Добрі рецепти, огляди, корисні та цікаві статті!
» » Пишні оладки з кабачків - рецепт

Пишні оладки з кабачків - рецепт

1-11-2015, 23:07
857
Пишні оладки з кабачків - рецепт
З величезного числа рецептів приготування кабачкового оладок ми зробили підбірку варіантів, що передбачають пишний результат готового страви.

Як зробити пишні оладки з кабачків на кефірі?


Інгредієнти:

  • кабачки – 480 м;

  • кефір – 500 мл;

  • борошно пшеничне – 165 г;

  • сода – на кінчику ножа;

  • сіль – за смаком;

  • мелений чорний перець – за смаком;

  • рослинна рафінована олія для смаження;


  • Для соусу:

  • майонез – 180 г;

  • часник – 4 зубчики;

  • свіжа зелень.


  • Приготування
    Щоб приготувати основу для пишних кабачкового оладок, наливаємо кефір в миску, додаємо соду і перемішуємо. Кабачки миємо, витираємо насухо і пропускаємо через середню або дрібну тертку. Трохи віджимаємо сік, а м'якоть закладаємо в кефір, додаємо сіль, мелений чорний перець і просіяне борошно. Консистенція отриманого тесту повинна бути схожа з тестом на звичайні оладки.
    Сковороду з товстим дном прогріваємо добренько, попередньо налив трохи рослинного масла, накладаємо в неї столовою ложкою потроху кабачкового тіста і формуємо оладки. Підрум'янюємо оладки з двох сторін і виймаємо на паперові серветки або рушник, щоб позбутися від надлишків олії.
    Майонез змішати з видавленим через прес часником і дрібно нарубаної свіжої зеленню і подаємо вийшов соус до наших пишним кабачковым оладок.

    Пишні солодкі оладки з кабачків - рецепт


    Інгредієнти:

  • кабачки – 480 м;

  • молоко – 125 мл;

  • борошно пшеничне – 165-240 г;

  • цукровий пісок – 35 г;

  • сода – на кінчику ножа;

  • сіль – за смаком;

  • яйце – 1 шт.;

  • рослинна рафінована олія для смаження.


  • Приготування
    Для приготування пишних солодких оладок можна брати як молоденькі кабачки, так і більш зрілі плоди, з яких попередньо необхідно зчистити шкірку і вийняти насіння.
    Натираємо кабачкові плоди на дрібній тертці, вливаємо молоко, додаємо сіль, цукровий пісок, додаємо соду і вбиваємо яйце. Перемішуємо все хорошенечко і всипаємо просіяне борошно. Розмішуємо до повного розчинення борошняних грудочок і доводимо масу до консистенції густої сметани.
    Накладаємо потроху приготованого тесту на прогріту з рафінованим рослинним маслом сковороду і смажимо оладки до підрум'янення з обох сторін. При необхідності підливаємо ще трохи олії.
    Солодкі пишні кабачкові оладки смакують зі сметаною, медом, варенням або конфітюром.

    Пишні оладки з кабачків - рецепт з манкою


    Інгредієнти:

  • кабачки – 480 м;

  • яйця – 2 шт.;

  • манна крупа – 75-100 г;

  • часник – 1-2 зубчики;

  • сіль – за смаком;

  • мелена суміш перців – за смаком;

  • рослинна рафінована олія для смаження;


  • Для соусу:

  • сметана – 140 г;

  • мелена суміш перців – за смаком;

  • часник – 2-3 зубчики;

  • свіжа зелень кропу, петрушки і базиліка.


  • Приготування
    Кабачкові плоди моєму, витираємо насухо і натираємо на середній або великій тертці. Віджимаємо трохи сік, а м'якоть закладаємо в миску. Додаємо сіль, мелену суміш перців і всипаємо манну крупу. Залишаємо
    Пишні оладки з кабачків - рецепт
    масу на тридцять хвилин для набухання манки. Після закінчення часу вводимо збиті з сіллю до пишноти яйця і акуратно перемішуємо.
    Сковороду або сотейник з товстим дном прогріваємо з додаванням рослинної олії і накладаємо в нього на деякій відстані один від одного столовою ложкою потроху кабачкового тесту з манкою.
    Подрумянившиеся з обох сторін пишні кабачкові оладки виймаємо на блюдо і подаємо до столу зі сметанно-часниковим соусом. Для його приготування змішуємо свіжу сметанку з видавленим через прес часником і дрібно нарубаною зеленню. Додаємо за смаком сіль, мелену суміш перців і знову перемішуємо.
    Рекомендуємо добрі рецепти
    Пісні оладки з кабачків
    Пісні оладки з кабачків
    Даремно багато хто вважають пісне меню прісним і одноманітним. Спробуємо вас переконати в зворотному і розповімо, як приготувати смачні і неймовірно
    Оладки з кабачків з манкою
    Оладки з кабачків з манкою
    Овочеві оладки - це корисно і, звичайно, смачно. Це прекрасний варіант для сніданку або швидкого і поживного перекусу. Пропонуємо кілька цікавих ідей
    Солодкі оладки з кабачків
    Солодкі оладки з кабачків
    Якщо ви ще не скуштували смачні солодкі кабачкові оладки, значить зараз саме час їх зробити. Кабачок універсальний овоч, тому додавання солодких
    Кабачкові оладки без яєць
    Кабачкові оладки без яєць
    Навряд чи в когось виникнуть труднощі з приготуванням кабачкового оладок. Знаючи деякі нюанси, страва завжди виходить вдалим. А от як його
    Оладки на воді
    Оладки на воді
    Буває, хочеться смачненьких домашніх оладок і швидко, а в холодильнику немає кефіру. Тоді наші рецепти вам точно знадобляться. Пропонуємо кілька
    Оладки з кабачків - рецепт
    Оладки з кабачків - рецепт
    Кабачкові оладки - це неодмінно сезонне блюдо. Адже найбільш смачними вони виходять тільки з свіжих овочів. Пропонуємо кілька найбільш цікавих і