Класичний рецепт сирників з сиру

Сирники можна готувати з будь-якого сиру, регулюючи щільність тіста кількістю сполучного компонента - борошна або манки. В сирне тісто можна додати корицю або ваніль для аромату і наповнювати його родзинками або будь-якими іншими сухофруктами .
При бажанні можна також приготувати несолодкі сирники з додаванням зелені та подати їх як самостійне блюдо на вечерю.
Класичні сирники із сиру з манкою - рецепт
Інгредієнти:
Приготування
Сир середньої жирності викладаємо в миску, розминаємо добряче виделкою або, при сухому і зернистому складі, перетираємо через дрібне сито. Додаємо яйце, щіпку солі, цукровий пісок, ваніль або ванільний цукор, пшеничне борошно і перемішуємо. Тепер потроху підсипаємо манну крупу і добиваємося щільною трохи липкою консистенції. В кінці замісу додаємо попередньо промиту і дрібненько нарізану курагу або запарений в окропі і висушений ізюм.
З отриманого сирного тіста скачуємо невеликі кульки, паніруємо їх у невеликій порції манки і розміщуємо на прогрітій з рослинним маслом сковороді.
Коли вироби підрум'яняться з двох боків до рум'яності, виймаємо їх на тарілку і подаємо зі сметанкою або медом.
Сирники із сиру з корицею і родзинками
Інгредієнти:
Приготування
Промиваємо добряче родзинки, заливаємо окропом і залишаємо на кілька хвилин для набухання. Потім воду зливаємо, а родзинки викладаємо на паперовий рушник і даємо просохнути.
Середньої жирності м'який сир раздавливаем виделкою, додаємо жовток, щіпку солі, цукровий пісок і корицю і гарненько вимішуємо. Потім всипаємо борошно і знову дуже ретельно перемішуємо. В кінці замісу кидаємо підготовлений раніше родзинки. Сирне тісто ділимо для зручності на кілька частин і формуємо свого роду ковбаски. Розрізаємо їх на фрагменти і скачуємо кульки. При роботі притрушиваем робочу поверхню і руки борошном. Трохи притискаємо кожен кульку до отримання коржі і поміщаємо їх у прогріте на сковороді рослинне масло. Підрум'янюємо сирники з двох сторін і перекладаємо на деко або форму, застелену пергаментом. Відправляємо блюдо в попередньо розігріту до 195 градусів духовку на п'ять хвилин. За цей час вироби приготуються всередині і стануть більш пишними і ніжними.
Рецепт класичних сирників з сиру з зеленню в духовці
Інгредієнти:
Приготування

З отриманого сирного тіста формуємо сирнички, паніруємо їх з усіх сторін у борошні і викладаємо на деко, попередньо застеливши промасленим пергаментом. Визначаємо блюдо в заздалегідь прогрітий до 185 градусів духовку і витримуємо приблизно двадцять хвилин або до підрум'янення.
Рекомендуємо добрі рецепти

Сирні сирники
Традиційно звичайні сирники готують з сиру. Тільки процес створення і додатковий склад можна змінювати, залежно від ваших уподобань. Далі розповімо,

Пишні сирники із сиру
Сирні сирники - це чудовий початок дня, якщо ви вирішите зробити їх на сніданок. Пропонуємо цікаві рецепти їх приготування і розповімо кілька

Сирники із сиру в духовці
Традиційно сирники готують з жирного сиру з борошном або манкою і обсмажують на сковороді. Сильно від класики не будемо відступати, проте невелика

Сирники із сиру з манкою - рецепт
Сирники за багато років обросли великою кількістю варіацій. Сьогодні існує дуже багато рецептів їх приготування, і кожен можна назвати класичним.

Пишні сирники
Рецептів сирників існує безліч, як і їх шанувальників. Традиційно їх готують з жирного сиру з борошном або манкою. Однак не у всіх вони виходять

Як приготувати сирники з сиру?
Сирники - це улюблені ласощі всіх діток, багатьох дорослих та чудовий початок дня, якщо ви приготуєте їх на сніданок. Традиційно вони готуються з