Сирник - рецепт

Рецепт сирників без яєць
Інгредієнти:
Приготування
Як приготувати сирник? Отже, беремо сир, кладемо його в миску, додаємо трохи солі, додаємо борошна і цукру. Добре все розмішуємо і розкачуємо з тіста ковбаску. Далі, ріжемо її на рівні частини і, змоченими у воді руками, формуємо коржі. Кожен творожник обвалюємо в борошні і викладаємо на попередньо розігріту сковороду з рослинним маслом. Накриваємо кришкою, зменшуємо газ і обсмажуємо до тих пір, поки низ не підрум'яниться. Потім обережно перевертаємо сирники і знову готуємо їх під кришкою до повної готовності. Безпосередньо перед подачею на стіл прикрашаємо сирника свіжими листочками м'яти і поливаємо, за бажанням, медом.
Рецепт сирників з яйцями
Інгредієнти:
Приготування
Для приготування сирників в домашніх умовах беремо сир, ретельно розминаємо його виделкою, або збиваємо в блендері. Додаємо яєчні жовтки, сіль, цукор і ванільний цукор. Старанно розтираємо, поступово всипаємо просіяне борошно і розмішуємо сирну масу до однорідності.
У сковороду наливаємо олію і розігріваємо його на слабкому вогні. З тіста формуємо сирника, злегка обвалюємо їх у борошні і викладаємо в сковороду. Накриваємо кришкою і смажимо з обох боків до утворення апетитною і рум'яної скоринки. Ось і все, пишні сирника готові!
Рецепт сирників з яблуками
Інгредієнти:
Приготування
Сир ретельно розтираємо. Яйця збиваємо і додаємо 2 ст. ложки манки. Гарненько перемішуємо і залишаємо постояти хвилинки на 2-3. Потім переливаємо яєчну суміш в сир і розмішуємо масу до однорідного стану. Тепер додаємо крохмаль, ванільний цукор і кладемо порізані скибочками яблука. Знову ретельно все перемішуємо.
У сковороді розігріваємо рослинне масло. З сирної маси формуємо невеликі шайби і обкачуємо їх в манці. Викладаємо сирники з яблуками на сковороду і смажимо до золотистого кольору з обох сторін.
Рецепт сирники з родзинками
Інгредієнти:

Приготування
Сир змішуємо з манною крупою і залишаємо приблизно на годину. Потім додаємо цукор, щіпку солі, яйце, заздалегідь вимочений родзинки і кладемо розпушувач. Все ретельно перемішуємо до однорідності. Тісто на сирник повинно вийти м'яким, але трохи прилипати до рук. За допомогою столової ложки викладаємо приготовану сирну масу на присипану борошном поверхню і обвалюємо їх з усіх сторін у борошні. Тепер акуратно формуємо сирник і обсмажуємо їх на рослинній олії до рум'яності. Подаємо готові сирники теплими, зі сметаною або варенням, прикрасивши свіжими листочками м'яти.
Приємного вам апетиту!
Рекомендуємо добрі рецепти

Сирники - рецепт приготування
Такий перевірений поколіннями десерт, як сирники, неодмінно заслуговує особливої уваги і окремої статті на свою честь. Рецепти цього популярного

Сирники без борошна
Сирники - смачне блюдо для сніданку, яке обожнюють багато. Але в силу певних обставин, не всі вживають в їжу борошняні вироби. Тому в нашій

Сирники з бананом
Сирники - чудове блюдо на сніданок для всієї родини. А приготувати його зовсім нескладно. І сьогодні мова піде про смачні сирники з бананом. Ми

Сирники з кукурудзяним борошном
Сирники - смачне блюдо для завтра. Готувати його можна з різними інгредієнтами. Навіть необов'язково на пшеничному борошні. І сьогодні ми розповімо,

Апельсинові сирники
Варіантів приготування сирників дуже багато. Їх смажать з фруктами, родзинками, курагою. А сьогодні ми підкажемо вам кілька цікавих варіантів

Сирники для дітей
Сирник для дітей мало чим відрізняються від таких для дорослих, ось правда сирна маса повинна бути трохи більш ніжної в результаті зменшення