Філе минтая в клярі
Філе минтая в клярі є одночасно чудовою закускою для святкового столу або фуршету і гарячим стравою для повсякденного меню, яке можна подати з будь-яким гарніром. М'ясо рибки завдяки кляру залишається соковитим і ніжним, а спеції додадуть страві неповторність і оригінальність.
Про те, як смачно приготувати філе минтая в клярі ми розповімо вам наших сьогоднішніх рецептах.
Інгредієнти:
філе минтая – 550 г;
лимонний сік – 40 мл;
спеції для риби – на смак;
сіль – за смаком;
мелений чорний перець – за смаком;
рослинна рафінована олія;
Для кляру:
яйця курячі – 3 шт.;
молоко – 200 мл;
пшеничне борошно – 200 г;
сіль – за смаком.
Приготування
Промите філе минтая, хорошенечко просушуємо паперовими рушниками і ділимо на скибочки бажаної величини і форми. Кожен з них збризкуємо лимонним соком, приправляємо чорним меленим перцем, спеціями для риби і сіллю.
Для кляру збиваємо яйця з додаванням солі, скориставшись віночком або міксером. Потім вливаємо молоко і перемішуємо. Потроху підсипаючи просіяне борошно, замішуємо однорідний без борошняних грудочок кляр, консистенцією, як на оладки.
Шматочки філе минтая мачає в приготованому клярі, визначаємо на сковороду з розпеченим рослинним рафінованим маслом і витримуємо з двох боків до рум'яності.
Не знаєте, як смажити філе минтая в клярі в мультиварці? Наступний рецепт вам в допомогу.
Інгредієнти:
філе минтая – 520 г;
рослинна олія;
сіль – за смаком;
Для кляру:
яйця курячі – 2 шт.;
сметана або майонез – 5 ст. ложок;
пшеничне борошно – 3 ст. ложки;
крохмаль картопляний – 2 ст. ложки;
дрібно натертий твердий сир – 2 ст. ложки;
спеції для риби – на смак;
мелений чорний перець – за смаком;
сіль – за смаком.
Приготування
Філе минтая промиваємо і просушуємо. Потім ріжемо на шматки і додаємо сіль. Змішуємо всі інгредієнти для кляру, мачає в ньому філе рибки і поміщаємо в ємність мультиварки, попередньо налив трохи рослинної олії. Налаштовуємо прилад на режим «Випічка» або «Смаження» і витримуємо кожну сторону по двадцять п'ять хвилин.
Пропонуємо запекти пожаренное в клярі філе минтая в духовці під соусом. Вийде дуже оригінально і смачно.
Інгредієнти:
філе минтая – 455 г;
мелений чорний перець – за смаком;
спеції для риби – на смак;
борошно – 75 г;
рослинна олія;
сіль – за смаком;
Для кляру:
яйця курячі – 2 шт.;
пікантний сир твердий – 200 г;
сіль – за смаком.
Для соусу:
майонез або сметана – 100 г;
томатний соус або кетчуп – 100 г;
часник – 1-2 зубчики;
дрібний маринований огірок;
спеції – за смаком;
пікантний сир твердий – 65 г;
сіль – за смаком.
Приготування
Філе минтая при необхідності розморожуємо, промиваємо, обсушуємо хорошенечко і нарізаємо скибочками. Кожен з них приправляємо сіллю, меленим чорним перцем і спеціями для риби.
Тепер займемося кляром. Яйця збиваємо з сіллю, додаємо пропущений через дрібну тертку сир і знову збиваємо.
Рибку потім ретельно спочатку в борошні, а потім в клярі і поміщаємо на добре прогріту сковороду з рослинним рафінованою олією. Обсмажуємо до підрум'янення з кожної сторони, виймаємо і складаємо в форму для запікання.
Змішуємо сметану або майонез з томатним соусом або кетчупом, закладаємо видавлений через прес часник, сіль, спеції на свій смак і натертий на дрібній тертці або нарізану кубиками маринований огірочок. Все добре перемішуємо і розподіляємо поверх у формі рибки. Якщо бажаєте отримати більш соковите блюдо можна трохи розбавити соус бульйоном. Притрушиваем зверху пропущеним через тертку сиром і визначаємо форму з рибкою в нагріту до 195 градусів духовку і витримуємо п'ятнадцять хвилин.
Про те, як смачно приготувати філе минтая в клярі ми розповімо вам наших сьогоднішніх рецептах.
Минтай, смажений в клярі
Інгредієнти:
Для кляру:
Приготування
Промите філе минтая, хорошенечко просушуємо паперовими рушниками і ділимо на скибочки бажаної величини і форми. Кожен з них збризкуємо лимонним соком, приправляємо чорним меленим перцем, спеціями для риби і сіллю.
Для кляру збиваємо яйця з додаванням солі, скориставшись віночком або міксером. Потім вливаємо молоко і перемішуємо. Потроху підсипаючи просіяне борошно, замішуємо однорідний без борошняних грудочок кляр, консистенцією, як на оладки.
Шматочки філе минтая мачає в приготованому клярі, визначаємо на сковороду з розпеченим рослинним рафінованим маслом і витримуємо з двох боків до рум'яності.
Не знаєте, як смажити філе минтая в клярі в мультиварці? Наступний рецепт вам в допомогу.
Філе минтая в клярі в мультиварці - рецепт
Інгредієнти:
Для кляру:
Приготування
Філе минтая промиваємо і просушуємо. Потім ріжемо на шматки і додаємо сіль. Змішуємо всі інгредієнти для кляру, мачає в ньому філе рибки і поміщаємо в ємність мультиварки, попередньо налив трохи рослинної олії. Налаштовуємо прилад на режим «Випічка» або «Смаження» і витримуємо кожну сторону по двадцять п'ять хвилин.
Пропонуємо запекти пожаренное в клярі філе минтая в духовці під соусом. Вийде дуже оригінально і смачно.
Минтай в сирному клярі в духовці під соусом
Інгредієнти:
Для кляру:
Для соусу:
Приготування
Філе минтая при необхідності розморожуємо, промиваємо, обсушуємо хорошенечко і нарізаємо скибочками. Кожен з них приправляємо сіллю, меленим чорним перцем і спеціями для риби.
Тепер займемося кляром. Яйця збиваємо з сіллю, додаємо пропущений через дрібну тертку сир і знову збиваємо.
Рибку потім ретельно спочатку в борошні, а потім в клярі і поміщаємо на добре прогріту сковороду з рослинним рафінованою олією. Обсмажуємо до підрум'янення з кожної сторони, виймаємо і складаємо в форму для запікання.
Змішуємо сметану або майонез з томатним соусом або кетчупом, закладаємо видавлений через прес часник, сіль, спеції на свій смак і натертий на дрібній тертці або нарізану кубиками маринований огірочок. Все добре перемішуємо і розподіляємо поверх у формі рибки. Якщо бажаєте отримати більш соковите блюдо можна трохи розбавити соус бульйоном. Притрушиваем зверху пропущеним через тертку сиром і визначаємо форму з рибкою в нагріту до 195 градусів духовку і витримуємо п'ятнадцять хвилин.
Рекомендуємо добрі рецепти
Смажена риба в клярі
Риба в клярі - абсолютно універсальне блюдо. Воно прекрасно різноманітить святкове меню або сімейний легкий вечерю. А головне, його можна кожен раз
Минтай в клярі на сковороді
Минтай - прекрасна недорога рибка, яку можна готувати різними способами. Сьогодні пропонуємо посмажити її в клярі. Риба за рахунок кляру, вийде
Минтай, тушкований з овочами
Минтай відрізняється своїм ненав'язливим смаком, що дозволяє готувати з нього різні страви. Пропонуємо його тушкувати з овочами. Смак рибки чудово
Смажений минтай
З минтая можна приготувати безліч цікавих і смачних страв. Але сьогодні мова піде про найпростішому страва - смаженому минтае. Давайте розберемося,
Минтай в клярі
Минтай, смажений в клярі, - дивно смачне блюдо, яке цілком може прикрасити як звичайний сімейний обід, так і святковий стіл. Минтай в клярі виходить
Філе минтая в мультиварці
Любите ніжну, нежирну рибку? Тоді вам сподобається цей матеріал. У статті ми розповімо, як приготувати філе минтая в мультиварці і на пару, щоб ви