Як приготувати соте з баклажанів?

Як приготувати соте з баклажанів і кабачків?
Інгредієнти:
Приготування
Баклажани добре промиваємо, нарізаємо кубиками, підсолюємо і залишаємо на всю ніч, щоб з них вийшла вся гіркота. Далі ретельно промиваємо їх і обсушуємо на рушник. Морква, кабачки, цибулю і солодкий перець обробляємо і нарізаємо невеликими однаковими шматочками. У сковороді розігріваємо масло, викладаємо спочатку моркву і обсмажуємо 3 хвилини на сильному вогні. Потім перекладаємо її в тарілку, а на останньому маслечко пасеруємо спочатку баклажани, потім кабачки і цибулька з перцем. Після кожного кроку прибираємо овочі зі сковороди і підливаємо при необхідності рослинне масло. В останню чергу протушиваем злегка помідори, нарізані кільцями, з подрібненим часником. Тепер з'єднуємо всі овочі в сотейнику, приправляємо спеціями, кидаємо цукор і відправляємо страву в розігріту духовку на 25 хвилин. Перед подачею прикрашаємо соте рубаною зеленню.
Як приготувати соте з баклажанів на зиму?
Інгредієнти:
Приготування

Зараз ми розповімо вам, як приготувати соте з баклажанів в мультиварці. Всі овочі добре миємо, чистимо і нарізаємо дрібними кубиками. Потім у режимі «Випічка» пасеруємо на рослинній масло цибулю, а потім додаємо гострий і болгарський перець. Хвилин через 5 кидаємо моркву, баклажани і трохи підсолюємо. Зверху викладаємо помідори, закриваємо кришку і виставляємо програму «Тушкування» на 15 години. Готове соте розкладаємо в чисті банки, додаючи на дно трохи цукру і солі. Закручуємо кришками, перевертаємо і тримаємо консервацію в теплу ковдру до охолодження. Після цього переставляємо соте в льох і подаємо тільки в охолодженому вигляді з скибочками свіжого хліба.
Рекомендуємо добрі рецепти

Соте з кабачків на зиму
Серед великої кількості різної консервації у кожної господині знайдеться пара баночок смачного соте. І зовсім не даремно, адже це нехитре блюдо

Соте з кабачків і баклажанів
Соте - це прекрасне овочеве блюдо, яке доречно готувати в будь-який час року. Його можна урізноманітнити будь-якими компонентами, вийде однаково

Соте - рецепт
Рецепти, які представлені в цій статті, припадуть до душі тим, хто не байдужий до тушкованим овочам. Соте чудово впишеться в будь-меню: буденне або

Соте з баклажанів в мультиварці
Головним достоїнством мультиварки є приготування різних страв з мінімальним вашою участю. До таких страв можна віднести і тушкування овочів.

Соте з баклажанів на зиму
Одне з найпростіших овочевих страв - це соте. Рецептів його приготування є дуже багато і найбільш смачним воно виходить зі свіжих сезонних овочів.

Соте з баклажанів
Соте - це французька страва, дуже схоже на наше овочеве рагу. Воно стане чудовою закускою на вашому святковому або буденному столі. Давайте розберемо