Пишні сирники із сиру
Сирники, як правило, припадають до душі і любителям сиру, і тим, хто цей продукт в чистому вигляді не надто шанує. Нижче ми розкриємо секрет, як зробити сирники із сиру пишними. Є один маленький нюанс, який потрібно обов'язково враховувати – яким би смачним не був жирний домашній сир , пишних сирників з нього не вийде. Тому таким продуктом краще поласувати просто так в чистому вигляді, а для пишних сирничків варто вибрати менш жирний сир.
Інгредієнти:
сир 9% жирності – 270 г;
цукор – 75 г;
яйця – 1 шт.;
сіль – щіпка;
борошно – 320 г;
розпушувач для тіста – 10 г;
олія соняшникова.
Приготування
Сир викладаємо в миску і перетираємо його з додаванням солі, цукру і яйця. Приблизно 2/3 борошна змішати з розпушувачем, додаємо отриману сирну суміш і ретельно перемішуємо. Набираємо столовою ложкою порцію тіста, формуємо кульку і обкачуємо його залишилася борошні. Злегка придавлюємо його, роблячи круглі коржики завтовшки близько 1 див Викладаємо їх на сковорідку і смажимо з двох сторін до приємної рум'яності.
Інгредієнти:
сир 9% жирності – 300 г;
яйця – 1 шт.;
цукровий пісок – 60 г;
розпушувач – 10 г;
мука – 4 ст. ложки.
Приготування
Яйце розмішуємо з цукровим піском. Причому не важливо, яким чином ми це зробимо. Можна збити міксером, а можна і просто розбити виделкою. Потім виливаємо отриману суміш в сир і добре перемішуємо. У борошно додаємо розпушувач, потім суху суміш просіваємо і додаємо в сирну масу. Вимішуємо тісто, з якого далі скачуємо кульки, обвалюємо їх у борошні і покласти на деко. А щоб сирники не прилипли, можна застелити деко фольгою або пекарської папером. Відправляємо наші заготовки в духовку і випікаємо 15 хвилин при середній температурі.
Інгредієнти:
сир – 250 г;
цукровий пісок – 1 ст. ложка;
домашнє яйце – 1 шт.;
борошно – 60 г;
манна крупа – 3 ст. ложки;
сіль – 1 щіпка.
Приготування
З сиру, цукру, солі і яйця сметани і замішуємо тісто. Потім додаємо манку і перемішуємо. Даємо тісту постояти 5 хвилин, за цей час манка трохи набухне. Після цього додаємо борошно і знову перемішуємо. Далі формуємо сирники і обвалюють їх в манці, або в борошні. А можна і взагалі їх не обвалювати. Відправляємо їх на сковороду і смажимо з двох сторін до готовності.
Рецепт пишних сирників з сиру
Інгредієнти:
Приготування
Сир викладаємо в миску і перетираємо його з додаванням солі, цукру і яйця. Приблизно 2/3 борошна змішати з розпушувачем, додаємо отриману сирну суміш і ретельно перемішуємо. Набираємо столовою ложкою порцію тіста, формуємо кульку і обкачуємо його залишилася борошні. Злегка придавлюємо його, роблячи круглі коржики завтовшки близько 1 див Викладаємо їх на сковорідку і смажимо з двох сторін до приємної рум'яності.
Пишні сирники в духовці
Інгредієнти:
Приготування
Яйце розмішуємо з цукровим піском. Причому не важливо, яким чином ми це зробимо. Можна збити міксером, а можна і просто розбити виделкою. Потім виливаємо отриману суміш в сир і добре перемішуємо. У борошно додаємо розпушувач, потім суху суміш просіваємо і додаємо в сирну масу. Вимішуємо тісто, з якого далі скачуємо кульки, обвалюємо їх у борошні і покласти на деко. А щоб сирники не прилипли, можна застелити деко фольгою або пекарської папером. Відправляємо наші заготовки в духовку і випікаємо 15 хвилин при середній температурі.
Пишні сирники з манкою
Інгредієнти:
Приготування
З сиру, цукру, солі і яйця сметани і замішуємо тісто. Потім додаємо манку і перемішуємо. Даємо тісту постояти 5 хвилин, за цей час манка трохи набухне. Після цього додаємо борошно і знову перемішуємо. Далі формуємо сирники і обвалюють їх в манці, або в борошні. А можна і взагалі їх не обвалювати. Відправляємо їх на сковороду і смажимо з двох сторін до готовності.
Рекомендуємо добрі рецепти
Сирники із сиру в духовці
Традиційно сирники готують з жирного сиру з борошном або манкою і обсмажують на сковороді. Сильно від класики не будемо відступати, проте невелика
Сирники із сиру з манкою - рецепт
Сирники за багато років обросли великою кількістю варіацій. Сьогодні існує дуже багато рецептів їх приготування, і кожен можна назвати класичним.
Пишні сирники
Рецептів сирників існує безліч, як і їх шанувальників. Традиційно їх готують з жирного сиру з борошном або манкою. Однак не у всіх вони виходять
Сирники в духовці - рецепт
Всіма улюблені сирники можна не тільки посмажити на сковороді, але і приготувати в духовці. Як це зробити, ми розповімо в цій статті. Часу на
Сирник - рецепт
Сирник за своїм смаком нагадують сирники, проте відрізняються від останніх технологією приготування: у творожниках менше борошна, і, як правило, їх у
Класичні сирники - рецепт
Сирники - улюблене багатьма блюдо, яке ідеально підходить до сніданку. Особливо сирники люблять діти. Серед безлічі різноманітних рецептів сирних