Добрі рецепти, огляди, корисні та цікаві статті!
» » Пісні оладки з кабачків

Пісні оладки з кабачків

1-11-2015, 23:44
1 513
Пісні оладки з кабачків
Оладки з кабачків можна приготувати пісними, без додавання яєць або молочних продуктів. Але це не означає, що страва вийде менш смачним і не таким апетитним. При правильному підході до справи смакові характеристики страви залишаться на висоті і порадують вас не менше, ніж оригінал, а може бути навіть стануть улюбленим варіантом приготування цього простого блюда.
З рецептів, наведених нижче, ви дізнаєтесь, як правильно приготувати пісні оладки з кабачків.

Пісні оладки з кабачків - рецепт


Інгредієнти:

  • кабачки – 480 м;

  • борошно пшеничне – 65-75 г;

  • асафетіда – за смаком;

  • куркума – за смаком;

  • мелена суміш перців – за смаком;

  • сіль;

  • рослинна олія для обсмажування.


  • Приготування
    Для оладок підійдуть як молоденькі плоди, так і більш зрілі кабачки. Молоді можна перетерти на середній або великій тертці цілком, а з більш зрілих перш зчистимо шкірку і видаліть серцевину з насінням. Не забуваємо попередньо кабачки помити і витерти насухо.
    Кабачкову масу додаємо сіль трохи, залишаємо на п'ятнадцять-двадцять хвилин, а потім віджимаємо від зайвої рідини.
    У решту тверду масу додаємо куркуму, асафетіду, мелений перець і додаємо попередньо просіяне пшеничне борошно. Перемішуємо все хорошенечко і приступаємо до смаження. Наливаємо в сковороду олію і ставимо її на плиту на середній вогонь. Накладаємо з допомогою ложки потроху приготованого кабачкового тіста і формуємо оладки. Підрум'янюємо їх з обох сторін і виймаємо на паперовий рушник для вбирання зайвого жиру.

    Пісні оладки з кабачків з морквою і манкою


    Інгредієнти:

  • кабачки – 680 г;

  • морква – 75 г;

  • куркума – за смаком;

  • крупа манна – 200 г;

  • зелень кропу і петрушки – за смаком;

  • мелена суміш перців – за смаком;

  • сіль;

  • оливкова або рослинне рафінована олія.


  • Приготування
    З вимитих кабачків і моркву чистимо шкірку і пропускаємо через середню терку. При необхідності з кабачків виймаємо серцевину з насінням. Присаливаем овочеву масу і через кілька хвилин віджимаємо гарненько надлишки соку. До твердої маси додаємо мелену суміш перців, куркуму, дрібно посічену свіжу зелень, і всипаємо манну крупу. Все гарненько перемішуємо і при необхідності коригуємо густоту кабачкового тіста, додаванням манки. Воно повинно бути досить густим і не розтікатися.
    Формуємо столовою ложкою кабачкові оладки і розміщуємо їх на попередньо розігріту з рослинною олією сковороду. По готовності виймаємо оладки на паперовий рушник, промаківающімі надлишки жиру і перекладаємо на блюдо.

    Пісні оладки з кабачків і картоплі


    Інгредієнти:

  • кабачки – 450 г;

  • бульби картоплі – 450 г;

  • борошно пшеничне;

  • асафетіда – за смаком;

  • мелений запашний перець – за смаком;

  • мелений чорний перець – за смаком;

  • сіль;

  • рослинна олія для смаження.


  • Приготування
    Кабачкові і картопляні плоди позбавляємо від шкурок і пропускаємо через крупну тертку.
    Пісні оладки з кабачків
    Якщо кабачки зрілі, витягаємо з них серцевину з насінням. Овочеву натерту масу додаємо сіль і залишаємо на п'ять-сім хвилин для виділення соку, який згодом віджимаємо. До залишилася жорсткою маси додаємо асафетіду, мелений чорний і запашний перець і, потроху підсипаючи просіяне борошно, доводимо масу до консистенції кабачкового тесту, як густа сметана.
    Формуємо за допомогою столової ложки оладки, викладаємо на добре прогріту сковороду з товстим дном, попередньо наливши в неї рослинної олії. Коли оладки підрум'яняться з обох сторін, виймаємо їх на блюдо і при бажанні витираємо серветкою зайвий жир.
    Рекомендуємо добрі рецепти
    Оладки з кабачків з манкою
    Оладки з кабачків з манкою
    Овочеві оладки - це корисно і, звичайно, смачно. Це прекрасний варіант для сніданку або швидкого і поживного перекусу. Пропонуємо кілька цікавих ідей
    Пишні оладки з кабачків - рецепт
    Пишні оладки з кабачків - рецепт
    Все більшою популярністю починають користуватися овочеві страви. Адже вони набагато корисніше, так і вельми бюджетні. Пропонуємо кілька рецептів
    Солодкі оладки з кабачків
    Солодкі оладки з кабачків
    Якщо ви ще не скуштували смачні солодкі кабачкові оладки, значить зараз саме час їх зробити. Кабачок універсальний овоч, тому додавання солодких
    Кабачкові оладки без яєць
    Кабачкові оладки без яєць
    Навряд чи в когось виникнуть труднощі з приготуванням кабачкового оладок. Знаючи деякі нюанси, страва завжди виходить вдалим. А от як його
    Оладки з кабачків - рецепт
    Оладки з кабачків - рецепт
    Кабачкові оладки - це неодмінно сезонне блюдо. Адже найбільш смачними вони виходять тільки з свіжих овочів. Пропонуємо кілька найбільш цікавих і
    Оладки з кабачків з бринзою
    Оладки з кабачків з бринзою
    Любителям бринзи і кабачків пропонуємо спекти смачні оладки з цими простими продуктами. Вони виходять дуже ніжними та смачними, і чудово підійдуть