Суп із заморожених овочів
Склад магазинних сумішей заморожених овочів дуже різноманітний, що дозволяє задовольняти найвибагливіші смаки споживачів, а готувати з них чудові супи можна як на плиті, так і в мультиварці.
Нижче ми пропонуємо вам найбільш поширені рецепти приготування смачних супів із заморожених овочів.
Інгредієнти:
будь-яке м'ясо на кості на свій смак – 650 г;
бульби картоплі – 3-4 шт.;
цибуля ріпчаста дрібний – 1 шт.;
суміш заморожених будь-яких овочів – 400 г;
лаврове листя – 2 шт.;
горошини запашного перцю – 5 шт.;
суміш мелених перців – за смаком;
пряні трави – за смаком;
сіль – щіпка;
очищена вода – 25 л;
свіжа сметана;
свіжа рубана зелень.
Приготування
М'ясо, промиваємо, нарізаємо невеликими шматочками і складаємо в чашу мультиварки. Туди ж відправляємо очищену, вимиту цибулину цілком, горошини запашного перцю, лаврові листочки, заливаємо водою і готуємо в режимі «Гасіння» півтори години. Після закінчення часу виловлюємо шумівкою цибулину, листочки і горошки і викидаємо, свою справу вони вже зробили. Тепер відправляємо в бульйон з м'ясом очищений і нарізаний кубиками картоплю, заморожені овочі, солимо, перчимо, заправляємо пряними травами і знову включаємо режим «Гасіння» на одну годину.
Подаємо ароматний наваристий супчик зі сметаною і будь подрібненою зеленню на свій смак.
Інгредієнти:
заморожена овочева суміш – 400 г;
м'який плавлений сир – 200 г;
бульби картоплі невеликі – 2-3 шт.;
печериці – 200 г;
болгарський перець – 200 р;
лаврове листя – 2 шт.;
горошини запашного перцю – 4 шт.;
суміш мелених перців – за смаком;
пряні трави – за смаком;
сіль – щіпка;
бульйон будь – 2 л;
вершкове масло;
свіжа зелень
Приготування
Промитий і очищений болгарський перець нарізаємо кубиками, а печериці красивими часточками і обсмажуємо все на нагрітої з вершковим маслом сковороді до підрум'янення грибочків. У гарячий бульйон викладаємо попередньо очищений і нарізаний картопля, заморожену овочеву суміш, весь вміст сковороди, додаємо також лаврові листочки, горошини запашного перцю, пряні трави, приправляємо сіллю і варимо до готовності овочів. Потім вводимо плавлений сир, додаємо подрібнену зелень і суміш мелених перців. Доводимо до кипіння, акуратно помішуючи, щоб дати розчинитися сиру, і знімаємо з вогню.
Ще гарячим, розливаємо по тарілках і подаємо до столу.
Якщо при приготуванні супу взяти половину норми бульйону, і по готовності подрібнити овочеву масу блендером, то отримаємо дуже смачний суп-пюре із заморожених овочів.
Нижче ми пропонуємо вам найбільш поширені рецепти приготування смачних супів із заморожених овочів.
Рецепт супу з заморожених овочів з м'ясом в мультиварці
Інгредієнти:
Приготування
М'ясо, промиваємо, нарізаємо невеликими шматочками і складаємо в чашу мультиварки. Туди ж відправляємо очищену, вимиту цибулину цілком, горошини запашного перцю, лаврові листочки, заливаємо водою і готуємо в режимі «Гасіння» півтори години. Після закінчення часу виловлюємо шумівкою цибулину, листочки і горошки і викидаємо, свою справу вони вже зробили. Тепер відправляємо в бульйон з м'ясом очищений і нарізаний кубиками картоплю, заморожені овочі, солимо, перчимо, заправляємо пряними травами і знову включаємо режим «Гасіння» на одну годину.
Подаємо ароматний наваристий супчик зі сметаною і будь подрібненою зеленню на свій смак.
Сирний суп з замороженими овочами
Інгредієнти:
Приготування
Промитий і очищений болгарський перець нарізаємо кубиками, а печериці красивими часточками і обсмажуємо все на нагрітої з вершковим маслом сковороді до підрум'янення грибочків. У гарячий бульйон викладаємо попередньо очищений і нарізаний картопля, заморожену овочеву суміш, весь вміст сковороди, додаємо також лаврові листочки, горошини запашного перцю, пряні трави, приправляємо сіллю і варимо до готовності овочів. Потім вводимо плавлений сир, додаємо подрібнену зелень і суміш мелених перців. Доводимо до кипіння, акуратно помішуючи, щоб дати розчинитися сиру, і знімаємо з вогню.
Ще гарячим, розливаємо по тарілках і подаємо до столу.
Якщо при приготуванні супу взяти половину норми бульйону, і по готовності подрібнити овочеву масу блендером, то отримаємо дуже смачний суп-пюре із заморожених овочів.
Рекомендуємо добрі рецепти
Гуляш зі свинини з підливою - рецепт
Порадувати рідних досить простим, ситним і, головне смачним блюдом дозволить рецепт гуляшу з свинини з густою, трохи пряної підливою, яке ідеально
Суп із заморожених грибів
Грибний суп виходить неймовірно ароматним і смачним. Готувати його можна не тільки з свіжих грибів у грибний сезон полювання, але і в будь-який час
Щі зі свіжої капусти в мультиварці
Щі зі свіжої капусти – це традиційне російське блюдо, яке користується у нас особливою популярністю. Готується з доступних продуктів і виходить
Суп з цвітної капусти з куркою
Влітку, у спеку, ми готуємо більше легких страв. Окрошка, холодний борщ - часті гості на наших столах. Але іноді хочеться на перше гарячого супу.