Вернуться назад Распечатать

Суп із заморожених овочів

Суп із заморожених овочів
Склад магазинних сумішей заморожених овочів дуже різноманітний, що дозволяє задовольняти найвибагливіші смаки споживачів, а готувати з них чудові супи можна як на плиті, так і в мультиварці.
Нижче ми пропонуємо вам найбільш поширені рецепти приготування смачних супів із заморожених овочів.

Рецепт супу з заморожених овочів з м'ясом в мультиварці


Інгредієнти:

  • будь-яке м'ясо на кості на свій смак – 650 г;

  • бульби картоплі – 3-4 шт.;

  • цибуля ріпчаста дрібний – 1 шт.;

  • суміш заморожених будь-яких овочів – 400 г;

  • лаврове листя – 2 шт.;

  • горошини запашного перцю – 5 шт.;

  • суміш мелених перців – за смаком;

  • пряні трави – за смаком;

  • сіль – щіпка;

  • очищена вода – 25 л;

  • свіжа сметана;

  • свіжа рубана зелень.


  • Приготування
    М'ясо, промиваємо, нарізаємо невеликими шматочками і складаємо в чашу мультиварки. Туди ж відправляємо очищену, вимиту цибулину цілком, горошини запашного перцю, лаврові листочки, заливаємо водою і готуємо в режимі «Гасіння» півтори години. Після закінчення часу виловлюємо шумівкою цибулину, листочки і горошки і викидаємо, свою справу вони вже зробили. Тепер відправляємо в бульйон з м'ясом очищений і нарізаний кубиками картоплю, заморожені овочі, солимо, перчимо, заправляємо пряними травами і знову включаємо режим «Гасіння» на одну годину.
    Подаємо ароматний наваристий супчик зі сметаною і будь подрібненою зеленню на свій смак.

    Сирний суп з замороженими овочами


    Інгредієнти:

  • заморожена овочева суміш – 400 г;

  • м'який плавлений сир – 200 г;

  • бульби картоплі невеликі – 2-3 шт.;

  • печериці – 200 г;

  • болгарський перець – 200 р;

  • лаврове листя – 2 шт.;

  • горошини запашного перцю – 4 шт.;

  • суміш мелених перців – за смаком;

  • пряні трави – за смаком;

  • сіль – щіпка;

  • бульйон будь – 2 л;

  • вершкове масло;

  • свіжа зелень


  • Приготування
    Промитий і очищений болгарський перець нарізаємо кубиками, а печериці красивими часточками і обсмажуємо все на нагрітої з вершковим маслом сковороді до підрум'янення грибочків. У гарячий бульйон викладаємо
    Суп із заморожених овочів
    попередньо очищений і нарізаний картопля, заморожену овочеву суміш, весь вміст сковороди, додаємо також лаврові листочки, горошини запашного перцю, пряні трави, приправляємо сіллю і варимо до готовності овочів. Потім вводимо плавлений сир, додаємо подрібнену зелень і суміш мелених перців. Доводимо до кипіння, акуратно помішуючи, щоб дати розчинитися сиру, і знімаємо з вогню.
    Ще гарячим, розливаємо по тарілках і подаємо до столу.
    Якщо при приготуванні супу взяти половину норми бульйону, і по готовності подрібнити овочеву масу блендером, то отримаємо дуже смачний суп-пюре із заморожених овочів.