Минтай в клярі на сковороді
Прекрасним бюджетним і смачним варіантом рибного меню буде минтай, пожаренный на сковороді. Цей сорт риби не доставляє при приготуванні зайвих клопотів господиням, і має гідний смак.
З наших рецептів, наведених нижче, ви дізнаєтеся, як приготувати минтай в клярі на сковороді. Для цього нам знадобиться філе рибки, яке за рахунок кляру виходить дуже соковитим і зберігає максимум корисних властивостей.
Інгредієнти:
філе минтая – 550 г;
сіль – за смаком;
мелена суміш перців – за смаком;
рослинна рафінована олія;
Для кляру:
яйця курячі – 2 шт.;
світле пиво – 275 мл;
спеції для риби – за смаком;
пшеничне борошно – приблизно 220 м;
сіль – за смаком.
Приготування
Філе минтая при необхідності розморожуємо, промиваємо, хорошенечко обсушуємо паперовими рушниками і ріжемо на шматочки потрібного розміру і форми. Кожен скибочку присипаємо меленої сумішшю перців і сіллю.
Щоб приготувати кляр, змішуємо яєчний жовток, світле пиво і пшеничне борошно. Потім збиваємо білок з дрібкою солі до щільної піни і вводимо акуратними рухами в борошняну суміш.
Потім кожен шматочок філе минтая спочатку в борошні, а потім у готову пивному клярі і викладаємо на прогріту сковороду з рослинним маслом. Смажимо до красивого, апетитного підрум'янення з усіх боків.
Інгредієнти:
філе минтая – 450 г;
лимонний сік – 35 мл;
мелений коріандр – 17 г;
паприка суха мелена – 17 г;
сіль – за смаком;
мелена суміш перців – за смаком;
рослинна рафінована олія;
Для кляру:
яйця курячі – 3 шт.;
вершки або жирне молоко – 200 мл;
пшеничне борошно – 200 г;
сіль – за смаком.
Приготування
Філе минтая промиваємо і просушуємо. Потім ріжемо на шматочки потрібного розміру, приправляємо сіллю, перцем, меленою паприкою і коріандром, поливаємо лимонним соком, перемішуємо і витримуємо двадцять п'ять хвилин.
Яйця збиваємо з сіллю за допомогою міксера або віночка, вливаємо вершки або молоко і перемішуємо. Потім, потроху підсипаючи борошно, заводимо кляр, консистенція якого буде схожа з тестом на оладки. Маса повинна бути однорідною і не містити борошняних грудочок.
Промариновані шматочки минтая занурюємо в приготоване тісто і покласти на сковороду з розпеченим рослинним маслом. Коли рибка стане рум'яною з двох сторін, виймаємо її на тарілку.
З наших рецептів, наведених нижче, ви дізнаєтеся, як приготувати минтай в клярі на сковороді. Для цього нам знадобиться філе рибки, яке за рахунок кляру виходить дуже соковитим і зберігає максимум корисних властивостей.
Як посмажити філе минтая в пивному клярі?
Інгредієнти:
Для кляру:
Приготування
Філе минтая при необхідності розморожуємо, промиваємо, хорошенечко обсушуємо паперовими рушниками і ріжемо на шматочки потрібного розміру і форми. Кожен скибочку присипаємо меленої сумішшю перців і сіллю.
Щоб приготувати кляр, змішуємо яєчний жовток, світле пиво і пшеничне борошно. Потім збиваємо білок з дрібкою солі до щільної піни і вводимо акуратними рухами в борошняну суміш.
Потім кожен шматочок філе минтая спочатку в борошні, а потім у готову пивному клярі і викладаємо на прогріту сковороду з рослинним маслом. Смажимо до красивого, апетитного підрум'янення з усіх боків.
Минтай в клярі, смажена на сковороді - рецепт
Інгредієнти:
Для кляру:
Приготування
Філе минтая промиваємо і просушуємо. Потім ріжемо на шматочки потрібного розміру, приправляємо сіллю, перцем, меленою паприкою і коріандром, поливаємо лимонним соком, перемішуємо і витримуємо двадцять п'ять хвилин.
Яйця збиваємо з сіллю за допомогою міксера або віночка, вливаємо вершки або молоко і перемішуємо. Потім, потроху підсипаючи борошно, заводимо кляр, консистенція якого буде схожа з тестом на оладки. Маса повинна бути однорідною і не містити борошняних грудочок.
Промариновані шматочки минтая занурюємо в приготоване тісто і покласти на сковороду з розпеченим рослинним маслом. Коли рибка стане рум'яною з двох сторін, виймаємо її на тарілку.
Рекомендуємо добрі рецепти
Смажена риба в клярі
Риба в клярі - абсолютно універсальне блюдо. Воно прекрасно різноманітить святкове меню або сімейний легкий вечерю. А головне, його можна кожен раз
Філе минтая в клярі
Приготувавши філе минтая в клярі, ви отримаєте одночасно і легку закуску для фуршету, і прекрасне гаряче блюдо, яке поєднується з будь-яким гарніром.
Минтай, тушкований з овочами
Минтай відрізняється своїм ненав'язливим смаком, що дозволяє готувати з нього різні страви. Пропонуємо його тушкувати з овочами. Смак рибки чудово
Куряча грудка в клярі на сковороді
Всі кулінари знають, що куряча грудка - це досить сухе м'ясо. Однак існує багато рецептів, щоб переконатися в зворотному. Розповімо кілька секретів
Курка в клярі
Завдяки кляру, будь-яке м'ясо виходить м'яким і соковитим. А курочка в хрусткій оболонці сподобається всім своїм ненав'язливим смаком і дуже ніжною
Минтай в клярі
Минтай, смажений в клярі, - дивно смачне блюдо, яке цілком може прикрасити як звичайний сімейний обід, так і святковий стіл. Минтай в клярі виходить