Тушковане м'ясо з чорносливом
Пропонуємо вам приготувати смачне і ароматне тушковане м'ясо з чорносливом . Шматочки сухофруктів роблять з стравою щось неймовірне. М'ясо стає соковитим, м'яким, дуже ніжним і має приголомшливий аромат.
Для приготування можна використовувати будь-які сорти м'яса, а чорнослив повинен бути некопченый і без кісточок.
Інгредієнти:
м'якоть свинини або яловичини – 950 г;
чорнослив без кісточок (в'ялений) – 280 м;
цибуля – 220 г;
морква – 220 г;
помідор свіжий – 1 шт.;
лаврові листочки – 5 шт.;
шафран (за бажанням) – за смаком;
рослинна олія;
сіль;
перець.
Приготування
Промите холодною проточною водою і обов'язково обсушенное м'ясо нарізаємо брусочками і поміщаємо в розігріте масло, налите в глибокий сотейник або казанок. Обсмажуємо за сім хвилин з кожного боку, прикриваємо кришкою і тушкуємо двадцять хвилин. Тим часом на сковороду наллємо трохи рослинного масла і обсмажимо попередньо очищений і нарізаний півкільцями цибулю. Через сім хвилин додамо соломку або гуртки моркви, кубики помідорів і за бажанням приправимо шафраном. Обсмажимо все разом ще десять-п'ятнадцять хвилин.
Чорнослив гарненько промиваємо, розрізаємо навпіл або на чотири частини і закладаємо до м'яса. Туди ж кидаємо лаврові листочки, сіль і перець, перекладаємо вміст сковороди і при необхідності підливаємо трохи води або бульйону. Тушкуємо м'ясо з чорносливом до готовності і м'якості.
Інгредієнти:
м'якоть свинини або яловичини – 950 г;
чорнослив без кісточок (в'ялений) – 280 м;
цибуля – 250 г;
морква – 175 г;
сметана – 125 г;
лаврові листочки – 4-5 шт.;
рослинна олія;
сіль;
спеції .
Приготування
Промите холодною водою і ретельно обсушенное м'ясо ріжемо на шматочки бажаної форми і розміру. Обсмажуємо його до підрум'янення з усіх боків на рослинному маслі ємності мультиварки, налаштувавши її на режим «Смаження» або «Випічка».
Півкільця попередньо очищеного цибулі і гуртки моркви пасеруємо до м'якості, додавши до м'яса в чашу пристрою, при необхідності налийте ще масла. Далі закладаємо сметану, додаємо сіль, лаврове листя і спеції. Смак цієї страви прекрасно доповнять сушений базилік, коріандр, розмарин, паприка і мелений перець. Можна використовувати все, або вибрати найбільш відповідні вашому смаку прянощі.
Тепер наливаємо воду, щоб вона покрила все м'ясо, перемішуємо і виставляємо функцію «Тушкування» на одну годину.
Чорнослив гарненько промиваємо і розрізаємо на половинки. За п'ятнадцять хвилин до кінця приготування додаємо його до м'яса.
Подаємо готове м'ясо з чорносливом з будь-яким гарніром і зеленню.
Інгредієнти:
м'якоть свинини або яловичини – 550 г;
чорнослив без кісточок (в'ялений) – 160 г;
цибуля – 120 г;
морква – 120 г;
бульби картоплі – 750 г;
лаврові листочки – 5 шт.;
рослинна олія;
сіль;
свіжа зелень петрушки;
спеції.
Приготування
Промите м'ясо обсушуємо паперовим рушником і ріжемо на невеликі шматочки бажаної форми. В казанку або сотейнику, що підходить для приготування в духовій шафі, прогріваємо рослинна рафінована олія, закладаємо в нього м'ясні шматочки і витримуємо до підрум'янення. Не забуваємо приправити вже рум'яні шматочки сіллю і спеціями.
Потім додаємо півкільця попередньо очищеного цибулі і кубики або гуртки моркви. Смажимо ще десять хвилин. Тепер гарненько промиваємо чорнослив, розрізаємо навпіл і розподіляємо поверх м'яса з овочами.
Зверху викладаємо очищені і нарізані великими кубиками бульби картоплі. Вливаємо трохи води, при необхідності знову солимо, присмачую спеціями і кидаємо лаврові листочки.
Посуд зі стравою визначаємо в прогріту до 200 градусів духовку на годину.
По завершенні процесу приготування даємо м'яса і картопельки насититися ароматами і через десять хвилин подаємо страву, притрусивши свіжою зеленню.
Для приготування можна використовувати будь-які сорти м'яса, а чорнослив повинен бути некопченый і без кісточок.
Тушковане м'ясо з чорносливом - рецепт
Інгредієнти:
Приготування
Промите холодною проточною водою і обов'язково обсушенное м'ясо нарізаємо брусочками і поміщаємо в розігріте масло, налите в глибокий сотейник або казанок. Обсмажуємо за сім хвилин з кожного боку, прикриваємо кришкою і тушкуємо двадцять хвилин. Тим часом на сковороду наллємо трохи рослинного масла і обсмажимо попередньо очищений і нарізаний півкільцями цибулю. Через сім хвилин додамо соломку або гуртки моркви, кубики помідорів і за бажанням приправимо шафраном. Обсмажимо все разом ще десять-п'ятнадцять хвилин.
Чорнослив гарненько промиваємо, розрізаємо навпіл або на чотири частини і закладаємо до м'яса. Туди ж кидаємо лаврові листочки, сіль і перець, перекладаємо вміст сковороди і при необхідності підливаємо трохи води або бульйону. Тушкуємо м'ясо з чорносливом до готовності і м'якості.
Тушковане м'ясо з чорносливом в мультиварці
Інгредієнти:
Приготування
Промите холодною водою і ретельно обсушенное м'ясо ріжемо на шматочки бажаної форми і розміру. Обсмажуємо його до підрум'янення з усіх боків на рослинному маслі ємності мультиварки, налаштувавши її на режим «Смаження» або «Випічка».
Півкільця попередньо очищеного цибулі і гуртки моркви пасеруємо до м'якості, додавши до м'яса в чашу пристрою, при необхідності налийте ще масла. Далі закладаємо сметану, додаємо сіль, лаврове листя і спеції. Смак цієї страви прекрасно доповнять сушений базилік, коріандр, розмарин, паприка і мелений перець. Можна використовувати все, або вибрати найбільш відповідні вашому смаку прянощі.
Тепер наливаємо воду, щоб вона покрила все м'ясо, перемішуємо і виставляємо функцію «Тушкування» на одну годину.
Чорнослив гарненько промиваємо і розрізаємо на половинки. За п'ятнадцять хвилин до кінця приготування додаємо його до м'яса.
Подаємо готове м'ясо з чорносливом з будь-яким гарніром і зеленню.
Тушковане м'ясо з чорносливом і картоплею в духовці
Інгредієнти:
Приготування
Промите м'ясо обсушуємо паперовим рушником і ріжемо на невеликі шматочки бажаної форми. В казанку або сотейнику, що підходить для приготування в духовій шафі, прогріваємо рослинна рафінована олія, закладаємо в нього м'ясні шматочки і витримуємо до підрум'янення. Не забуваємо приправити вже рум'яні шматочки сіллю і спеціями.
Потім додаємо півкільця попередньо очищеного цибулі і кубики або гуртки моркви. Смажимо ще десять хвилин. Тепер гарненько промиваємо чорнослив, розрізаємо навпіл і розподіляємо поверх м'яса з овочами.
Зверху викладаємо очищені і нарізані великими кубиками бульби картоплі. Вливаємо трохи води, при необхідності знову солимо, присмачую спеціями і кидаємо лаврові листочки.
Посуд зі стравою визначаємо в прогріту до 200 градусів духовку на годину.
По завершенні процесу приготування даємо м'яса і картопельки насититися ароматами і через десять хвилин подаємо страву, притрусивши свіжою зеленню.
Рекомендуємо добрі рецепти
Тушкована капуста в мультиварці
Страви, приготовані в мультиварці, відрізняються неповторною м'якістю складових інгредієнтів. Це можливо завдяки функції тривалого гасіння.
Гуляш в мультиварці
Відмінний смак і чудовий аромат, який забезпечує поєднання звичних продуктів, дозволяє сміливо говорити про вишуканості і переваги такої страви як
Гуляш зі свинини з підливою - рецепт
Порадувати рідних досить простим, ситним і, головне смачним блюдом дозволить рецепт гуляшу з свинини з густою, трохи пряної підливою, яке ідеально
Гуляш з яловичої печінки
Яловича печінка - це популярний субпродукт і досить корисний. Страви з неї виходять легкими, поживними, а головне дуже бюджетними. Використовуючи
Тушкована яловичина з чорносливом
Яловичина з чорносливом — один з класичних рецептів приготування яловичини. Інгредієнтів у цій страві трохи, додавання одного тільки чорносливу
Яловичина з чорносливом - рецепт
М'ясо з чорносливом виходить незвичайно смачним і ароматним. Таке блюдо неодмінно прикрасить будь-який святковий стіл і сподобається вашим гостям. І