Добрі рецепти, огляди, корисні та цікаві статті!
» » Класичний рецепт сирників з сиру

Класичний рецепт сирників з сиру

1-11-2015, 23:00
540
Класичний рецепт сирників з сиру
Існує безліч способів нагодувати сиром тих, хто навідріз відмовляється їсти його в чистому вигляді. Сирники із сиру, приготовані за класичним рецептом або з невеликими відступами, є одним з них. Цей чудовий десерт люблять як дорослі, так і маленькі прівереди.
Сирники можна готувати з будь-якого сиру, регулюючи щільність тіста кількістю сполучного компонента - борошна або манки. В сирне тісто можна додати корицю або ваніль для аромату і наповнювати його родзинками або будь-якими іншими сухофруктами .
При бажанні можна також приготувати несолодкі сирники з додаванням зелені та подати їх як самостійне блюдо на вечерю.

Класичні сирники із сиру з манкою - рецепт


Інгредієнти:

  • сир – 480 м;

  • манна крупа– 65-100 г;

  • борошно – 35 г;

  • яйце куряче – 1 шт.;

  • цукровий пісок – 100 г;

  • ваніль або ванільний цукор – за смаком;

  • курага або ізюм – за смаком;

  • сіль – щіпка;

  • рослинна рафінована олія.


  • Приготування
    Сир середньої жирності викладаємо в миску, розминаємо добряче виделкою або, при сухому і зернистому складі, перетираємо через дрібне сито. Додаємо яйце, щіпку солі, цукровий пісок, ваніль або ванільний цукор, пшеничне борошно і перемішуємо. Тепер потроху підсипаємо манну крупу і добиваємося щільною трохи липкою консистенції. В кінці замісу додаємо попередньо промиту і дрібненько нарізану курагу або запарений в окропі і висушений ізюм.
    З отриманого сирного тіста скачуємо невеликі кульки, паніруємо їх у невеликій порції манки і розміщуємо на прогрітій з рослинним маслом сковороді.
    Коли вироби підрум'яняться з двох боків до рум'яності, виймаємо їх на тарілку і подаємо зі сметанкою або медом.

    Сирники із сиру з корицею і родзинками


    Інгредієнти:

  • сир – 480 м;

  • борошно пшеничне – 165-250 г;

  • родзинки – 150 г;

  • яєчний жовток – 1 шт.;

  • цукровий пісок – 100 г;

  • кориця – за смаком;

  • сіль – щіпка;

  • рослинна олія для смаження.


  • Приготування
    Промиваємо добряче родзинки, заливаємо окропом і залишаємо на кілька хвилин для набухання. Потім воду зливаємо, а родзинки викладаємо на паперовий рушник і даємо просохнути.
    Середньої жирності м'який сир раздавливаем виделкою, додаємо жовток, щіпку солі, цукровий пісок і корицю і гарненько вимішуємо. Потім всипаємо борошно і знову дуже ретельно перемішуємо. В кінці замісу кидаємо підготовлений раніше родзинки. Сирне тісто ділимо для зручності на кілька частин і формуємо свого роду ковбаски. Розрізаємо їх на фрагменти і скачуємо кульки. При роботі притрушиваем робочу поверхню і руки борошном. Трохи притискаємо кожен кульку до отримання коржі і поміщаємо їх у прогріте на сковороді рослинне масло. Підрум'янюємо сирники з двох сторін і перекладаємо на деко або форму, застелену пергаментом. Відправляємо блюдо в попередньо розігріту до 195 градусів духовку на п'ять хвилин. За цей час вироби приготуються всередині і стануть більш пишними і ніжними.

    Рецепт класичних сирників з сиру з зеленню в духовці


    Інгредієнти:

  • сир – 360 г;

  • борошно – 240 г;

  • яйце куряче – 2 шт.;

  • цукровий пісок – 20 г;

  • зелень петрушки і кропу – 1 пучок;

  • сіль – щіпка.


  • Приготування
    Класичний рецепт сирників з сиру
    Пучок зелені ретельно промиваємо в холодній воді, позбавляємося від жорстких черешків і розкладаємо на рушник для просушування. Сир розминаємо в глибокій мисці, додаємо яйця, сіль, цукровий пісок і гарненько перемішуємо. Потім всипаємо просіяне пшеничне борошно, додаємо дрібно посічену свіжу зелень і ретельно вимішуємо.
    З отриманого сирного тіста формуємо сирнички, паніруємо їх з усіх сторін у борошні і викладаємо на деко, попередньо застеливши промасленим пергаментом. Визначаємо блюдо в заздалегідь прогрітий до 185 градусів духовку і витримуємо приблизно двадцять хвилин або до підрум'янення.
    Рекомендуємо добрі рецепти
    Сирні сирники
    Сирні сирники
    Традиційно звичайні сирники готують з сиру. Тільки процес створення і додатковий склад можна змінювати, залежно від ваших уподобань. Далі розповімо,
    Пишні сирники із сиру
    Пишні сирники із сиру
    Сирні сирники - це чудовий початок дня, якщо ви вирішите зробити їх на сніданок. Пропонуємо цікаві рецепти їх приготування і розповімо кілька
    Сирники із сиру в духовці
    Сирники із сиру в духовці
    Традиційно сирники готують з жирного сиру з борошном або манкою і обсмажують на сковороді. Сильно від класики не будемо відступати, проте невелика
    Сирники із сиру з манкою - рецепт
    Сирники із сиру з манкою - рецепт
    Сирники за багато років обросли великою кількістю варіацій. Сьогодні існує дуже багато рецептів їх приготування, і кожен можна назвати класичним.
    Пишні сирники
    Пишні сирники
    Рецептів сирників існує безліч, як і їх шанувальників. Традиційно їх готують з жирного сиру з борошном або манкою. Однак не у всіх вони виходять
    Як приготувати сирники з сиру?
    Як приготувати сирники з сиру?
    Сирники - це улюблені ласощі всіх діток, багатьох дорослих та чудовий початок дня, якщо ви приготуєте їх на сніданок. Традиційно вони готуються з