Пишні оладки з кабачків - рецепт
З величезного числа рецептів приготування кабачкового оладок ми зробили підбірку варіантів, що передбачають пишний результат готового страви.
Інгредієнти:
кабачки – 480 м;
кефір – 500 мл;
борошно пшеничне – 165 г;
сода – на кінчику ножа;
сіль – за смаком;
мелений чорний перець – за смаком;
рослинна рафінована олія для смаження;
Для соусу:
майонез – 180 г;
часник – 4 зубчики;
свіжа зелень.
Приготування
Щоб приготувати основу для пишних кабачкового оладок, наливаємо кефір в миску, додаємо соду і перемішуємо. Кабачки миємо, витираємо насухо і пропускаємо через середню або дрібну тертку. Трохи віджимаємо сік, а м'якоть закладаємо в кефір, додаємо сіль, мелений чорний перець і просіяне борошно. Консистенція отриманого тесту повинна бути схожа з тестом на звичайні оладки.
Сковороду з товстим дном прогріваємо добренько, попередньо налив трохи рослинного масла, накладаємо в неї столовою ложкою потроху кабачкового тіста і формуємо оладки. Підрум'янюємо оладки з двох сторін і виймаємо на паперові серветки або рушник, щоб позбутися від надлишків олії.
Майонез змішати з видавленим через прес часником і дрібно нарубаної свіжої зеленню і подаємо вийшов соус до наших пишним кабачковым оладок.
Інгредієнти:
кабачки – 480 м;
молоко – 125 мл;
борошно пшеничне – 165-240 г;
цукровий пісок – 35 г;
сода – на кінчику ножа;
сіль – за смаком;
яйце – 1 шт.;
рослинна рафінована олія для смаження.
Приготування
Для приготування пишних солодких оладок можна брати як молоденькі кабачки, так і більш зрілі плоди, з яких попередньо необхідно зчистити шкірку і вийняти насіння.
Натираємо кабачкові плоди на дрібній тертці, вливаємо молоко, додаємо сіль, цукровий пісок, додаємо соду і вбиваємо яйце. Перемішуємо все хорошенечко і всипаємо просіяне борошно. Розмішуємо до повного розчинення борошняних грудочок і доводимо масу до консистенції густої сметани.
Накладаємо потроху приготованого тесту на прогріту з рафінованим рослинним маслом сковороду і смажимо оладки до підрум'янення з обох сторін. При необхідності підливаємо ще трохи олії.
Солодкі пишні кабачкові оладки смакують зі сметаною, медом, варенням або конфітюром.
Інгредієнти:
кабачки – 480 м;
яйця – 2 шт.;
манна крупа – 75-100 г;
часник – 1-2 зубчики;
сіль – за смаком;
мелена суміш перців – за смаком;
рослинна рафінована олія для смаження;
Для соусу:
сметана – 140 г;
мелена суміш перців – за смаком;
часник – 2-3 зубчики;
свіжа зелень кропу, петрушки і базиліка.
Приготування
Кабачкові плоди моєму, витираємо насухо і натираємо на середній або великій тертці. Віджимаємо трохи сік, а м'якоть закладаємо в миску. Додаємо сіль, мелену суміш перців і всипаємо манну крупу. Залишаємо масу на тридцять хвилин для набухання манки. Після закінчення часу вводимо збиті з сіллю до пишноти яйця і акуратно перемішуємо.
Сковороду або сотейник з товстим дном прогріваємо з додаванням рослинної олії і накладаємо в нього на деякій відстані один від одного столовою ложкою потроху кабачкового тесту з манкою.
Подрумянившиеся з обох сторін пишні кабачкові оладки виймаємо на блюдо і подаємо до столу зі сметанно-часниковим соусом. Для його приготування змішуємо свіжу сметанку з видавленим через прес часником і дрібно нарубаною зеленню. Додаємо за смаком сіль, мелену суміш перців і знову перемішуємо.
Як зробити пишні оладки з кабачків на кефірі?
Інгредієнти:
Для соусу:
Приготування
Щоб приготувати основу для пишних кабачкового оладок, наливаємо кефір в миску, додаємо соду і перемішуємо. Кабачки миємо, витираємо насухо і пропускаємо через середню або дрібну тертку. Трохи віджимаємо сік, а м'якоть закладаємо в кефір, додаємо сіль, мелений чорний перець і просіяне борошно. Консистенція отриманого тесту повинна бути схожа з тестом на звичайні оладки.
Сковороду з товстим дном прогріваємо добренько, попередньо налив трохи рослинного масла, накладаємо в неї столовою ложкою потроху кабачкового тіста і формуємо оладки. Підрум'янюємо оладки з двох сторін і виймаємо на паперові серветки або рушник, щоб позбутися від надлишків олії.
Майонез змішати з видавленим через прес часником і дрібно нарубаної свіжої зеленню і подаємо вийшов соус до наших пишним кабачковым оладок.
Пишні солодкі оладки з кабачків - рецепт
Інгредієнти:
Приготування
Для приготування пишних солодких оладок можна брати як молоденькі кабачки, так і більш зрілі плоди, з яких попередньо необхідно зчистити шкірку і вийняти насіння.
Натираємо кабачкові плоди на дрібній тертці, вливаємо молоко, додаємо сіль, цукровий пісок, додаємо соду і вбиваємо яйце. Перемішуємо все хорошенечко і всипаємо просіяне борошно. Розмішуємо до повного розчинення борошняних грудочок і доводимо масу до консистенції густої сметани.
Накладаємо потроху приготованого тесту на прогріту з рафінованим рослинним маслом сковороду і смажимо оладки до підрум'янення з обох сторін. При необхідності підливаємо ще трохи олії.
Солодкі пишні кабачкові оладки смакують зі сметаною, медом, варенням або конфітюром.
Пишні оладки з кабачків - рецепт з манкою
Інгредієнти:
Для соусу:
Приготування
Кабачкові плоди моєму, витираємо насухо і натираємо на середній або великій тертці. Віджимаємо трохи сік, а м'якоть закладаємо в миску. Додаємо сіль, мелену суміш перців і всипаємо манну крупу. Залишаємо масу на тридцять хвилин для набухання манки. Після закінчення часу вводимо збиті з сіллю до пишноти яйця і акуратно перемішуємо.
Сковороду або сотейник з товстим дном прогріваємо з додаванням рослинної олії і накладаємо в нього на деякій відстані один від одного столовою ложкою потроху кабачкового тесту з манкою.
Подрумянившиеся з обох сторін пишні кабачкові оладки виймаємо на блюдо і подаємо до столу зі сметанно-часниковим соусом. Для його приготування змішуємо свіжу сметанку з видавленим через прес часником і дрібно нарубаною зеленню. Додаємо за смаком сіль, мелену суміш перців і знову перемішуємо.
Рекомендуємо добрі рецепти
Пісні оладки з кабачків
Даремно багато хто вважають пісне меню прісним і одноманітним. Спробуємо вас переконати в зворотному і розповімо, як приготувати смачні і неймовірно
Оладки з кабачків з манкою
Овочеві оладки - це корисно і, звичайно, смачно. Це прекрасний варіант для сніданку або швидкого і поживного перекусу. Пропонуємо кілька цікавих ідей
Солодкі оладки з кабачків
Якщо ви ще не скуштували смачні солодкі кабачкові оладки, значить зараз саме час їх зробити. Кабачок універсальний овоч, тому додавання солодких
Кабачкові оладки без яєць
Навряд чи в когось виникнуть труднощі з приготуванням кабачкового оладок. Знаючи деякі нюанси, страва завжди виходить вдалим. А от як його
Оладки на воді
Буває, хочеться смачненьких домашніх оладок і швидко, а в холодильнику немає кефіру. Тоді наші рецепти вам точно знадобляться. Пропонуємо кілька
Оладки з кабачків - рецепт
Кабачкові оладки - це неодмінно сезонне блюдо. Адже найбільш смачними вони виходять тільки з свіжих овочів. Пропонуємо кілька найбільш цікавих і