Качка в рукаві в духовці

Качка з яблуками в рукаві
Інгредієнти:
Приготування
Отже, спочатку давайте приготуємо маринад для качки в рукаві. Для цього змішуємо в мисці оливкове масло з очищеним і видавленим через прес часником. Додаємо за смаком спеції і ретельно все перемішуємо. Далі беремо апельсин, моєму його, розрізаємо на 4 частини і видавлюємо в маринад сік. Розмішуємо масу і залишаємо хвилин на 10. Духовку заздалегідь запалюємо і прогріваємо до 180°С. Яблука обполіскуємо, витираємо насухо рушником, очищаємо від насіння, нарізаємо маленькими кубиками і скроплюємо лимонним соком. Тушку качки добре промиваємо зовні і всередині. Акуратно витягуємо всі нутрощі і знову споліскують. Після цього просушуємо її і ретельно промазуємо маринадом. Тепер наповнюємо яблуками і зашиваємо отвір щільними нитками. Після цього укладаємо птицю в рукав для запікання, закриваємо кліпсами і ставимо на деко. Запікаємо страву в духовці 2 години, а хвилин за 15 до готовності, ріжемо пакет і даємо тушці злегка підрум'янитися. Подаємо запечену качку в рукаві з будь-яким гарніром і овочами.
Качка з апельсинами в рукаві
Інгредієнти:
Для маринаду:
Приготування
Як приготувати качку в рукаві? Коріння кидаємо в підсолену воду, викладаємо оброблену качку і доводимо на середньому вогні до кипіння. Відварюємо тушку 20 хвилин, знімаючи піну, а потім виловлюємо птицю і відразу ж занурюємо в маринад. Для його приготування змішуємо коньяк з гранатовим соусом, додаємо сіль спеції. Все ретельно перемішуємо і охолоджуємо. Залишаємо качку на пару годин «відпочивати». А цим часом чистимо апельсин, обробляємо його на часточки, фаршируємо ними тушку зсередини і закріплюємо отвір зубочистками. Після цього занурюємо її в рукав і виливаємо залишки маринаду. Додаємо аніс, паличку кориці і апельсинову цедру. Зав'язуємо краю пакета, викладаємо на деко і відправляємо в духовку. Запікаємо страву 25 години при температурі 180°С. Ось і все, смачна качка в рукаві готова!
Качка в рукаві з картоплею і грибами
Інгредієнти:
Приготування
Як приготувати соковиту качку в рукаві? Для початку очищаємо цибулини і шаткуємо їх півкільцями. Гриби обробляємо,

Рекомендуємо добрі рецепти

Качка, фарширована гречкою
Фарширована качка - святкове блюдо. Тому готується воно не надто часто. Ну а коли на кухні з'являється тушка качки, то відразу ж починаються питання.

Качка з айвою
Качка з айвою - оригінальне і вишукане блюдо, яке припаде до смаку і дорослим і дітям. Приготувати таку смакота не складе особливої праці. Ми для вас

Смажена качка
Смажена качка - чудове рішення для святкового столу. Її можна приготувати з апельсинами, яблуками, чорносливом, картоплею і т. д. Пропонуємо вам

Качка в духовці з рисом
Запечена качка - дивовижне смачне святкове блюдо. Її готують з чорносливом, яблуками, апельсинами, гречкою і т. д. Але сьогодні ми поговоримо з вами

Запечена качка
Качка, запечена в духовці - смачне блюдо для святкового столу. Способів її приготування досить багато. У нашій статті ми зібрали кілька простих і

Качка, фарширована грибами
Щоб приготувати таке незвичайне і смачне на стіл? Це питання завжди хвилює багатьох господарок напередодні будь-якого свята. Пропонуємо вам