Качка по-пекінськи в домашніх умовах - рецепт

Класичний рецепт качки по-пекінськи
Інгредієнти:
Приготування
Пропонуємо вам простий рецепт качки по-пекінськи в духовці. Отже, птицю розморожуємо природним способом. Потім промиваємо, обсушуємо, обрізаємо кінчики крил і видаляємо зайвий жир. Після цього викладаємо її в друшляк і ошпарюємо окропом. Далі натираємо м'ясо зовні і всередині рисовим оцтом і морською сіллю. Тепер кладемо качку в миску і поставити на 12 годин у холодильник. Після закінчення часу зливаємо з неї виділилася кров, промазуємо тушку зовні медом і знову відправляємо в холод. Прогріваємо Духовку до 190 градусів, внизу встановлюємо деко, а над ним – грати для гриля. Підготовлену качку викладаємо грудкою вгору на решітку, а деко наповнюємо водою. Накриваємо птицю фольгою й запікаємо приблизно 1 годину.
Тим часом готуємо в мисці соус: змішуємо кунжутне масло з соєвим соусом, імбиром і перемішуємо. Промазуємо качку пензликом і запікаємо ще 20 хвилин, при температурі 250 градусів. Після цього акуратно виймаємо готову птицю, остуджуємо її і подаємо до столу з зеленим цибулею, свіжими огірками та різними соусами.
Рецепт качки по-пекінськи в мультиварці
Інгредієнти:
Для маринаду:
Приготування
Отже, беремо свіжу випатрану качку, ретельно промиваємо, обсушуємо і обрізаємо зайвий жир. Викладаємо тушку на решітку з піддоном і переходимо до маринаду. У каструлю наливаємо воду, додаємо імбир, нашатковану скибочками, приправу, бадьян, кладемо мед, вливаємо рисовий оцет і соєвий соус. Доводимо суміш до кипіння і проварюємо кілька хвилин. Качку ошпарюємо з усіх боків гарячим маринадом. У велику каструлю ставимо пляшку, наповнену водою, і нанизуємо на неї птицю. Прибираємо цю конструкцію в холодильник і залишаємо на добу. Після цього викладаємо її грудкою вгору в мультиварку і запікаємо до готовності, вибравши програму «Випічка». Готову качку нарізаємо шматочками і подаємо з кисло-солодким китайським соусом і мандариновими коржами.
Рецепт приготування качки по-пекінськи
Інгредієнти:
Приготування
Качку промиваємо, зрізаємо зайвий жир і натираємо гарненько всередині і зовні джином. Даємо їй настоятися 30 хвилин, а потім опускаємо в каструлю з киплячою водою, чекаємо, коли вода знову почне закипати і виймаємо тушку.

Рекомендуємо добрі рецепти

Качка в рукаві в духовці
Качине м'ясо складно назвати дієтичним продуктом, але тим не менш воно володіє рядом корисних властивостей. А ще качка виходить дуже соковитою,

Качка, фарширована яблуками
Любите смажену в духовці качечку? Спробуйте її нафарширувати? Чому? Та чим завгодно! Наприклад, яблуками. Це самий простий і швидкий спосіб

Качка з медом і гірчицею
Качка з медом і гірчицею - приголомшливо святковий і ошатне блюдо, яке прикрасить будь-який стіл і викличе масу позитивних емоцій у гостей.

Качка з квашеною капустою
Зазвичай качку готують за класичним рецептом, запікаючи в яблуках. Ми ж вам пропонуємо приготувати не менш смачне блюдо - качку з квашеною капустою.

Качка, фарширована грибами
Щоб приготувати таке незвичайне і смачне на стіл? Це питання завжди хвилює багатьох господарок напередодні будь-якого свята. Пропонуємо вам

Приготування качки по-пекінськи
Один з найвідоміших рецептів китайської кухні - качка по-пекінськи. Бажаючих навчитися готувати цю страву вдома - величезна кількість. На жаль, для