Малосольна скумбрія

Скумбрія малосольна швидкого приготування
Інгредієнти:
Приготування
Щоб зварити маринад, нагріваємо воду, розчиняємо в ній сіль і цукор, додаємо трохи роздавлений перець і проварюємо близько хвилини. Охолоджуємо суміш до 40-45 градусів, кладемо дрібно нарізаний кріп, віджимаємо сік лимона і додаємо оцет.
Поки все це настоюється, займемося рибою: видалити нутрощі, ретельно промиємо й наріжемо поперек кожну рибку на 4 частини. Покладемо шматочки в скляну банку або емальовану ємність, заллємо нашим розсолом і залишаємо в холодильнику на 12 годин. Малосольна скумбрія готова, рецепт дуже простий. Цим способом можна солити і свіжу, і морожену скумбрію (звичайно, розморозивши її попередньо).
Якщо немає можливості чекати 12 годин, доведеться трохи напружитися: знімаємо філе з кісток, ріжемо невеликими шматочками (крок в півтора пальця приблизно) і заливаємо теплим розсолом. Риба готова до вживання в їжу через 3 години.
Зберігається скумбрія малосольна в розсолі в холодильнику тиждень-півтори. Однак ця смачна рибка рідко залишається в недоторканності так довго, найчастіше з'їдається за день-два.
Малосольна скумбрія швидкого приготування без розсолу
Інгредієнти:

Приготування
Перець, коріандр, гвоздику та лавровий лист покласти в ступку і старанно розтираємо до отримання однорідної суміші. Додаємо сіль і цукор, перемішуємо, потім, вливаючи потроху рослинне масло, отримуємо кашку. Рибку потрошимо, добре промиваємо і обсушуємо серветками. Натираємо сумішшю спецій, загортаємо в поліетиленові пакети дуже щільно і прибираємо в морозильну камеру на добу. Скумбрія малосольна готова.
Рекомендуємо добрі рецепти

Скумбрія пряного посолу
Пряна скумбрія - це завжди доречна закуска для будь-якого застілля. Але те, що нам пропонують недобросовісні виробники, не зовсім хорошої якості.

Засолювання скумбрії шматочками в розсолі
На відміну від звичного для багатьох способу засолювання скумбрії цілою тушкою, експрес метод дозволяє ласувати солоною рибкою вже через кілька

Скумбрія – рецепти
Скумбрія відрізняється своїм чудовим щільним і ніжним м'ясом, а також малою кількістю кісток. Вона має досить нейтральним смаком, що дозволяє

Малосольна скумбрія в домашніх умовах
Скумбрія по-своєму унікальна риба. Адже завдяки її нейтрального смаку кулінари створюють найрізноманітніші страви, від супу до закуски. Про

Маринована скумбрія в розсолі в домашніх умовах
Існує багато способів засолювання риби в домашніх умовах. Пропонуємо найбільш прості і бюджетні методи маринування скумбрії. Розповімо, як засолити

Маринована скумбрія з цибулею
Маринована скумбрія з цибулею - чудова закуска до домашнього застілля. Рибка виходить ніжною і малосоленой. Спробувавши одного разу рибку домашнього