Пісні млинці на дріжджах
Навіть у піст хочеться балувати себе різноманітними стравами, а не перетворювати його на голодування. У цій статті ми поговоримо з вами про приготуванні смачних оладок.
Інгредієнти:
вода фільтрована – 350 мл;
сухі дріжджі – 1 ч. ложка;
сіль дрібна – щіпка;
цукор – 1 ст. ложка.
Приготування
У миску наливають теплу воду, додаємо цукор, сіль і просіяне борошно з дріжджами. Замішуємо однорідне рідкувате тісто, накриваємо його в плівку і прибираємо в тепло. Через годину воно збільшиться в об'ємі і на поверхні почнуть з'являтися маленькі бульбашки. Тепер, не перемішуючи, акуратно беремо його ложкою і викладаємо на розігріту з маслом сковороду. Обсмажуємо пісні пишні оладки на дріжджах з двох сторін на невеликому вогні до появи золотистої скоринки. Потім трохи обсушуємо їх на кухонному рушнику від зайвого жиру і подаємо теплими з рідким медом або будь-яким джем ом!
Інгредієнти:
борошно – 200 г;
тепла вода – 250 мл;
цукор – 2 ч. ложки;
морква – 1 шт.;
олія рослинна;
сухі дріжджі – 1 ч. ложка.
Приготування
Борошно просіваємо, всипаємо цукор, сіль і сухі швидкорозчинні дріжджі. Потім акуратно вводимо отриману суху суміш в теплу воду, перемішуємо, накриваємо серветкою і прибираємо для підйому в тепле місце. Засікаємо рівно 1 годину, а тим часом готуємо морква: промиваємо її, очищаємо і шаткуємо на дрібній тертці. Далі викладаємо в піднялося тісто і гарненько перемішуємо. Сковороду заздалегідь прогріваємо, наливаємо трохи рослинного масла і викладаємо тісто мокрою ложкою. Смажимо оладки з двох боків до рум'яного кольору, а потім подаємо, посипавши цукровою пудрою.
Інгредієнти:
яблука – 3 шт.;
борошно – 500 г;
цукор – 3 ст. ложки;
сухі дріжджі – 5 г;
вода – 500 мл;
масло рослинне – 3 ст. ложки;
ванілін – 1 пакетик;
сіль – щіпка.
Приготування
Борошно просіваємо з дрібною сіллю, цукром, сухими дріжджами і ванільним цукром. Яблука промиваємо, насухо витираємо і натираємо на крупній тертці. До борошняної суміші додаємо теплу фільтровану воду, рослинне масло і яблучну суміш. Добре вимішуємо все ложкою і залишаємо тісто в теплому місці. Сковороду раскаливаем, наливаємо трохи олії, викладаємо пісні оладки на сухих дріжджах столовою ложкою і обсмажуємо на середньому вогні, прикриваючи кришкою.
Рецепт пісних оладок на дріжджах
Інгредієнти:
Приготування
У миску наливають теплу воду, додаємо цукор, сіль і просіяне борошно з дріжджами. Замішуємо однорідне рідкувате тісто, накриваємо його в плівку і прибираємо в тепло. Через годину воно збільшиться в об'ємі і на поверхні почнуть з'являтися маленькі бульбашки. Тепер, не перемішуючи, акуратно беремо його ложкою і викладаємо на розігріту з маслом сковороду. Обсмажуємо пісні пишні оладки на дріжджах з двох сторін на невеликому вогні до появи золотистої скоринки. Потім трохи обсушуємо їх на кухонному рушнику від зайвого жиру і подаємо теплими з рідким медом або будь-яким джем ом!
Пісні млинці на дріжджах
Інгредієнти:
Приготування
Борошно просіваємо, всипаємо цукор, сіль і сухі швидкорозчинні дріжджі. Потім акуратно вводимо отриману суху суміш в теплу воду, перемішуємо, накриваємо серветкою і прибираємо для підйому в тепле місце. Засікаємо рівно 1 годину, а тим часом готуємо морква: промиваємо її, очищаємо і шаткуємо на дрібній тертці. Далі викладаємо в піднялося тісто і гарненько перемішуємо. Сковороду заздалегідь прогріваємо, наливаємо трохи рослинного масла і викладаємо тісто мокрою ложкою. Смажимо оладки з двох боків до рум'яного кольору, а потім подаємо, посипавши цукровою пудрою.
Пісні оладки з яблуками на дріжджах
Інгредієнти:
Приготування
Борошно просіваємо з дрібною сіллю, цукром, сухими дріжджами і ванільним цукром. Яблука промиваємо, насухо витираємо і натираємо на крупній тертці. До борошняної суміші додаємо теплу фільтровану воду, рослинне масло і яблучну суміш. Добре вимішуємо все ложкою і залишаємо тісто в теплому місці. Сковороду раскаливаем, наливаємо трохи олії, викладаємо пісні оладки на сухих дріжджах столовою ложкою і обсмажуємо на середньому вогні, прикриваючи кришкою.
Рекомендуємо добрі рецепти
Оладки на кефірі і дріжджах
Самий простий спосіб порадувати рідних смачним сніданком - це приготувати їм оладки. І якщо раніше у вас не виходило це ласощі досить вдалим, то
Оладки зі свинячої печінки
Рецептів печінкових оладок існує неймовірна кількість і далі в статті представлені найбільш цікаві варіанти. Пропонуємо приготувати це чудове блюдо з
Оладки з яблуками на кефірі
Оладки - це саме швидке і просте ласощі, яке вміє робити майже кожна господиня. Однак, навіть таке поширене блюдо може набриднути. Пропонуємо
Оладки на воді
Буває, хочеться смачненьких домашніх оладок і швидко, а в холодильнику немає кефіру. Тоді наші рецепти вам точно знадобляться. Пропонуємо кілька
Дріжджові оладки
Скільки рецептів оладок не придумай, а господині хочуть все пишніше і легшим, ну що ж, тримайте рецепт найбільш пишних оладок, які готуються на
Пісні млинці - рецепт
Дотримання посту - це ще не привід відмовлятися від різноманітності в їжі і смачних страв. І ми вам це доведемо! Пропонуємо приготувати ароматні