Тушкована спаржева квасоля – рецепти

Спаржева квасоля тушкована з овочами
Інгредієнти:
Приготування
Сполоснувши зелень кале, обсушіть і наріжте її, видаливши щільні прожилки.
У сотейнику розігрійте рослинну олію і використовуйте його для обжарювання нарізаної цибулини фенхелю. Додайте до смаженій фенхелю помідор у власному соку і тушкуйте все разом протягом 8 хвилин. Далі влийте бульйон і додайте всі прянощі. Дайте половині бульйону випарується, а потім покладіть до вмісту жаровні стручкову квасолю разом із зеленню кале. Тушкуйте разом ще 5 хвилин.
Спаржева квасоля, тушкована в томатному соусі
Інгредієнти:
Приготування
Спасеруйте кільця ріпчастої цибулі на розігрітому в жаровні оливковій олії. Коли цибульні кільця проведуть на вогні не менше 5 хвилин, покладіть до них пропущені через прес зубки часнику і почекайте хвилину. До засмажки в жаровні покладіть стручки квасолі, залийте їх томатами у власному соку і сухим червоним вином. Готуйте спаржевое рагу не менше 45 хвилин або до м'якості, а після приправити паприкою і перцем.
Якщо ви захочете повторити рецепт цієї спаржевої квасолі в мультиварці, то після пасерування цибулі додайте всі складові одночасно, увімкніть режим «Гасіння» і готуйте все протягом 50-55 хвилин.
Спаржева квасоля, тушкована в сметані
Інгредієнти:

Приготування
Бланшируйте стручкову квасолю в підсоленому окропі близько 5 хвилин. Обдайте стручки крижаною водою і обсушіть.
Окремо спасеруйте півкільця цибулі з пропущеним через прес часником. До засмажки додайте гриби і дайте вологи з них випаруватися. Посипте все борошном, влийте бульйон і сметану, дайте соусу загуснути, а вже в нього покладіть бланшовані бобові стручки. Готуйте все ще 20 хвилин в розігрітій до 165 градусів духовці.
Рекомендуємо добрі рецепти

Тушкована курка з кабачками
Щоб урізноманітнити звичне м'ясне гаряче, досить додати у склад які-небудь овочі. Поєднавши два абсолютно універсальних продукту - курку і кабачки,

Тушковане м'ясо – рецепт
Загасити м'ясо насправді не складно. Однак, потрібно знати деякі нюанси приготування. Пропонуємо урізноманітнити це досить неабияке блюдо. Розповімо

Овочеве рагу з кабачками і м'ясом
Кабачки - це, мабуть, самий універсальний овоч, який поєднується практично з будь-якими продуктами. Кращий спосіб переконатися в цьому - приготувати

Овочеве рагу з фаршем
Овочеве рагу - цілком самодостатня страва. Але якщо додати до складу фарш з м'яса, в підсумку вийде ситне і зігріваючий гаряче. Доповніть склад

Спаржева квасоля – рецепти
Складно переоцінити всі корисний властивості спаржевої квасолі, яку ще називають стручкової. Готують її в будь-який час року, в літній період свіжу,

Квасоля, тушкована з овочами
Квасоля, червона, біла, стручкова, спаржева - дуже корисний продукт. І сьогодні ми пропонуємо вам приготувати дуже смачне і здорове блюдо - квасолю,