Оладки з яблуками на кефірі
Оладки – найпопулярніше блюдо, яке роблять господині на сніданок. Готуються вони дуже швидко і виходять неймовірно смачними і корисними. Пропонуємо вам приготувати оладки з яблуками на кефірі.
Інгредієнти:
борошно – 1 ст.;
кефір – 1 ст.;
цукор білий – 2 ст. ложки;
яйце – 1 шт.;
сода – щіпка;
ванілін – за смаком;
цукрова пудра або рідкий мед – для подачі;
яблука – 5 шт.
Приготування
Яблука промиваємо, витираємо рушником і нарізаємо кубиками або подрібнюємо блендером. Яйця розбиваємо в пиалку, гарненько збиваємо віночком, кидаємо цукровий пісок, ванілін і виливаємо кефір. Після цього додаємо борошно і замішуємо тісто однорідної консистенції. Додаємо порізані фрукти, перемішуємо і викладаємо масу невеликими порціями, використовуючи столову ложку, на розігріту сковороду. Смажимо оладки на олії з усіх боків, а потім складемо стопкою на тарілку, посипаємо дрібної цукровою пудрою або подаємо з медом.
Інгредієнти:
яблука – 3 шт.;
кефір – 170 мл;
яйце – 3 шт.;
борошно;
цукор – 3 ст. ложки;
олія рослинна.
Приготування
Яйця з'єднайте з цукровим піском, збиваємо до отримання пишної маси, всипаємо борошно, вливаємо кефір і знову все гарненько вимішуємо. По консистенції готове тісто має вийти, як нежирна сметана. Тепер кидаємо дрібку гашеного соди. З яблук зрізаємо шкірку і натираємо фрукти на крупній терочке. Додаємо масу до тесту і перемішуємо. Пробуємо його на смак, сахарим, кидаємо ваніль, корицю і знову перемішуємо. У сковороду наливаємо масло, розігріваємо його і викладаємо тісто на сковорідку, використовуючи столову ложку. Смажимо оладки зі всіх сторін, а потім подаємо до столу з квітковим медом або варенням.
Інгредієнти:
кефір – 400 мл;
сода – щіпка;
сухі дріжджі – 2 ст. ложки;
вода фільтрована – 05 ст.;
цукор – 1 ч. ложка;
яблука – 2 шт.;
борошно – 100 р.
Приготування
Кефір виливаємо в ковшичек, злегка підігріваємо в мікрохвильовці, кидаємо соду і перемішуємо. Залишаємо суміш на 10 хвилин, а цим часом розводимо в теплій воді швидкорозчинні дріжджі і кидаємо ложку цукру. Коли дріжджі почнуть «грати», вливаємо кефір і порціями всипаємо просіяне борошно. Замішуємо однорідне рідкувате тісто і відставляємо його бік. Яблука промиваємо, витираємо, очищаємо від шкірки і натираємо на крупній тертці. Додаємо фруктову масу до тесту і перемішуємо. У розігріту сковороду наливаємо олію, викладаємо ложкою тісто і смажимо оладки до появи рум'яної скоринки спочатку з одного боку, а потім з іншого. Подаємо випічку зі сметаною або будь-яким ягідним варенням на ваш розсуд.
Інгредієнти:
сухі швидкорозчинні дріжджі – 1 ч. ложка;
вода фільтрована – 05 ст.;
кефір – 100 мл;
яйце – 1 шт.;
борошно – 15 склянки;
цукор – 3 ст. ложки;
банан – 1 шт.;
яблуко – 1 шт.;
олія рослинна;
ванілін.
Приготування
Кефір виливаємо в миску, трохи підігріваємо, додаємо дріжджі і борошно. Ретельно перемішуємо, затягуємо посуд плівкою і залишаємо в теплі на 40 хвилин. За цей час воно збільшитися приблизно в 3 рази. Після закінчення часу вводимо яйця, додаємо сіль, білий цукор і ванілін за смаком. Яблуко промиваємо, натираємо на терочке, а банан очищаємо і розминаємо виделкою. Додаємо фруктову масу в тісто, ретельно перемішуємо і залишаємо його ще на півгодини. Далі беремо сковорідку, наливаємо олію, прогріваємо його, викладаємо тісто ложкою і обсмажуємо оладки традиційним способом.
Рецепт оладок з яблук на кефірі
Інгредієнти:
Приготування
Яблука промиваємо, витираємо рушником і нарізаємо кубиками або подрібнюємо блендером. Яйця розбиваємо в пиалку, гарненько збиваємо віночком, кидаємо цукровий пісок, ванілін і виливаємо кефір. Після цього додаємо борошно і замішуємо тісто однорідної консистенції. Додаємо порізані фрукти, перемішуємо і викладаємо масу невеликими порціями, використовуючи столову ложку, на розігріту сковороду. Смажимо оладки на олії з усіх боків, а потім складемо стопкою на тарілку, посипаємо дрібної цукровою пудрою або подаємо з медом.
Пишні оладки з яблуками на кефірі
Інгредієнти:
Приготування
Яйця з'єднайте з цукровим піском, збиваємо до отримання пишної маси, всипаємо борошно, вливаємо кефір і знову все гарненько вимішуємо. По консистенції готове тісто має вийти, як нежирна сметана. Тепер кидаємо дрібку гашеного соди. З яблук зрізаємо шкірку і натираємо фрукти на крупній терочке. Додаємо масу до тесту і перемішуємо. Пробуємо його на смак, сахарим, кидаємо ваніль, корицю і знову перемішуємо. У сковороду наливаємо масло, розігріваємо його і викладаємо тісто на сковорідку, використовуючи столову ложку. Смажимо оладки зі всіх сторін, а потім подаємо до столу з квітковим медом або варенням.
Оладки на кефірі з яблуками без яєць
Інгредієнти:
Приготування
Кефір виливаємо в ковшичек, злегка підігріваємо в мікрохвильовці, кидаємо соду і перемішуємо. Залишаємо суміш на 10 хвилин, а цим часом розводимо в теплій воді швидкорозчинні дріжджі і кидаємо ложку цукру. Коли дріжджі почнуть «грати», вливаємо кефір і порціями всипаємо просіяне борошно. Замішуємо однорідне рідкувате тісто і відставляємо його бік. Яблука промиваємо, витираємо, очищаємо від шкірки і натираємо на крупній тертці. Додаємо фруктову масу до тесту і перемішуємо. У розігріту сковороду наливаємо олію, викладаємо ложкою тісто і смажимо оладки до появи рум'яної скоринки спочатку з одного боку, а потім з іншого. Подаємо випічку зі сметаною або будь-яким ягідним варенням на ваш розсуд.
Оладки на кефірі на дріжджах з яблуками
Інгредієнти:
Приготування
Кефір виливаємо в миску, трохи підігріваємо, додаємо дріжджі і борошно. Ретельно перемішуємо, затягуємо посуд плівкою і залишаємо в теплі на 40 хвилин. За цей час воно збільшитися приблизно в 3 рази. Після закінчення часу вводимо яйця, додаємо сіль, білий цукор і ванілін за смаком. Яблуко промиваємо, натираємо на терочке, а банан очищаємо і розминаємо виделкою. Додаємо фруктову масу в тісто, ретельно перемішуємо і залишаємо його ще на півгодини. Далі беремо сковорідку, наливаємо олію, прогріваємо його, викладаємо тісто ложкою і обсмажуємо оладки традиційним способом.
Рекомендуємо добрі рецепти
Оладки в духовці
Оладки, напевно, найпоширеніший сніданок у більшості людей. Приготувати їх дуже просто і інгредієнти досить доступні. А приготувавши їх в духовці, ви
Пишні оладки на кефірі
Пишні ароматні оладки - улюблене блюдо не тільки дітей, а й багатьох дорослих. Ідеально підходять булочки до сніданку, зі свіжими фруктами або просто
Сирні оладки - рецепт
Сирні оладки - відмінне ласощі для сніданку. Воно буде корисно і дітям, і дорослим. Приготувати такі оладки досить просто, адже всі інгредієнти є в
Млинці на кефірі - рецепт
Млинці - традиційне і неймовірно смачне блюдо російської кухні, улюблене багатьма. Їх зазвичай подають з медом, варенням, сметаною і т. д. Давайте
Оладки з бананом на кефірі
Зробити звичне ласощі оладки різноманітним допомагають різні фруктові добавки. І сьогодні ми пропонуємо приготувати їх з бананом на кефірі. Такі
Яблучні оладки
Як приємно прокинутися вранці, вийти на кухню, а там чекає сніданок - ароматні оладки зі сметаною! Так було в дитинстві, а тепер ми можемо самі