Як приготувати сирники з сиру?
Сирники з сиру є дуже смачним і безперечно корисним стравою. Вони чудово підійдуть для ситного сніданку або доповнять меню на обід. Готувати їх можна як на сковороді, так і в духовці, додаючи в сирну основу родзинки, інші сухофрукти і навіть ягоди.
Як правильно приготувати сирники із сиру, щоб вони неодмінно порадували вас і ваших близьких своїм ніжним смаком ми розповімо сьогодні в наших рецептах.
Інгредієнти:
сир – 620 г;
борошно – 380 г;
яйце куряче – 2 шт.;
цукровий пісок – 165 г;
ванілін – 5 г;
ізюм (за бажанням) – за смаком;
розпушувач – 20 г;
сіль – щіпка.
Приготування
Першим ділом добре промиємо родзинки і заллємо його окропом на кілька хвилин. Потім воду зливаємо, розкладаємо родзинки на серветці або паперовому рушнику і даємо їм просохнути.
Тим часом сир з високим відсотком жирності протираємо через сито або розбиваємо до однорідності за допомогою блендера. Додаємо цукровий пісок, додаємо сіль, ванілін, трохи збиті яйця і добре розмішуємо. Тепер просіваємо борошно пшеничне, змішуємо її з розпушувачем і вводимо в сирну масу. Все ретельно перемішуємо, додавши підготовлений родзинки.
З отриманої маси скачуємо кульки, паніруємо їх у невеликій порції борошна, трохи притискаємо, щоб вийшла корж, і розкладаємо на промасленому деку. Визначаємо сирнички в заздалегідь прогріту до 185 градусів духовку і запікаємо протягом двадцяти п'яти хвилин або до бажаної рум'яності.
Готові сирники подаємо зі сметаною, медом або варенням .
Інгредієнти:
сир – 620 г;
крупа манна – 185 г;
борошно – 25-30 г;
яйце куряче – 2 шт.;
цукровий пісок – 175 г;
ванілін – 5 г;
сіль – щіпка;
рослинне масло.
Приготування
Сир для приготування сирників повинен бути з високим відсотком жирності і однорідної консистенції без грудочок. Тому зернистий продукт протремо перед приготуванням через дрібне сито або розіб'ємо до гладкої структури блендером.
Тепер гладку, кремову сирну масу змішати з цукровим піском, додаємо столову ложку борошна, ванілін, або ваніль, щіпку солі і додаємо манку. Все гарненько перемішуємо і даємо постояти двадцять-тридцять хвилин.
Після закінчення часу, коли манна крупа трохи набубнявіє, формуємо з отриманого сирного тіста кульки, обвалюємо їх з усіх сторін в манці і, трохи притиснувши, надаємо форму коржі. Визначаємо сирники на грунтовно прогріту сковороду, попередньо наливши в неї трохи рослинного масла. Витримуємо до бажаної рум'яності з двох сторін на помірному вогні і виймаємо на блюдо.
До готовим сырничкам подаємо сметану, мед або варення.
Інгредієнти:
сир – 520 г;
борошно пшеничне – 125-175 г;
свіжа чорниця – 1 стакан;
яйця – 2 шт.;
цукровий пісок – 155 г;
ванілін – 5 г;
сіль – щіпка;
розпушувач – 25 г;
рослинне масло.
Приготування
При необхідності сир пропускаємо через сито, додаємо цукровий пісок, щіпку солі, ванілін, яйця і хорошенечко перемішуємо. Просіваємо борошно пшеничне, змішуємо її з розпушувачем і вводимо в сирну суміш. Маса повинна вийти досить густий, тому якщо сир вологий, борошна може знадобитися трохи більше.
Столовою ложкою відбираємо трохи сирного тіста, перекладаємо в миску з невеликою порцією борошна і паніруємо його з усіх сторін. У центр коржі накладаємо трохи попередньо помитої і висушеної чорниці, підверніть краю наверх і формуємо сирник.
Обсмажуємо сирнички на розігрітій з олією сковорідці до підрум'янення з усіх боків, виймаємо на паперовий рушник і охолодити до теплого стану.
Як правильно приготувати сирники із сиру, щоб вони неодмінно порадували вас і ваших близьких своїм ніжним смаком ми розповімо сьогодні в наших рецептах.
Як приготувати сирники із сиру в духовці - рецепт?
Інгредієнти:
Приготування
Першим ділом добре промиємо родзинки і заллємо його окропом на кілька хвилин. Потім воду зливаємо, розкладаємо родзинки на серветці або паперовому рушнику і даємо їм просохнути.
Тим часом сир з високим відсотком жирності протираємо через сито або розбиваємо до однорідності за допомогою блендера. Додаємо цукровий пісок, додаємо сіль, ванілін, трохи збиті яйця і добре розмішуємо. Тепер просіваємо борошно пшеничне, змішуємо її з розпушувачем і вводимо в сирну масу. Все ретельно перемішуємо, додавши підготовлений родзинки.
З отриманої маси скачуємо кульки, паніруємо їх у невеликій порції борошна, трохи притискаємо, щоб вийшла корж, і розкладаємо на промасленому деку. Визначаємо сирнички в заздалегідь прогріту до 185 градусів духовку і запікаємо протягом двадцяти п'яти хвилин або до бажаної рум'яності.
Готові сирники подаємо зі сметаною, медом або варенням .
Як правильно приготувати сирники із сиру з манкою на сковороді?
Інгредієнти:
Приготування
Сир для приготування сирників повинен бути з високим відсотком жирності і однорідної консистенції без грудочок. Тому зернистий продукт протремо перед приготуванням через дрібне сито або розіб'ємо до гладкої структури блендером.
Тепер гладку, кремову сирну масу змішати з цукровим піском, додаємо столову ложку борошна, ванілін, або ваніль, щіпку солі і додаємо манку. Все гарненько перемішуємо і даємо постояти двадцять-тридцять хвилин.
Після закінчення часу, коли манна крупа трохи набубнявіє, формуємо з отриманого сирного тіста кульки, обвалюємо їх з усіх сторін в манці і, трохи притиснувши, надаємо форму коржі. Визначаємо сирники на грунтовно прогріту сковороду, попередньо наливши в неї трохи рослинного масла. Витримуємо до бажаної рум'яності з двох сторін на помірному вогні і виймаємо на блюдо.
До готовим сырничкам подаємо сметану, мед або варення.
Як приготувати сирники із сиру з чорницею?
Інгредієнти:
Приготування
При необхідності сир пропускаємо через сито, додаємо цукровий пісок, щіпку солі, ванілін, яйця і хорошенечко перемішуємо. Просіваємо борошно пшеничне, змішуємо її з розпушувачем і вводимо в сирну суміш. Маса повинна вийти досить густий, тому якщо сир вологий, борошна може знадобитися трохи більше.
Столовою ложкою відбираємо трохи сирного тіста, перекладаємо в миску з невеликою порцією борошна і паніруємо його з усіх сторін. У центр коржі накладаємо трохи попередньо помитої і висушеної чорниці, підверніть краю наверх і формуємо сирник.
Обсмажуємо сирнички на розігрітій з олією сковорідці до підрум'янення з усіх боків, виймаємо на паперовий рушник і охолодити до теплого стану.
Рекомендуємо добрі рецепти
Сирники із сиру в духовці
Традиційно сирники готують з жирного сиру з борошном або манкою і обсмажують на сковороді. Сильно від класики не будемо відступати, проте невелика
Сирники із сиру з манкою - рецепт
Сирники за багато років обросли великою кількістю варіацій. Сьогодні існує дуже багато рецептів їх приготування, і кожен можна назвати класичним.
Пишні сирники
Рецептів сирників існує безліч, як і їх шанувальників. Традиційно їх готують з жирного сиру з борошном або манкою. Однак не у всіх вони виходять
Сирники в духовці - рецепт
Всіма улюблені сирники можна не тільки посмажити на сковороді, але і приготувати в духовці. Як це зробити, ми розповімо в цій статті. Часу на
Сирники з кукурудзяним борошном
Сирники - смачне блюдо для завтра. Готувати його можна з різними інгредієнтами. Навіть необов'язково на пшеничному борошні. І сьогодні ми розповімо,
Сирники для дітей
Сирник для дітей мало чим відрізняються від таких для дорослих, ось правда сирна маса повинна бути трохи більш ніжної в результаті зменшення