Апельсинові сирники
Як тільки не готують сирники - і з родзинками, і з фруктами, і з курагою. Загалом, немає межі досконалості і фантазії. А ми вам запропонуємо ще один цікавий варіант і розповімо, як приготувати апельсинові сирники.
Інгредієнти:
борошно - 5 ст. ложок;
сир 9%-ної жирності - 05 кг;
апельсин - 1 шт.;
рафінована соняшникова олія - 4 ст. ложки;
курячі яйця - 1 шт.;
цукор - 5 ст. ложок.
Приготування
Викладаємо сир в миску, додаємо до нього яйце, цукор і щіпку солі. Апельсин акуратно очищаємо і натираємо цедру на дрібній тертці. А з м'якоті видавлюємо сік, який потім вливаємо до решти інгредієнтів. Туди ж відправляємо апельсинову цедру і просіяне борошно. Гарненько перемішуємо тісто, а потім збиваємо його за допомогою блендера. Завдяки цій процедурі тісто набуває пухкої консистенції. Після цього формуємо сирники, обвалюємо їх у борошні і смажимо на рафінованій рослинній олії з обох сторін. До столу апельсинові сирнички подаємо зі сметаною.
Інгредієнти:
борошно - 1 склянка;
сир - 400 г;
сметана - 1 склянка;
яйця - 1 шт.;
цукор - 100 г;
ванільний цукор - 1 пакетик;
апельсин - половинка;
рослинна олія для смаження сирників.
Приготування
Очищаємо половину апельсина від цедри і подрібнюємо її за допомогою дрібної терки. Видавлюємо 20 мл апельсинового соку. Змішуємо сир, сметану, ванільний цукор, яйце і цукор. Додаємо сік і цедру апельсина. Поступово вводимо борошно і замішуємо некруте тісто. А далі робимо, як кому зручніше: можна просто скачати заготовки сирників у вигляді кульок, яким потім потрібно надати плоску форму за допомогою виделки. А можна сформувати з тіста ковбаску і вже потім порізати її порційними шматочками. Викладаємо сирнички на розігріту сковороду на помірному вогні смажимо до золотистого кольору з обох сторін.
Інгредієнти:
сир - 500 г
апельсин великий - 1 шт.;
цукор - 05 склянки;
яйця - 1 шт.;
манна крупа - 05 склянки;
рослинна олія для смаження сирників;
борошно для панірування.
Приготування
Апельсин добре миємо й знімаємо з нього цедру. З м'якоті видавлюємо сік. Всипаємо в нього манку, перемішуємо і залишаємо набухати. В окремому посуді перетираємо сир з цукром, тертої на дрібній тертці апельсиновою цедрою і яйцем. Зручніше за все це зробити за допомогою блендера. Набряклу манку додаємо до решти інгредієнтів. Якщо тісто виходить рідкуватим, додаємо трохи борошна. Скачуємо з тіста кульки, а потім надаємо їм плоску форму за допомогою ножа. Обсмажуємо до рум'яної скоринки з двох сторін на рослинній олії. Кращим доповненням до апельсиновим сирників буде сметанка.
Рецепт апельсинових сирників
Інгредієнти:
Приготування
Викладаємо сир в миску, додаємо до нього яйце, цукор і щіпку солі. Апельсин акуратно очищаємо і натираємо цедру на дрібній тертці. А з м'якоті видавлюємо сік, який потім вливаємо до решти інгредієнтів. Туди ж відправляємо апельсинову цедру і просіяне борошно. Гарненько перемішуємо тісто, а потім збиваємо його за допомогою блендера. Завдяки цій процедурі тісто набуває пухкої консистенції. Після цього формуємо сирники, обвалюємо їх у борошні і смажимо на рафінованій рослинній олії з обох сторін. До столу апельсинові сирнички подаємо зі сметаною.
Ванільно-апельсинові сирники
Інгредієнти:
Приготування
Очищаємо половину апельсина від цедри і подрібнюємо її за допомогою дрібної терки. Видавлюємо 20 мл апельсинового соку. Змішуємо сир, сметану, ванільний цукор, яйце і цукор. Додаємо сік і цедру апельсина. Поступово вводимо борошно і замішуємо некруте тісто. А далі робимо, як кому зручніше: можна просто скачати заготовки сирників у вигляді кульок, яким потім потрібно надати плоску форму за допомогою виделки. А можна сформувати з тіста ковбаску і вже потім порізати її порційними шматочками. Викладаємо сирнички на розігріту сковороду на помірному вогні смажимо до золотистого кольору з обох сторін.
Сирники з апельсином
Інгредієнти:
Приготування
Апельсин добре миємо й знімаємо з нього цедру. З м'якоті видавлюємо сік. Всипаємо в нього манку, перемішуємо і залишаємо набухати. В окремому посуді перетираємо сир з цукром, тертої на дрібній тертці апельсиновою цедрою і яйцем. Зручніше за все це зробити за допомогою блендера. Набряклу манку додаємо до решти інгредієнтів. Якщо тісто виходить рідкуватим, додаємо трохи борошна. Скачуємо з тіста кульки, а потім надаємо їм плоску форму за допомогою ножа. Обсмажуємо до рум'яної скоринки з двох сторін на рослинній олії. Кращим доповненням до апельсиновим сирників буде сметанка.
Рекомендуємо добрі рецепти
Сирники з яблуками
Сирники - відмінне блюдо для сніданку. Але постійно готувати звичайні сирники нецікаво, тому їх можна урізноманітнити різними фруктами. Давайте
Сирники в духовці - рецепт
Всіма улюблені сирники можна не тільки посмажити на сковороді, але і приготувати в духовці. Як це зробити, ми розповімо в цій статті. Часу на
Сирники - рецепт приготування
Такий перевірений поколіннями десерт, як сирники, неодмінно заслуговує особливої уваги і окремої статті на свою честь. Рецепти цього популярного
Сирник - рецепт
Сирник за своїм смаком нагадують сирники, проте відрізняються від останніх технологією приготування: у творожниках менше борошна, і, як правило, їх у
Сирники з бананом
Сирники - чудове блюдо на сніданок для всієї родини. А приготувати його зовсім нескладно. І сьогодні мова піде про смачні сирники з бананом. Ми
Сирники з кукурудзяним борошном
Сирники - смачне блюдо для завтра. Готувати його можна з різними інгредієнтами. Навіть необов'язково на пшеничному борошні. І сьогодні ми розповімо,