Оладки з кабачків і картоплі
Пропонуємо вам приготувати неймовірно смачні і корисні оладки з кабачків і картоплі. Вони чудово підійдуть для швидкого перекусу або ситного сніданку. Подавати краще за все з нежирної сметаною, йогуртом або вершковим соусом .
Інгредієнти:
борошно вищого сорту – 2 ст. ложки;
кабачок – 1 шт.;
картопля – 2 шт.;
цибулина – 1 шт.;
часник – 2 зубчики;
кріп свіжий – 05 пучка;
яйце – 1 шт.;
олія рослинна;
спеції.
Приготування
Кабачок промиваємо, зрізаємо при необхідності шкірку, натираємо на терочке, даємо каші трохи постояти, а потім віджимаємо весь зайвий сік. Також подрібнюємо на тертці очищену картоплю, нарізаємо крупно свіжу зелень, додаємо тертий цибуля і часник. Додаємо всі овочі до кабачка, перемішуємо масу ложкою, всипаємо борошно і вбиваємо яйце. Потім приправляємо спеціями за смаком і знову ретельно перемішуємо. У сковороді розігріваємо масло і викладаємо овочеве тісто гіркою, злегка притискаючи верх. Коли нижня сторона оладок підрум'яниться, акуратно перевертаємо і обсмажуємо до готовності. Подаємо їх зі свіжими овочами і сметаною.
Інгредієнти:
картопля – 200 г;
кабачки – 500 г;
борошно – 100 г;
олія рослинна.
Приготування
Отже, овочі гарненько промиваємо, обробляємо, подрібнюємо невеликими скибочками, а потім викладаємо в чашу блендера і збиваємо. Потім, невеликими порціями всипаємо просіяне борошно і гарненько вимішуємо масу. З отриманого тіста формуємо невеликі оладки, викладаючи їх ложкою на сковороду і обсмажуємо на розігрітій маслечко з двох сторін. Після цього викладаємо оладки на тарілку і подаємо зі сметанкою і свіжими овочами.
Інгредієнти:
борошно – 5 ст. ложок;
кабачки – 2 шт.;
сметана нежирна – 3 ст. ложки;
картопля – 8 шт.;
охолоджені яєчні білки – 3 шт.;
цибуля зелена – 200 г;
сир – 100 г;
спеції;
олія рослинна.
Приготування
Кабачки з картоплею промиваємо, чистимо і подрібнюємо на крупній терочке в глибоку миску. Потім додаємо збиті яєчні білки, всипаємо борошно, додаємо подрібнений кріп, зелена цибулька і спеції за смаком. Перемішуємо масу ложкою до однорідної жидковатого стану. Тепер формуємо ложкою оладки, викладаємо в сковороду з маслом і обсмажуємо з кожної сторони. Далі відправляємо їх на деко і запікаємо в гарячій духовці приблизно 15 хвилин. За кілька хвилин до закінчення приготування, присипаємо оладки з кабачків і картоплі тертим сиром і знову відправляємо в духовку. Подаємо страву відразу до столу разом з нежирної сметаною і будь-якими свіжими овочами.
Інгредієнти:
картопля – 600 г;
крохмаль картопляний – 2 ч. ложки;
кабачки – 500 г;
борошно – 3 ст. ложки;
мускатний горіх тертий – за смаком;
яйце – 1 шт.;
яблучне пюре – для подачі;
свіжий салат – 05 пучка;
олія рослинна.
Приготування
Свіжий салат обполіскуємо, обсушуємо і крупно рубаємо ножем. Картоплю і кабачки промиваємо, обробляємо, натираємо на крупній терочке і віджимаємо сік. Після цього гарненько змішуємо овочеву масу з салатом, всипаємо просіяне борошно, крохмаль, додаємо яйце, підсолюємо за смаком і кидаємо за бажанням мелений мускатний горіх. Знову все перемішуємо і смажимо оладки на розігрітій олії по 3 хвилини з кожного боку до появи апетитною скоринки. Готові оладки перекладаємо спочатку на паперові серветки, щоб вбралося зайве масло, а потім подаємо зі свіжоприготованим яблучним пюре.
Рецепт оладок з кабачків і картоплі
Інгредієнти:
Приготування
Кабачок промиваємо, зрізаємо при необхідності шкірку, натираємо на терочке, даємо каші трохи постояти, а потім віджимаємо весь зайвий сік. Також подрібнюємо на тертці очищену картоплю, нарізаємо крупно свіжу зелень, додаємо тертий цибуля і часник. Додаємо всі овочі до кабачка, перемішуємо масу ложкою, всипаємо борошно і вбиваємо яйце. Потім приправляємо спеціями за смаком і знову ретельно перемішуємо. У сковороді розігріваємо масло і викладаємо овочеве тісто гіркою, злегка притискаючи верх. Коли нижня сторона оладок підрум'яниться, акуратно перевертаємо і обсмажуємо до готовності. Подаємо їх зі свіжими овочами і сметаною.
Пісні оладки з кабачків і картоплі
Інгредієнти:
Приготування
Отже, овочі гарненько промиваємо, обробляємо, подрібнюємо невеликими скибочками, а потім викладаємо в чашу блендера і збиваємо. Потім, невеликими порціями всипаємо просіяне борошно і гарненько вимішуємо масу. З отриманого тіста формуємо невеликі оладки, викладаючи їх ложкою на сковороду і обсмажуємо на розігрітій маслечко з двох сторін. Після цього викладаємо оладки на тарілку і подаємо зі сметанкою і свіжими овочами.
Оладки з кабачків і картоплі
Інгредієнти:
Приготування
Кабачки з картоплею промиваємо, чистимо і подрібнюємо на крупній терочке в глибоку миску. Потім додаємо збиті яєчні білки, всипаємо борошно, додаємо подрібнений кріп, зелена цибулька і спеції за смаком. Перемішуємо масу ложкою до однорідної жидковатого стану. Тепер формуємо ложкою оладки, викладаємо в сковороду з маслом і обсмажуємо з кожної сторони. Далі відправляємо їх на деко і запікаємо в гарячій духовці приблизно 15 хвилин. За кілька хвилин до закінчення приготування, присипаємо оладки з кабачків і картоплі тертим сиром і знову відправляємо в духовку. Подаємо страву відразу до столу разом з нежирної сметаною і будь-якими свіжими овочами.
Як приготувати оладки з кабачків і картоплі?
Інгредієнти:
Приготування
Свіжий салат обполіскуємо, обсушуємо і крупно рубаємо ножем. Картоплю і кабачки промиваємо, обробляємо, натираємо на крупній терочке і віджимаємо сік. Після цього гарненько змішуємо овочеву масу з салатом, всипаємо просіяне борошно, крохмаль, додаємо яйце, підсолюємо за смаком і кидаємо за бажанням мелений мускатний горіх. Знову все перемішуємо і смажимо оладки на розігрітій олії по 3 хвилини з кожного боку до появи апетитною скоринки. Готові оладки перекладаємо спочатку на паперові серветки, щоб вбралося зайве масло, а потім подаємо зі свіжоприготованим яблучним пюре.
Рекомендуємо добрі рецепти
Оладки з кабачків з манкою
Овочеві оладки - це корисно і, звичайно, смачно. Це прекрасний варіант для сніданку або швидкого і поживного перекусу. Пропонуємо кілька цікавих ідей
Солодкі оладки з кабачків
Якщо ви ще не скуштували смачні солодкі кабачкові оладки, значить зараз саме час їх зробити. Кабачок універсальний овоч, тому додавання солодких
Оладки з баклажанів
Овочеві оладки завжди корисні та прості у приготуванні. Радує, що подібні страви ще й досить бюджетні. Приготування оладок з баклажанів не доставить
Оладки в духовці
Оладки, напевно, найпоширеніший сніданок у більшості людей. Приготувати їх дуже просто і інгредієнти досить доступні. А приготувавши їх в духовці, ви
Оладки з кабачків з бринзою
Любителям бринзи і кабачків пропонуємо спекти смачні оладки з цими простими продуктами. Вони виходять дуже ніжними та смачними, і чудово підійдуть
Оладки з картоплі
Оладки з картоплі - чудове блюдо для розвантажувальних або пісних днів. Така страва неодмінно різноманітить ваш раціон. Давайте розберемося, як