Овочеве рагу з кабачками і картоплею
Очевидно, будь-яка господиня знає, як приготувати рагу з овочів . Набір продуктів і спецій не принципове. Можна використовувати абсолютно будь-які овочі, яким ви віддаєте перевагу.
Сьогодні ми запропонуємо вам варіанти приготування корисного і смачного овочевого рагу з кабачками і картоплею.
Інгредієнти:
великі бульби картоплі – 2 шт.;
кабачки молоді середнього розміру – 2 шт.;
баклажани середнього розміру – 2 шт.;
помідори свіжі – 4 шт.;
цибуля ріпчаста – 1 шт.;
морква – 1 шт.;
вода очищена – до 100 мл;
олія рослинна;
суміш мелених перців – за смаком;
паприка мелена – на смак;
сіль – за смаком;
гілочки свіжої зелені.
Приготування
Картоплю миємо, очищаємо від шкірки і обсмажуємо в казанку або глибокому сотейнику до рум'яності. Ріпчасту цибулю і моркву очищаємо, нарізаємо півкільцями і соломкою відповідно, відправляємо до картоплі і теж обсмажуємо. Потім кидаємо промиті і нарізані кубиками кабачки, баклажани і помідори. Приправляємо сіллю, сумішшю мелених перців, меленою паприкою, вливаємо воду і перемішуємо. Прикриваємо кришкою і тушкуємо на несильному вогні п'ятнадцять хвилин. Потім додаємо подрібнену свіжу зелень, і готуємо ще п'ять хвилин. Готове рагу даємо настоятися десять-п'ятнадцять хвилин.
Інгредієнти:
телятина – 550 г;
бульби картоплі – 750 г;
кабачки – 550 г;
капуста – 550 г;
цибуля ріпчаста – 150 г;
помідори свіжі – 450 г;
солодкий болгарський перець – 190 г;
масло рослинне для обсмажування;
часник – 2 зубчики;
сіль – за смаком;
спеції і приправи – за смаком;
гілочки свіжої зелені .
Приготування
Телятину промиваємо, гарненько просушуємо і нарізаємо брусочками невеликого розміру. У казанок або сотейник вливаємо трохи рослинної олії і кидаємо в нього підготовлене м'ясо. Підрум'янюємо на сильному вогні до отримання рівномірної гарної скоринки, помішуючи.
Очищаємо і нарізаємо кубиками цибулю, викладаємо до м'яса і обсмажуємо до прозорості. Капусту шаткуємо, бульби картоплі і кабачки очистити від шкірки, подрібнюємо кубиками і відправляємо в ємність до м'яса. Свіжі помідори і очищений часник дрібно рубаємо, солодкий болгарський перець нарізаємо кубиками і закладаємо до інших овочів. Вливаємо трохи води, перемішуємо, заправляємо сіллю, спеціями і приправами.
Даємо рагу повністю закипіти і готуємо його на невеликому вогні, прикривши кришкою, тридцять-сорок хвилин. При подачі прикрашаємо гілочками свіжої зелені.
Інгредієнти:
бульби картоплі – 3 шт.;
молоденький кабачок – 1 шт.;
сметана – 75 г;
солодкий болгарський перець – 2 шт.;
цибуля ріпчаста – 1 шт.;
помідори свіжі – 2 шт.;
часник – 2 зубчики;
масло рослинне – 75 мл;
моркву невеликого розміру – 1 шт.;
очищена вода – 200 мл;
сіль – за смаком;
перець – за смаком;
свіжа зелень – за смаком.
Приготування
У глибоку сковороду або сотейник наливаємо олію, кидаємо нарізаний пластинами часник і обсмажуємо його. Потім виймаємо шматочки часнику і закладаємо кубики цибулі. Поки смажиться цибуля, нарізаємо кружальцями або часточками моркву і відправляємо в сковороду. Тепер черга солодкого перцю, нарізаного невеликими пелюстками. Бульби картоплі очищаємо і ріжемо кубиками або брусочками і теж обсмажуємо. Кабачок подрібнюємо так само, як і картоплю і відправляємо до інших овочів. По черзі додаючи обсмажуючи і овочі, не забуваємо, періодично перемішувати їх. До обсмаженою овочам викладаємо нарізані помідори, вливаємо воду, додаємо сметану, сіль і перець, акуратно перемішуємо і тушкуємо, прикривши кришкою, п'ятнадцять хвилин. Вогонь при приготуванні повинен бути мінімальний.
Готове рагу присипаємо при подачі нарубаною зеленню.
Сьогодні ми запропонуємо вам варіанти приготування корисного і смачного овочевого рагу з кабачками і картоплею.
Овочеве рагу з кабачками, баклажанами і картоплею
Інгредієнти:
Приготування
Картоплю миємо, очищаємо від шкірки і обсмажуємо в казанку або глибокому сотейнику до рум'яності. Ріпчасту цибулю і моркву очищаємо, нарізаємо півкільцями і соломкою відповідно, відправляємо до картоплі і теж обсмажуємо. Потім кидаємо промиті і нарізані кубиками кабачки, баклажани і помідори. Приправляємо сіллю, сумішшю мелених перців, меленою паприкою, вливаємо воду і перемішуємо. Прикриваємо кришкою і тушкуємо на несильному вогні п'ятнадцять хвилин. Потім додаємо подрібнену свіжу зелень, і готуємо ще п'ять хвилин. Готове рагу даємо настоятися десять-п'ятнадцять хвилин.
Овочеве рагу з кабачками, капустою і картоплею
Інгредієнти:
Приготування
Телятину промиваємо, гарненько просушуємо і нарізаємо брусочками невеликого розміру. У казанок або сотейник вливаємо трохи рослинної олії і кидаємо в нього підготовлене м'ясо. Підрум'янюємо на сильному вогні до отримання рівномірної гарної скоринки, помішуючи.
Очищаємо і нарізаємо кубиками цибулю, викладаємо до м'яса і обсмажуємо до прозорості. Капусту шаткуємо, бульби картоплі і кабачки очистити від шкірки, подрібнюємо кубиками і відправляємо в ємність до м'яса. Свіжі помідори і очищений часник дрібно рубаємо, солодкий болгарський перець нарізаємо кубиками і закладаємо до інших овочів. Вливаємо трохи води, перемішуємо, заправляємо сіллю, спеціями і приправами.
Даємо рагу повністю закипіти і готуємо його на невеликому вогні, прикривши кришкою, тридцять-сорок хвилин. При подачі прикрашаємо гілочками свіжої зелені.
Овочеве рагу з кабачками, картоплею та сметаною
Інгредієнти:
Приготування
У глибоку сковороду або сотейник наливаємо олію, кидаємо нарізаний пластинами часник і обсмажуємо його. Потім виймаємо шматочки часнику і закладаємо кубики цибулі. Поки смажиться цибуля, нарізаємо кружальцями або часточками моркву і відправляємо в сковороду. Тепер черга солодкого перцю, нарізаного невеликими пелюстками. Бульби картоплі очищаємо і ріжемо кубиками або брусочками і теж обсмажуємо. Кабачок подрібнюємо так само, як і картоплю і відправляємо до інших овочів. По черзі додаючи обсмажуючи і овочі, не забуваємо, періодично перемішувати їх. До обсмаженою овочам викладаємо нарізані помідори, вливаємо воду, додаємо сметану, сіль і перець, акуратно перемішуємо і тушкуємо, прикривши кришкою, п'ятнадцять хвилин. Вогонь при приготуванні повинен бути мінімальний.
Готове рагу присипаємо при подачі нарубаною зеленню.
Рекомендуємо добрі рецепти
Овочеве рагу з картоплею
По суті, рагу може бути і гарніром до гарячого, і самостійною стравою. Готується воно дуже просто, багато часу на приготування не потрібно. У статті
Рагу з кабачків з куркою
Літо щедро обдаровує нас корисними плодами. Але в спеку часом так не хочеться навантажувати організм важкою їжею. Тому приготоване на обід ситне і, в
Рагу з кабачків і картоплі в мультиварці
Влітку немає бажання навантажувати організм важкою їжею, а на салатах довго не протягнути. До того ж, у цей час багато свіжих овочів, з яких можна
Як приготувати овочеве рагу в мультиварці?
Овочеве рагу - це «рятівне» блюдо, яке приготувати просто і виходить дуже ситно. А, щоб не проводити біля плити багато часу, його можна приготувати,
Овочеве рагу з кабачками - рецепт
Овочеве рагу - це корисне і дуже смачне блюдо, яке подобається багатьом і його досить просто зробити. Для його приготування можна використовувати
Овочеве рагу з баклажанами
Овочеве рагу з баклажанами - просте у приготуванні, але в теж час дуже смачне блюдо, яке відмінно підійде для сімейного вечері. Для його створення