Малосольна скумбрія в домашніх умовах

Рецепт малосольною скумбрії швидкого приготування в домашніх умовах
Інгредієнти:
Приготування
Скумбрію розрізаємо вздовж черевця, позбавляємося від нутрощів і голови, відрізаємо плавники і хвіст. Також вичищаємо чорну плівку всередині черевця і гарненько промиваємо. Тепер нарізаємо тушку невеликими шматочками. Також очищаємо цибулини і ріжемо кільцями. У банку щільно укладаємо шматочки риби упереміж з кільцями цибулі.
Очищену воду нагріваємо до кипіння, додаємо сіль, цукровий пісок, горошки коріандру, запашного і чорного перцю і лаврові листочки. Проварюємо хвилин п'ять, і даємо охолонути до кімнатної температури. Отриманим маринадом заливаємо підготовлену рибу з цибулею в банку і забуваємо про неї на чотири години. Після закінчення часу можна пробувати малосольну скумбрію. Якщо потрібна більш солона рибка, витримуємо її ще трохи в розсолі.
Як зробити малосольну скумбрію цілком в розсолі?
Інгредієнти:
Приготування
Скумбрію при необхідності розморожуємо, переклавши на нижню полицю холодильника. Потім позбавляємося від нутрощів, не забуваючи гарненько почистити всередині черевця чорну плівку та промити рибку. Також видаляємо зябра, відрізаємо плавники і хвіст.

Очищену воду прогріваємо до кипіння, додаємо сіль, цукровий пісок, кидаємо запашний перець, лаврове листя і за бажанням гвоздику. Кип'ятимо до розчинення солі та цукру і охолодити при кімнатній температурі. Підготовлену рибку розміщуємо в пластиковій або емальованому посуді відповідного розміру, заливаємо отриманим розсолом, витримуємо два-три години при кімнатній температурі, а потім визначаємо в холодильник на дванадцять-шістнадцять годин, в залежності від розміру тушки.
Після закінчення часу малосольна скумбрія в домашніх умовах готова до вживання. Залишилося нарізати її на шматочки і подати до столу. Приємного апетиту!
Рекомендуємо добрі рецепти

Скумбрія пряного посолу
Пряна скумбрія - це завжди доречна закуска для будь-якого застілля. Але те, що нам пропонують недобросовісні виробники, не зовсім хорошої якості.

Засолювання скумбрії шматочками в розсолі
На відміну від звичного для багатьох способу засолювання скумбрії цілою тушкою, експрес метод дозволяє ласувати солоною рибкою вже через кілька

Скумбрія, маринована в домашніх умовах
Запорукою смачно приготовленої риби, майже завжди є правильно вибраний маринад. Пропонуємо кілька варіантів маринування риби, для різних способів її

Маринована скумбрія в розсолі в домашніх умовах
Існує багато способів засолювання риби в домашніх умовах. Пропонуємо найбільш прості і бюджетні методи маринування скумбрії. Розповімо, як засолити

Скумбрія на вугіллі
Завдяки своїй жирності і ніжності скумбрія, при правильному приготуванні, виходить неперевершеною на смак. До того ж ця чудова рибка може стати

Солона скумбрія – рецепт
Існує два способи засолювання скумбрії: сухий або з використанням концентрованого соляного розчину. У кожного є достоїнства і дрібні недоліки. Далі у