Солодкі оладки з кабачків
Ви пробували солодкі кабачкові оладки ? Якщо ні, обов'язково рекомендуємо спробувати це нехитре блюдо. Тим більше, що приготувати його не складе великої праці, а набір продуктів потрібно мінімальний.
Такі оладки завдяки кабачкової основі набагато корисніше традиційних, а смак ніжніше і м'якше.
Інгредієнти:
кабачки – 390 г;
цукровий пісок – 55 г;
борошно пшеничне – 160-200 г;
яйце – 1 шт.;
сода – 1/4 ч. ложки;
сіль – за смаком;
рослинна рафінована олія для смаження.
Приготування
Для приготування солодких кабачкового оладок підійдуть плоди будь стиглості. Молоденькі кабачки натираємо на дрібній тертці цілком, а більш зрілі попередньо очищаємо від жорсткої зовнішньої шкірки і нутрощів з насінням.
З тертої м'якоті віджимаємо надлишок рідини, а в решту кабачкову масу додаємо цукровий пісок, сіль, збите яйце, щіпку солі і всипаємо просіяне борошно. Перемішуємо все хорошенечко до повного розчинення борошняних грудочок. Столовою ложкою накладаємо приготоване тісто на попередньо розігріту з рослинною олією рафінованою олією сковороду і підрум'янюємо оладки з двох сторін.
До таких оладушкам можна подати сметану, мед або варення.
Інгредієнти:
кабачки – 350 г;
яйця – 2 шт.;
кефір – 250 мл;
борошно пшеничне – 160-200 г;
цукровий пісок – 35 г;
сода – 05 ч. ложки;
сіль – за смаком;
рослинна рафінована олія для смаження.
Приготування
Плоди кабачка моєму і витираємо на сухо. Потім пропускаємо їх через саму дрібну тертку і віджимаємо сік. До м'якоті вливаємо кефір, додаємо яйця, сіль, цукровий пісок, соду, перемішуємо і додаємо борошно. Розмішуємо масу до повного позбавлення від борошняних грудочок і приступаємо до випікання оладок.
У сковороду наливаємо трохи олії, визначаємо її на вогонь і прогріваємо гарненько. Столовою ложкою накладаємо потроху кабачкового тіста і підрум'янюємо оладки з двох сторін.
Виймаємо на паперовий рушничок, через кілька хвилин перекладаємо на тарілку і подаємо до столу зі сметаною, варенням або медом.
Інгредієнти:
кабачки – 550 г;
яблука – 300 г;
яйце – 1 шт.;
ванілін – щіпка;
кориця мелена – щіпка;
борошно пшеничне – 170-200 г;
цукровий пісок – 25 г;
сода – 5 г;
сіль – за смаком;
рослинна рафінована олія для смаження.
Приготування
Вимиті кабачки очистити від шкірки і при необхідності видаляємо насіння. Яблучка чистимо, розрізаємо навпіл і виймаємо серцевину. Натираємо плоди на крупну тертку і визначаємо в глибоку ємність.
Додаємо в масу яйце, цукровий пісок і сіль, а також присмачую її ваніліном і меленою корицею. Всипаємо просіяне борошно і перемішуємо. В кінці замісу додаємо соду. Консистенція тіста повинна бути густою і в'язкою і нагадувати густу сметану.
Накладаємо потроху приготованого тесту на прогріту з рослинним маслом без запаху сковорідку і смажимо оладки з двох сторін.
Інгредієнти:
кабачки – 550 г;
банани – 2 шт.;
кориця мелена – на смак;
борошно пшеничне – 170-200 г;
цукровий пісок – 25 г або по смаку;
рослинна рафінована олія для смаження.
Приготування
Кабачки миємо, чистимо і позбавляє від насіння. Потім перетираємо плоди через дрібну тертку і віджимаємо гарненько рідина. Решту кабачкову м'якоть змішати з протертими бананами, додаємо за смаком корицю і цукровий пісок, всипаємо борошно пшеничне і гарненько перемішуємо.
Смажимо оладки традиційним способом, на рослинному маслі на прогрітій сковороді до бажаного рум'яного результату.
Такі оладки завдяки кабачкової основі набагато корисніше традиційних, а смак ніжніше і м'якше.
Пишні солодкі оладки з кабачків - рецепт
Інгредієнти:
Приготування
Для приготування солодких кабачкового оладок підійдуть плоди будь стиглості. Молоденькі кабачки натираємо на дрібній тертці цілком, а більш зрілі попередньо очищаємо від жорсткої зовнішньої шкірки і нутрощів з насінням.
З тертої м'якоті віджимаємо надлишок рідини, а в решту кабачкову масу додаємо цукровий пісок, сіль, збите яйце, щіпку солі і всипаємо просіяне борошно. Перемішуємо все хорошенечко до повного розчинення борошняних грудочок. Столовою ложкою накладаємо приготоване тісто на попередньо розігріту з рослинною олією рафінованою олією сковороду і підрум'янюємо оладки з двох сторін.
До таких оладушкам можна подати сметану, мед або варення.
Солодкі оладки з кабачків на кефірі
Інгредієнти:
Приготування
Плоди кабачка моєму і витираємо на сухо. Потім пропускаємо їх через саму дрібну тертку і віджимаємо сік. До м'якоті вливаємо кефір, додаємо яйця, сіль, цукровий пісок, соду, перемішуємо і додаємо борошно. Розмішуємо масу до повного позбавлення від борошняних грудочок і приступаємо до випікання оладок.
У сковороду наливаємо трохи олії, визначаємо її на вогонь і прогріваємо гарненько. Столовою ложкою накладаємо потроху кабачкового тіста і підрум'янюємо оладки з двох сторін.
Виймаємо на паперовий рушничок, через кілька хвилин перекладаємо на тарілку і подаємо до столу зі сметаною, варенням або медом.
Солодкі кабачкові оладки з яблуками
Інгредієнти:
Приготування
Вимиті кабачки очистити від шкірки і при необхідності видаляємо насіння. Яблучка чистимо, розрізаємо навпіл і виймаємо серцевину. Натираємо плоди на крупну тертку і визначаємо в глибоку ємність.
Додаємо в масу яйце, цукровий пісок і сіль, а також присмачую її ваніліном і меленою корицею. Всипаємо просіяне борошно і перемішуємо. В кінці замісу додаємо соду. Консистенція тіста повинна бути густою і в'язкою і нагадувати густу сметану.
Накладаємо потроху приготованого тесту на прогріту з рослинним маслом без запаху сковорідку і смажимо оладки з двох сторін.
Солодкі оладки з кабачків з бананом - рецепт
Інгредієнти:
Приготування
Кабачки миємо, чистимо і позбавляє від насіння. Потім перетираємо плоди через дрібну тертку і віджимаємо гарненько рідина. Решту кабачкову м'якоть змішати з протертими бананами, додаємо за смаком корицю і цукровий пісок, всипаємо борошно пшеничне і гарненько перемішуємо.
Смажимо оладки традиційним способом, на рослинному маслі на прогрітій сковороді до бажаного рум'яного результату.
Рекомендуємо добрі рецепти
Пісні оладки з кабачків
Даремно багато хто вважають пісне меню прісним і одноманітним. Спробуємо вас переконати в зворотному і розповімо, як приготувати смачні і неймовірно
Пишні оладки з кабачків - рецепт
Все більшою популярністю починають користуватися овочеві страви. Адже вони набагато корисніше, так і вельми бюджетні. Пропонуємо кілька рецептів
Кабачкові оладки без яєць
Навряд чи в когось виникнуть труднощі з приготуванням кабачкового оладок. Знаючи деякі нюанси, страва завжди виходить вдалим. А от як його
Пишні оладки на ряжанці
Багато досвідчені господині напевно знають, що пишними оладки виходять, так як приготовані на кисломолочної основі. Пропонуємо чудову альтернативу
Оладки на воді
Буває, хочеться смачненьких домашніх оладок і швидко, а в холодильнику немає кефіру. Тоді наші рецепти вам точно знадобляться. Пропонуємо кілька
Оладки з кабачків - рецепт
Кабачкові оладки - це неодмінно сезонне блюдо. Адже найбільш смачними вони виходять тільки з свіжих овочів. Пропонуємо кілька найбільш цікавих і