Як варити грибний суп?

Як варити грибний суп зі свіжих грибів?
Інгредієнти:
Приготування
Картоплю миємо, чистимо й ріжемо брусочками. Кип'ятимо воду, закладаємо в неї підготовлену картоплю і варимо хвилин 20. Також чистимо цибулю і морковочку. Цибулю дрібненько кришимо, а моркву ріжемо маленькій соломкою або ж пропускаємо її через тертку. Обсмажуємо на олії цибулю. Миємо й нарізаємо гриби, відправляємо їх до цибулі і тушкуємо хвилин 6. Потім викладаємо моркву, перемішуємо і готуємо ще 5 хвилин. Викладаємо зажарку в суп, вермішель, солимо, перчимо і варимо під кришкою хвилин 10. В самому кінці висипаємо зелень, вимикаємо вогонь і даємо супу настоятися 15 хвилин.
Як варити грибний суп з печериць?
Інгредієнти:
Приготування
Картоплю чистимо і ріжемо кубиками. На тертці трьом моркву, цибулю подрібнюємо, а грибочки ріжемо пластинками. Кип'ятимо воду, кидаємо в неї картоплю і варимо майже до готовності. Обсмажуємо подрібнену цибулю та моркву. Сюди ж кладемо гриби і смажимо ще хвилин 15. Викладаємо засмажку в каструлю з картоплею. Хвилини за 3-4 до повної готовності супу кладемо в каструлю терті на тертці плавлені сирки і добре розмішуємо. Сир повинен повністю розчинитися. Перед подачею посипаємо супик подрібненою зеленню.
Як варити грибний суп з білих грибів?
Інгредієнти:
Приготування
Нагріваємо воду, опускаємо в неї нарізану шматочками картоплю і варимо приблизно чверть години. Гриби чистимо, ріжемо пластинами і обсмажуємо в рослинному маслі до готовності. За смаком їх солимо і перчимо. Цибулю і моркву ріжемо півкільцями і пасеруємо до золотистої скоринки. Додаємо зажарку і гриби в каструлю з вже практично готової картоплею, солимо, перчимо і проварюємо ще хвилин 20. А при подачі в такий супчик дуже добре додати ще сметанку.
Як варити грибний суп з лисичок?
Інгредієнти:
Приготування
Яловичі ребра ділимо на шматочки, складаємо їх в каструлю і вливаємо воду і доводимо до кипіння. Пінку, яка буде утворюватися, обов'язково прибираємо. Додаємо перчик і сіль і варимо яловичі реберця не менше 15 години на повільному вогні. Самі в цей час перебираємо лисички і ретельно їх миємо, видаляючи залишки землі,

Рекомендуємо добрі рецепти

Суп із заморожених грибів
Грибний суп виходить неймовірно ароматним і смачним. Готувати його можна не тільки з свіжих грибів у грибний сезон полювання, але і в будь-який час

Грибний суп з опеньків
Опеньки - найсмачніші з усіх видів пластинчатих грибів. Вони чудово насичують смаком і неймовірним ароматом будь літні страви. Сьогодні ми пропонуємо

Грибний суп з фрикадельками - рецепт
Грибні супи, завдяки вмісту в них рослинного білка, насичують наш організм надовго. Таке гаряче блюдо легке засвоюється шлунком і доведеться по душі

Суп з білих грибів
Гриби - це корисний і смачний продукт. Різновидів їх дуже багато: печериці, опеньки, лисички, грузді, гливи і т. д. А сьогодні ми вам підкажемо

Білі гриби з картоплею
З грибів можна приготувати безліч цікавих і смачних страв. І сьогодні мова піде про білих грибах. Давайте згасимо і посмажимо їх з картоплею. Вийде

Грибний суп в мультиварці
Гаряче корисно для роботи шлунка. Всім відомо, що перші страви ні в якому разі не можна виключати зі свого раціону. Однак постійно їсти одне і те ж з