Пишні оладки на кефірі
Мрія кожної господині – приготувати пишні і смачні оладки на кефірі, щоб вони потім не осіли. І виявляється це зовсім не складно втілити в реальність. Існує думка, що смачні оладки виходять тільки з додаванням дріжджів швидкодіючих, але це зовсім не так. Сьогодні ми розповімо вам, що потрібно зробити для того, щоб у вас вийшли пишні оладки.
Інгредієнти:
кефір – 500 мл;
куряче яйце – 2 шт.;
сухі дріжджі – 3 ст. ложки;
сіль – щіпка;
цукровий пісок – 3 ст. ложки;
борошно – 2 ст.
Приготування
Щоб приготувати пишні оладки кефір трохи підігріваємо на слабенькому вогні, додаємо сіль, цукровий пісок і швидкорозчинні дріжджі. Потім знімаємо посуд з плити, вводимо заздалегідь збиті яйця і перемішуємо. Відправляємо тісто приблизно на годину в тепле місце, прикривши зверху рушником. Далі додаємо борошно, розмішуємо і обсмажуємо оладки в розпеченому маслі маслечко з двох сторін, викладаючи тісто ложкою. Ось і все, пишні оладки на теплому кефірі готові!
Інгредієнти:
кефір – 500 мл;
борошно вищого сорту – 3 ст.;
цукровий пісок – 2 ст. ложки;
яйце – 1 шт.;
ванілін – 1 пакетик;
розпушувач – 1 ст. ложка;
сіль – щіпка.
Приготування
Куряче яйце змішуємо з сіллю, цукром і гарненько все збиваємо міксером. Кефір розігріваємо і тоненькою цівкою вводимо в яєчну суміш. Робимо це дуже повільно, постійно помішуючи, щоб яйце не згорнулося. Борошно просіваємо кілька разів, з'єднуємо з ваніліном і поступово всипаємо до основної маси. Потім додаємо розпушувач і все перемішуємо до однорідного стану. Тісто має вийти густим і повільно стікати з ложки. Випікаємо самі пишні оладки на кефірі на добре розігрітому рослинному маслечко по кілька хвилин з кожного боку.
Інгредієнти:
кефір – 500 мл;
цукровий пісок – 3 ст. ложки;
сода харчова – 1 ч. ложка;
борошно просеянная – 25 ст.
Приготування
Для цього способу приготування важливо, щоб кисломолочний продукт був не холодним, а приблизно кімнатної температури. Тому дістаємо його з холодильника заздалегідь, щоб вранці ми змогли швиденько приготувати пишні оладки. Отже, для тіста змішуємо кефір з цукром. Потім додаємо соду, не гашену оцтом і все добре перемішуємо. Далі вводимо маленькими порціями просіяне борошно і замішуємо однорідне тісто, щоб у ньому не було грудочок. На сковорідку наливаємо рослинне масло, розігріваємо його, викладаємо тісто за допомогою ложки і обсмажуємо оладки рівномірно з двох сторін на невеликому вогні. Подаємо їх гарячими з ягідним варенням, медом або згущеним молоком.
Інгредієнти:
сіль – щіпка;
мед квітковий – 2 ст. ложки;
кефір – 500 мл;
цукровий пісок – 1 ст. ложка;
сода харчова – щіпка;
борошно – 25 склянки;
масло рослинне для обсмажування;
сметана, повидло, мед – для подачі.
Приготування
Всі необхідні інгредієнти заздалегідь дістаємо з холодильника і залишаємо остигати до кімнатної температури. Далі беремо миску, наливаємо в неї кефір і кидаємо ложку солі. Додаємо трохи цукру, квіткового меду і соди. Потім поступово порціями всипаємо борошно і замішуємо тісто. Тепер ставимо на плиту сковорідку, наливаємо в неї невелику кількість олії, розігріваємо його і столовою ложкою викладаємо оладки. Обсмажуємо на середньому вогні, накривши кришкою, а потім перевертаємо на інший бік і доводимо до готовності. Дуже пишні оладки, приготовані на кефірі, викладаємо на тарілку, поливаємо медом або подаємо з повидлом.
Пишні дріжджові оладки на кефірі
Інгредієнти:
Приготування
Щоб приготувати пишні оладки кефір трохи підігріваємо на слабенькому вогні, додаємо сіль, цукровий пісок і швидкорозчинні дріжджі. Потім знімаємо посуд з плити, вводимо заздалегідь збиті яйця і перемішуємо. Відправляємо тісто приблизно на годину в тепле місце, прикривши зверху рушником. Далі додаємо борошно, розмішуємо і обсмажуємо оладки в розпеченому маслі маслечко з двох сторін, викладаючи тісто ложкою. Ось і все, пишні оладки на теплому кефірі готові!
Пишні оладки на кефірі
Інгредієнти:
Приготування
Куряче яйце змішуємо з сіллю, цукром і гарненько все збиваємо міксером. Кефір розігріваємо і тоненькою цівкою вводимо в яєчну суміш. Робимо це дуже повільно, постійно помішуючи, щоб яйце не згорнулося. Борошно просіваємо кілька разів, з'єднуємо з ваніліном і поступово всипаємо до основної маси. Потім додаємо розпушувач і все перемішуємо до однорідного стану. Тісто має вийти густим і повільно стікати з ложки. Випікаємо самі пишні оладки на кефірі на добре розігрітому рослинному маслечко по кілька хвилин з кожного боку.
Швидкі пишні оладки на кефірі
Інгредієнти:
Приготування
Для цього способу приготування важливо, щоб кисломолочний продукт був не холодним, а приблизно кімнатної температури. Тому дістаємо його з холодильника заздалегідь, щоб вранці ми змогли швиденько приготувати пишні оладки. Отже, для тіста змішуємо кефір з цукром. Потім додаємо соду, не гашену оцтом і все добре перемішуємо. Далі вводимо маленькими порціями просіяне борошно і замішуємо однорідне тісто, щоб у ньому не було грудочок. На сковорідку наливаємо рослинне масло, розігріваємо його, викладаємо тісто за допомогою ложки і обсмажуємо оладки рівномірно з двох сторін на невеликому вогні. Подаємо їх гарячими з ягідним варенням, медом або згущеним молоком.
Бабусині пишні оладки на кефірі
Інгредієнти:
Приготування
Всі необхідні інгредієнти заздалегідь дістаємо з холодильника і залишаємо остигати до кімнатної температури. Далі беремо миску, наливаємо в неї кефір і кидаємо ложку солі. Додаємо трохи цукру, квіткового меду і соди. Потім поступово порціями всипаємо борошно і замішуємо тісто. Тепер ставимо на плиту сковорідку, наливаємо в неї невелику кількість олії, розігріваємо його і столовою ложкою викладаємо оладки. Обсмажуємо на середньому вогні, накривши кришкою, а потім перевертаємо на інший бік і доводимо до готовності. Дуже пишні оладки, приготовані на кефірі, викладаємо на тарілку, поливаємо медом або подаємо з повидлом.
Рекомендуємо добрі рецепти
Оладки на кисляку - рецепт
Хто з нас не любить пишні і ароматні оладки?! Їх готують на сметані, молоці, ряжанка. А сьогодні ми вам розповімо, як їх спекти на кисляку. Подаємо
Пишні оладки на сметані
Кожна господиня намагається, щоб її оладки вийшли пишними і смачними. Але не завжди оладки піднімаються так, як хотілося б. Є кілька секретів
Як приготувати оладки на кефірі?
Оладки - відмінний варіант сніданку. Однак не всі знають, як їх готувати. Ми розповімо вам про те, як зробити пишні оладки на кефірі, а також
Оладки з бананом на кефірі
Зробити звичне ласощі оладки різноманітним допомагають різні фруктові добавки. І сьогодні ми пропонуємо приготувати їх з бананом на кефірі. Такі
Оладки на кефірі з родзинками
Оладки - чудовий варіант для сніданку, який обожнюють і дорослі і діти. Варіантів їх приготування досить багато. І сьогодні ми з вами поділимося
Оладки на йогурті - рецепт
Оладки - чудове блюдо, яке знайоме нам з дитинства. Їх можна пекти на молоці, кефірі, кисляку, ряжанка. І сьогодні ми розповімо, як зробити дивовижні