Пишні оладки на сметані

Пишні оладки на сметані – рецепт
Інгредієнти:
Приготування
Яйця розбиваємо в миску і збиваємо міксером, додаємо сметану і гарненько перемішуємо. Просіваємо борошно, а в неї додаємо інші сухі інгредієнти – сіль, соду і цукор. З'єднуємо обидві суміші і розмішуємо. Отримане тісто для оладок невеликими порціями викладаємо в розігріте масло. Обсмажуємо з обох боків до готовності.
Оладки на кислій сметані – рецепт
Інгредієнти:
Приготування
Сметану покласти в глибоку велику миску, додаємо туди ж яйця, підсипаємо цукор і сіль, додаємо соду і перемішуємо до стану однорідної маси. Тепер можна додати ванільний цукор і влити рослинне масло. Гарненько перемішуємо і по трохи підсипаємо попередньо просіяне борошно. Невеликими порціями викладаємо підготовлене тісто в розігріту олію і обсмажуємо оладики на середньому вогні до приємного золотистого кольору. Пишні оладки на кислій сметані можна подати, полив сметаною, будь-яким варенням або згущеним молоком. Вони будуть смачні в будь-якому випадку.
Малинові оладки на сметані і молоці
Інгредієнти:
Для тіста:
Для соусу:
Приготування
Малину викладаємо в сковороду вливаємо лікер і готуємо, поки малина не перетвориться в однорідну пюреобразную масу. Просіваємо борошно з розпушувачем і сіллю, додаємо коричневий цукор. Окремо збиваємо яйця з молоком, додаємо сметану, вершкове масло і перемішуємо. Змішуємо обидві суміші, додаємо остигле малинове пюре і перемішуємо. Оладки обсмажуємо на розігрітій олії з обох сторін. Готові неймовірно смачні і пишні оладки на сметані поливаємо соусом, для якого змішуємо кленовий сироп і подрібнений мигдаль.
Оладки на дріжджах і сметані
Інгредієнти:

Приготування
Спочатку «оживляємо» дріжджі розводимо їх в теплому молоці і додаємо борошно (2 ст. ложки) і цукор (1 ст. ложка), який сприятиме процесу бродіння. Залишаємо, поки не піде реакція – на поверхні повинні з'явитися пухирці. Тепер вливаємо інше молоко, сметану (продукти повинні бути при цьому кімнатної температури), всипаємо бажано просіяне борошно і додаємо дріжджову масу. Добре перемішуємо і ставимо в тепле місце, щоб тісто піднялося. Після цього додаємо в нього яйця, додаємо сіль, масло і цукор. Знову перемішуємо і залишаємо підніматися. Після цього вже можна сміливо смажити пишні оладки. А щоб усередині вони просмажаться і при цьому знизу не підгоріли, потрібно готувати на середньому вогні.
Рекомендуємо добрі рецепти

Оладки на кисляку - рецепт
Хто з нас не любить пишні і ароматні оладки?! Їх готують на сметані, молоці, ряжанка. А сьогодні ми вам розповімо, як їх спекти на кисляку. Подаємо

Пишні оладки на кефірі
Пишні ароматні оладки - улюблене блюдо не тільки дітей, а й багатьох дорослих. Ідеально підходять булочки до сніданку, зі свіжими фруктами або просто

Оладки на сметані
Оладки - дуже популярне російське блюдо, яке можна готувати на сніданок, полуденок або просто до чаю. Є безліч рецептів оладок, і навіть якщо у вас

Пишні оладки на молоці
Пишні, легкі і повітряні оладки з варенням або джемом - що може бути краще для сніданку? Однак, приготувати пишні оладки виходить не завжди. Ми

Оладки на йогурті - рецепт
Оладки - чудове блюдо, яке знайоме нам з дитинства. Їх можна пекти на молоці, кефірі, кисляку, ряжанка. І сьогодні ми розповімо, як зробити дивовижні

Оладки на кислому молоці
Якщо у вас випадково скисло молоко в холодильнику - не поспішайте його викидати, можна приготувати чудові оладки! Оладки на кислому молоці