Класичний рецепт сирників з сиру
Існує безліч способів нагодувати сиром тих, хто навідріз відмовляється їсти його в чистому вигляді. Сирники із сиру, приготовані за класичним рецептом або з невеликими відступами, є одним з них. Цей чудовий десерт люблять як дорослі, так і маленькі прівереди.
Сирники можна готувати з будь-якого сиру, регулюючи щільність тіста кількістю сполучного компонента - борошна або манки. В сирне тісто можна додати корицю або ваніль для аромату і наповнювати його родзинками або будь-якими іншими сухофруктами .
При бажанні можна також приготувати несолодкі сирники з додаванням зелені та подати їх як самостійне блюдо на вечерю.
Інгредієнти:
сир – 480 м;
манна крупа– 65-100 г;
борошно – 35 г;
яйце куряче – 1 шт.;
цукровий пісок – 100 г;
ваніль або ванільний цукор – за смаком;
курага або ізюм – за смаком;
сіль – щіпка;
рослинна рафінована олія.
Приготування
Сир середньої жирності викладаємо в миску, розминаємо добряче виделкою або, при сухому і зернистому складі, перетираємо через дрібне сито. Додаємо яйце, щіпку солі, цукровий пісок, ваніль або ванільний цукор, пшеничне борошно і перемішуємо. Тепер потроху підсипаємо манну крупу і добиваємося щільною трохи липкою консистенції. В кінці замісу додаємо попередньо промиту і дрібненько нарізану курагу або запарений в окропі і висушений ізюм.
З отриманого сирного тіста скачуємо невеликі кульки, паніруємо їх у невеликій порції манки і розміщуємо на прогрітій з рослинним маслом сковороді.
Коли вироби підрум'яняться з двох боків до рум'яності, виймаємо їх на тарілку і подаємо зі сметанкою або медом.
Інгредієнти:
сир – 480 м;
борошно пшеничне – 165-250 г;
родзинки – 150 г;
яєчний жовток – 1 шт.;
цукровий пісок – 100 г;
кориця – за смаком;
сіль – щіпка;
рослинна олія для смаження.
Приготування
Промиваємо добряче родзинки, заливаємо окропом і залишаємо на кілька хвилин для набухання. Потім воду зливаємо, а родзинки викладаємо на паперовий рушник і даємо просохнути.
Середньої жирності м'який сир раздавливаем виделкою, додаємо жовток, щіпку солі, цукровий пісок і корицю і гарненько вимішуємо. Потім всипаємо борошно і знову дуже ретельно перемішуємо. В кінці замісу кидаємо підготовлений раніше родзинки. Сирне тісто ділимо для зручності на кілька частин і формуємо свого роду ковбаски. Розрізаємо їх на фрагменти і скачуємо кульки. При роботі притрушиваем робочу поверхню і руки борошном. Трохи притискаємо кожен кульку до отримання коржі і поміщаємо їх у прогріте на сковороді рослинне масло. Підрум'янюємо сирники з двох сторін і перекладаємо на деко або форму, застелену пергаментом. Відправляємо блюдо в попередньо розігріту до 195 градусів духовку на п'ять хвилин. За цей час вироби приготуються всередині і стануть більш пишними і ніжними.
Інгредієнти:
сир – 360 г;
борошно – 240 г;
яйце куряче – 2 шт.;
цукровий пісок – 20 г;
зелень петрушки і кропу – 1 пучок;
сіль – щіпка.
Приготування
Пучок зелені ретельно промиваємо в холодній воді, позбавляємося від жорстких черешків і розкладаємо на рушник для просушування. Сир розминаємо в глибокій мисці, додаємо яйця, сіль, цукровий пісок і гарненько перемішуємо. Потім всипаємо просіяне пшеничне борошно, додаємо дрібно посічену свіжу зелень і ретельно вимішуємо.
З отриманого сирного тіста формуємо сирнички, паніруємо їх з усіх сторін у борошні і викладаємо на деко, попередньо застеливши промасленим пергаментом. Визначаємо блюдо в заздалегідь прогрітий до 185 градусів духовку і витримуємо приблизно двадцять хвилин або до підрум'янення.
Сирники можна готувати з будь-якого сиру, регулюючи щільність тіста кількістю сполучного компонента - борошна або манки. В сирне тісто можна додати корицю або ваніль для аромату і наповнювати його родзинками або будь-якими іншими сухофруктами .
При бажанні можна також приготувати несолодкі сирники з додаванням зелені та подати їх як самостійне блюдо на вечерю.
Класичні сирники із сиру з манкою - рецепт
Інгредієнти:
Приготування
Сир середньої жирності викладаємо в миску, розминаємо добряче виделкою або, при сухому і зернистому складі, перетираємо через дрібне сито. Додаємо яйце, щіпку солі, цукровий пісок, ваніль або ванільний цукор, пшеничне борошно і перемішуємо. Тепер потроху підсипаємо манну крупу і добиваємося щільною трохи липкою консистенції. В кінці замісу додаємо попередньо промиту і дрібненько нарізану курагу або запарений в окропі і висушений ізюм.
З отриманого сирного тіста скачуємо невеликі кульки, паніруємо їх у невеликій порції манки і розміщуємо на прогрітій з рослинним маслом сковороді.
Коли вироби підрум'яняться з двох боків до рум'яності, виймаємо їх на тарілку і подаємо зі сметанкою або медом.
Сирники із сиру з корицею і родзинками
Інгредієнти:
Приготування
Промиваємо добряче родзинки, заливаємо окропом і залишаємо на кілька хвилин для набухання. Потім воду зливаємо, а родзинки викладаємо на паперовий рушник і даємо просохнути.
Середньої жирності м'який сир раздавливаем виделкою, додаємо жовток, щіпку солі, цукровий пісок і корицю і гарненько вимішуємо. Потім всипаємо борошно і знову дуже ретельно перемішуємо. В кінці замісу кидаємо підготовлений раніше родзинки. Сирне тісто ділимо для зручності на кілька частин і формуємо свого роду ковбаски. Розрізаємо їх на фрагменти і скачуємо кульки. При роботі притрушиваем робочу поверхню і руки борошном. Трохи притискаємо кожен кульку до отримання коржі і поміщаємо їх у прогріте на сковороді рослинне масло. Підрум'янюємо сирники з двох сторін і перекладаємо на деко або форму, застелену пергаментом. Відправляємо блюдо в попередньо розігріту до 195 градусів духовку на п'ять хвилин. За цей час вироби приготуються всередині і стануть більш пишними і ніжними.
Рецепт класичних сирників з сиру з зеленню в духовці
Інгредієнти:
Приготування
Пучок зелені ретельно промиваємо в холодній воді, позбавляємося від жорстких черешків і розкладаємо на рушник для просушування. Сир розминаємо в глибокій мисці, додаємо яйця, сіль, цукровий пісок і гарненько перемішуємо. Потім всипаємо просіяне пшеничне борошно, додаємо дрібно посічену свіжу зелень і ретельно вимішуємо.
З отриманого сирного тіста формуємо сирнички, паніруємо їх з усіх сторін у борошні і викладаємо на деко, попередньо застеливши промасленим пергаментом. Визначаємо блюдо в заздалегідь прогрітий до 185 градусів духовку і витримуємо приблизно двадцять хвилин або до підрум'янення.
Рекомендуємо добрі рецепти
Сирні сирники
Традиційно звичайні сирники готують з сиру. Тільки процес створення і додатковий склад можна змінювати, залежно від ваших уподобань. Далі розповімо,
Пишні сирники із сиру
Сирні сирники - це чудовий початок дня, якщо ви вирішите зробити їх на сніданок. Пропонуємо цікаві рецепти їх приготування і розповімо кілька
Сирники із сиру в духовці
Традиційно сирники готують з жирного сиру з борошном або манкою і обсмажують на сковороді. Сильно від класики не будемо відступати, проте невелика
Сирники із сиру з манкою - рецепт
Сирники за багато років обросли великою кількістю варіацій. Сьогодні існує дуже багато рецептів їх приготування, і кожен можна назвати класичним.
Пишні сирники
Рецептів сирників існує безліч, як і їх шанувальників. Традиційно їх готують з жирного сиру з борошном або манкою. Однак не у всіх вони виходять
Як приготувати сирники з сиру?
Сирники - це улюблені ласощі всіх діток, багатьох дорослих та чудовий початок дня, якщо ви приготуєте їх на сніданок. Традиційно вони готуються з