім кабачки і цибулька з перцем. Після кожного кроку прибираємо овочі зі сковороди і підливаємо при необхідності рослинне масло. В останню чергу протушиваем злегка помідори, нарізані кільцями, з подрібненим часником. Тепер з'єднуємо всі овочі в сотейнику, приправляємо спеціями, кидаємо цукор і відправляємо страву в розігріту духовку на 25 хвилин. Перед подачею прикрашаємо соте рубаною зеленню.

    Як приготувати соте з баклажанів на зиму?


    Інгредієнти:

  • болгарський червоний перець – 5 шт.;

  • баклажан – 2 кг;

  • помідори – 1 кг;

  • морква – 5 шт.;

  • гострий перець – 1 шт.;

  • цибулина 2 шт.;

  • цукор – 50 г;

  • сіль – 2 ст. ложки;

  • олія рослинна – 100 мл.


  • Приготування
    Як приготувати соте з баклажанів?

    Зараз ми розповімо вам, як приготувати соте з баклажанів в мультиварці. Всі овочі добре миємо, чистимо і нарізаємо дрібними кубиками. Потім у режимі «Випічка» пасеруємо на рослинній масло цибулю, а потім додаємо гострий і болгарський перець. Хвилин через 5 кидаємо моркву, баклажани і трохи підсолюємо. Зверху викладаємо помідори, закриваємо кришку і виставляємо програму «Тушкування» на 15 години. Готове соте розкладаємо в чисті банки, додаючи на дно трохи цукру і солі. Закручуємо кришками, перевертаємо і тримаємо консервацію в теплу ковдру до охолодження. Після цього переставляємо соте в льох і подаємо тільки в охолодженому вигляді з скибочками свіжого хліба.
    Рекомендуємо добрі рецепти
    Соте з кабачків на зиму
    Соте з кабачків на зиму
    Серед великої кількості різної консервації у кожної господині знайдеться пара баночок смачного соте. І зовсім не даремно, адже це нехитре блюдо
    Соте з кабачків і баклажанів
    Соте з кабачків і баклажанів
    Соте - це прекрасне овочеве блюдо, яке доречно готувати в будь-який час року. Його можна урізноманітнити будь-якими компонентами, вийде однаково
    Соте - рецепт
    Соте - рецепт
    Рецепти, які представлені в цій статті, припадуть до душі тим, хто не байдужий до тушкованим овочам. Соте чудово впишеться в будь-меню: буденне або
    Соте з баклажанів в мультиварці
    Соте з баклажанів в мультиварці
    Головним достоїнством мультиварки є приготування різних страв з мінімальним вашою участю. До таких страв можна віднести і тушкування овочів.
    Соте з баклажанів на зиму
    Соте з баклажанів на зиму
    Одне з найпростіших овочевих страв - це соте. Рецептів його приготування є дуже багато і найбільш смачним воно виходить зі свіжих сезонних овочів.
    Соте з баклажанів
    Соте з баклажанів
    Соте - це французька страва, дуже схоже на наше овочеве рагу. Воно стане чудовою закускою на вашому святковому або буденному столі. Давайте розберемо