Пишні сирники
Навіть ті, хто не любить сир, не в силах встояти перед смачними і пишними сирниками. Сьогодні ми поділимося з вами кількома рецептами їх приготування.
Інгредієнти:
сир – 250 г;
розпушувач – 1 ч. ложка;
борошно – 50 р;
яйце – 1 шт.;
цукор – 3 ст. ложки;
рослинне масло.
Приготування
Сир збиваємо, додаємо цукор, розбиваємо яйце, додаємо розпушувач і ретельно все перемішуємо. Борошно просіваємо і висипаємо в тарілку. Тепер беремо ложкою сирне тісто, викладаємо його в борошно, формуємо руками коржі і обсмажуємо на сковорідці з маслом з двох сторін. Подаємо готові сирники зі вершковим морозивом, сметаною або згущеним молоком.
Інгредієнти:
борошно – 100 г;
сир – 300 г;
цукор – 1 ст. ложка;
яйце – 2 шт.;
родзинки – 50 р.
Приготування
Ось ще один спосіб, як приготувати пишні сирники. Подрібнюємо сир через сито. Яєчні желточки відділяємо від білків і збиваємо перші з цукровим піском, а другі – з дрібною сіллю. Родзинки промиваємо, просушуємо на рушник і змішуємо з сиром. Додаємо спочатку жовтки, потім білки і всипаємо борошно. Замішуємо тісто до однорідності, беремо трохи ложкою і формуємо руками сирники. Обвалюємо їх у борошні і викладаємо в сковороду з розпеченим маслом. Обсмажуємо до рум'янцю з двох сторін і подаємо в теплому вигляді, присипавши цукровою пудрою або полив сметаною.
Інгредієнти:
сир – 300 г;
сода – 05 ч. ложки;
яйце – 2 шт.;
борошно – 2 ст. ложки;
сметана 30 % – 3 ст. ложки;
свіжі ягоди для прикраси;
рідкий мед – 2 ч. ложки.
Приготування
Сир кладемо в глибоку миску розбиваємо яйця і розтираємо все виделкою. Потім вводимо поступово просіяне борошно і кидаємо харчову соду. Всі інгредієнти добре перемішуємо вінчиком, щоб в результаті у вас вийшло пухке і м'яке тісто. Після цього відставляємо його бік і готуємо формочки. Беремо форми для кексів, промазуємо кожну соняшниковою олією і викладаємо потроху сирне тісто. Випікаємо сирники в заздалегідь прогрітій до 220 градусів духовці приблизно 20 хвилин. Вони миттєво піднімуться і покриються красивою золотистою скоринкою. Готові сирники акуратно перекладаємо на тарілку і поливаємо густою сметанкою.
Інгредієнти:
сир – 400 г;
манна крупа – 4 ст. ложки;
яйце – 1 шт.;
цукор – 3 ст. ложки;
ваніль – за смаком;
борошно – 3 ст. ложки;
сметана для подачі;
олія рослинна.
Приготування
Яйце розбиваємо в миску, додаємо білий цукор і збиваємо до утворення піни. Після цього підсипаємо потроху манну крупу, перемішуємо ложкою і залишаємо для набухання на 10 хвилин. Потім викладаємо сир, розминаємо виделкою, додаємо ванілін і ретельно перемішуємо. Вводимо поступово пшеничне борошно і замішуємо тісто. Змочуємо Руки у воді, беремо сирну масу і ліпимо невеликі сирники. Обсмажуємо їх на розігрітій масло в сковороді з двох сторін до рум'яної скоринки.
Інгредієнти:
сир – 400 г;
яйце – 2 шт.;
ванілін;
борошно – 1 ст.;
цукор – 2 ст. ложки;
сода – щіпка;
родзинки – 30 р.
Приготування
Родзинки ошпарюємо окропом, а сир розминаємо виделкою в глибокій посуді. Жовтки відділяємо від білків і збиваємо міксером, додаючи ванілін і цукор. Збиті жовтки з'єднайте з сиром і кидаємо родзинки. Білки збиваємо в густу піну і частинами викладаємо в миску. Всипаємо борошно і замішуємо злегка липковатое тісто. Вологими руками ліпимо невеликі сирники, обсипаємо їх борошном і обсмажуємо на гарячій сковороді в маслі. Подаємо готове ласощі з сільської сметаною або ягідним джемом.
Рецепт пишних сирників
Інгредієнти:
Приготування
Сир збиваємо, додаємо цукор, розбиваємо яйце, додаємо розпушувач і ретельно все перемішуємо. Борошно просіваємо і висипаємо в тарілку. Тепер беремо ложкою сирне тісто, викладаємо його в борошно, формуємо руками коржі і обсмажуємо на сковорідці з маслом з двох сторін. Подаємо готові сирники зі вершковим морозивом, сметаною або згущеним молоком.
Пишні сирники із сиру
Інгредієнти:
Приготування
Ось ще один спосіб, як приготувати пишні сирники. Подрібнюємо сир через сито. Яєчні желточки відділяємо від білків і збиваємо перші з цукровим піском, а другі – з дрібною сіллю. Родзинки промиваємо, просушуємо на рушник і змішуємо з сиром. Додаємо спочатку жовтки, потім білки і всипаємо борошно. Замішуємо тісто до однорідності, беремо трохи ложкою і формуємо руками сирники. Обвалюємо їх у борошні і викладаємо в сковороду з розпеченим маслом. Обсмажуємо до рум'янцю з двох сторін і подаємо в теплому вигляді, присипавши цукровою пудрою або полив сметаною.
Пишні сирники в духовці
Інгредієнти:
Приготування
Сир кладемо в глибоку миску розбиваємо яйця і розтираємо все виделкою. Потім вводимо поступово просіяне борошно і кидаємо харчову соду. Всі інгредієнти добре перемішуємо вінчиком, щоб в результаті у вас вийшло пухке і м'яке тісто. Після цього відставляємо його бік і готуємо формочки. Беремо форми для кексів, промазуємо кожну соняшниковою олією і викладаємо потроху сирне тісто. Випікаємо сирники в заздалегідь прогрітій до 220 градусів духовці приблизно 20 хвилин. Вони миттєво піднімуться і покриються красивою золотистою скоринкою. Готові сирники акуратно перекладаємо на тарілку і поливаємо густою сметанкою.
Пишні сирники з манкою
Інгредієнти:
Приготування
Яйце розбиваємо в миску, додаємо білий цукор і збиваємо до утворення піни. Після цього підсипаємо потроху манну крупу, перемішуємо ложкою і залишаємо для набухання на 10 хвилин. Потім викладаємо сир, розминаємо виделкою, додаємо ванілін і ретельно перемішуємо. Вводимо поступово пшеничне борошно і замішуємо тісто. Змочуємо Руки у воді, беремо сирну масу і ліпимо невеликі сирники. Обсмажуємо їх на розігрітій масло в сковороді з двох сторін до рум'яної скоринки.
Пишні сирники в мультиварці
Інгредієнти:
Приготування
Родзинки ошпарюємо окропом, а сир розминаємо виделкою в глибокій посуді. Жовтки відділяємо від білків і збиваємо міксером, додаючи ванілін і цукор. Збиті жовтки з'єднайте з сиром і кидаємо родзинки. Білки збиваємо в густу піну і частинами викладаємо в миску. Всипаємо борошно і замішуємо злегка липковатое тісто. Вологими руками ліпимо невеликі сирники, обсипаємо їх борошном і обсмажуємо на гарячій сковороді в маслі. Подаємо готове ласощі з сільської сметаною або ягідним джемом.
Рекомендуємо добрі рецепти
Сирники в духовці - рецепт
Всіма улюблені сирники можна не тільки посмажити на сковороді, але і приготувати в духовці. Як це зробити, ми розповімо в цій статті. Часу на
Сирник - рецепт
Сирник за своїм смаком нагадують сирники, проте відрізняються від останніх технологією приготування: у творожниках менше борошна, і, як правило, їх у
Сирники з бананом
Сирники - чудове блюдо на сніданок для всієї родини. А приготувати його зовсім нескладно. І сьогодні мова піде про смачні сирники з бананом. Ми
Сирники з кукурудзяним борошном
Сирники - смачне блюдо для завтра. Готувати його можна з різними інгредієнтами. Навіть необов'язково на пшеничному борошні. І сьогодні ми розповімо,
Класичні сирники - рецепт
Сирники - улюблене багатьма блюдо, яке ідеально підходить до сніданку. Особливо сирники люблять діти. Серед безлічі різноманітних рецептів сирних
Сирники для дітей
Сирник для дітей мало чим відрізняються від таких для дорослих, ось правда сирна маса повинна бути трохи більш ніжної в результаті зменшення