Сирники із сиру з манкою - рецепт
Про користь сиру і необхідності включення його в раціон всі давно знають. Тому ми поговоримо сьогодні про одному зі страв, основою яких є цей незамінний продукт, а зокрема про сирники і запропонуємо рецепти їх приготування з додаванням манної крупи.
Такі сирники виходять ніжними, м'якими, з апетитною рум'яною скоринкою. Крім того, вони дуже смачні як в гарячому вигляді, так і після охолодження.
Інгредієнти:
жирний сир – 620 г;
манна крупа – 190 г;
яйця курячі – 2 шт.;
цукровий пісок – 120 г;
ваніль – за смаком;
темний родзинки – 65 г;
сіль – щіпка;
рослинне масло.
Приготування
Сир перетираємо через дрібне сито і змішуємо з яйцями. Додаємо тепер цукровий пісок, щіпку солі, ваніль за смаком, вісімдесят грамів манної крупи і гарненько перемішуємо. Залишаємо сирне тісто на двадцять п'ять-тридцять хвилин при кімнатній температурі.
Тим часом темні родзинки промиємо, обсушим ретельно і додамо в сир.
Коли тісто настоїться, набираємо столовою ложкою невелика його кількість, перекладаємо в миску з залишилася манною крупою, обвалюємо з усіх боків, формуємо круглу корж і покласти на розігріту з рослинною олією сковороду. Аналогічним чином робимо все сирники і підрум'янюємо їх на помірному вогні з двох сторін.
Подаємо гарячі сирники із сиру з манкою і родзинками, приправивши їх зверху сметаною, медом або варенням .
Інгредієнти:
жирний сир – 610 г;
крупа манна – 165 г;
яйця курячі – 2 шт.;
цукровий пісок – 150 г;
ваніль – за смаком;
какао порошок – 1 десертна ложка;
кориця мелена – на кінчику ножа;
сіль – щіпка;
розпушувач – 25 г;
вершкове масло для змазування формочок.
Приготування
Сир пропускаємо через дрібне сито або розбиваємо за допомогою блендера. Потім додаємо курячі яйця, цукровий пісок, щіпку солі, ваніль за смаком, мелену корицю на кінчику ножа, всипаємо манну крупу, порошок какао і розпушувач і гарненько перемішуємо. Залишаємо на п'ятнадцять хвилин для набухання.
А ми тим часом прогреем духова шафа, налаштуємо його на температурний режим, що підтримує 180 градусів, і підготуємо формочки. Змастимо їх вершковим маслом і обсыплем трохи манною крупою.
Набряклі тісто розкладаємо по підготовленим форм і визначаємо в духовку на тридцять хвилин або до апетитної рум'яності.
Сирники з манкою можна приготувати і на деку. Для цього сформуємо коржі, обваляем їх в манній крупі і помістимо на деко, попередньо вистелене промасленим пергаментом. Часу випікання в такому разі, можливо, буде потрібно менше. Спостерігаємо за процесом, і як тільки сирники придбають красивий золотистий відтінок, виймаємо їх з духовки і подаємо до столу.
Інгредієнти:
жирний сир – 410 г;
крупа манна – 30 г;
борошно – 30 г;
яйце куряче – 2 шт.;
цукровий пісок – 30 г;
вершкове масло або маргарин – 55 г;
рослинне масло.
Приготування
Моркву очищаємо, натираємо на дрібній тертці і припускаємо на вершковому маслі на сковороді до м'якості, прикривши кришкою. Потім всипаємо манну крупу і витримуємо на невеликому вогні ще п'ять хвилин. Даємо повністю охолонути.
Сир протираємо через сито, додаємо яйця, цукровий пісок, викладаємо моркву з манкою і гарненько перемішуємо.
З отриманої маси формуємо сирники, умочуючи кожен в борошні і смажимо на олії до підрум'янення з обох сторін.
Подаємо апетитні сирники з морквою, полив їх сметанкою.
Такі сирники виходять ніжними, м'якими, з апетитною рум'яною скоринкою. Крім того, вони дуже смачні як в гарячому вигляді, так і після охолодження.
Класичний рецепт сирників з сиру з манкою
Інгредієнти:
Приготування
Сир перетираємо через дрібне сито і змішуємо з яйцями. Додаємо тепер цукровий пісок, щіпку солі, ваніль за смаком, вісімдесят грамів манної крупи і гарненько перемішуємо. Залишаємо сирне тісто на двадцять п'ять-тридцять хвилин при кімнатній температурі.
Тим часом темні родзинки промиємо, обсушим ретельно і додамо в сир.
Коли тісто настоїться, набираємо столовою ложкою невелика його кількість, перекладаємо в миску з залишилася манною крупою, обвалюємо з усіх боків, формуємо круглу корж і покласти на розігріту з рослинною олією сковороду. Аналогічним чином робимо все сирники і підрум'янюємо їх на помірному вогні з двох сторін.
Подаємо гарячі сирники із сиру з манкою і родзинками, приправивши їх зверху сметаною, медом або варенням .
Сирники із сиру з манкою в духовці
Інгредієнти:
Приготування
Сир пропускаємо через дрібне сито або розбиваємо за допомогою блендера. Потім додаємо курячі яйця, цукровий пісок, щіпку солі, ваніль за смаком, мелену корицю на кінчику ножа, всипаємо манну крупу, порошок какао і розпушувач і гарненько перемішуємо. Залишаємо на п'ятнадцять хвилин для набухання.
А ми тим часом прогреем духова шафа, налаштуємо його на температурний режим, що підтримує 180 градусів, і підготуємо формочки. Змастимо їх вершковим маслом і обсыплем трохи манною крупою.
Набряклі тісто розкладаємо по підготовленим форм і визначаємо в духовку на тридцять хвилин або до апетитної рум'яності.
Сирники з манкою можна приготувати і на деку. Для цього сформуємо коржі, обваляем їх в манній крупі і помістимо на деко, попередньо вистелене промасленим пергаментом. Часу випікання в такому разі, можливо, буде потрібно менше. Спостерігаємо за процесом, і як тільки сирники придбають красивий золотистий відтінок, виймаємо їх з духовки і подаємо до столу.
Рецепт сирників з сиру з манкою і морквою
Інгредієнти:
Приготування
Моркву очищаємо, натираємо на дрібній тертці і припускаємо на вершковому маслі на сковороді до м'якості, прикривши кришкою. Потім всипаємо манну крупу і витримуємо на невеликому вогні ще п'ять хвилин. Даємо повністю охолонути.
Сир протираємо через сито, додаємо яйця, цукровий пісок, викладаємо моркву з манкою і гарненько перемішуємо.
З отриманої маси формуємо сирники, умочуючи кожен в борошні і смажимо на олії до підрум'янення з обох сторін.
Подаємо апетитні сирники з морквою, полив їх сметанкою.
Рекомендуємо добрі рецепти
Сирники із сиру в духовці
Традиційно сирники готують з жирного сиру з борошном або манкою і обсмажують на сковороді. Сильно від класики не будемо відступати, проте невелика
Пишні сирники
Рецептів сирників існує безліч, як і їх шанувальників. Традиційно їх готують з жирного сиру з борошном або манкою. Однак не у всіх вони виходять
Як приготувати сирники з сиру?
Сирники - це улюблені ласощі всіх діток, багатьох дорослих та чудовий початок дня, якщо ви приготуєте їх на сніданок. Традиційно вони готуються з
Сирники з манкою
Рецепт сирних сирників з манкою стане в нагоді всім любителям готувати швидкі і смачні сніданки для всієї родини. Гаряча і ситна випічка неодмінно
Сирники без борошна
Сирники - смачне блюдо для сніданку, яке обожнюють багато. Але в силу певних обставин, не всі вживають в їжу борошняні вироби. Тому в нашій
Класичні сирники - рецепт
Сирники - улюблене багатьма блюдо, яке ідеально підходить до сніданку. Особливо сирники люблять діти. Серед безлічі різноманітних рецептів сирних