Шашлик з печінки з салом на мангалі

Шашлик з яловичої печінки з курдючним салом
Інгредієнти:
Приготування
Так як яловича печінка може гірчити після приготування, після її очищення від плівок, проток і жив, нарізаємо субпродукт великими кубиками і замочуємо в молоці на пару годин. Вимочену печінка обсушуємо і кладемо в миску зі спеціями. Щоб останні краще прилипали до поверхні, печінку можна полити невеликою кількістю масла.
Курдючне сало нарізаємо смужками і поперемінно насаджуємо на змащений маслом шампур разом з шматочками печінки. Розкладаємо шашлик на мангалі і обсмажуємо по 5-7 хвилин з кожного боку.
Шашлик зі свинячої печінки з салом
Інгредієнти:
Приготування
Очищену свинячу печінку наріжте товстими шматками і змішайте їх з соком лайма і маслом. Через 15 хвилин посипте печінка меленими прянощами і ретельно перемішайте. По черзі нанизуйте на шампур печінку і сало, а сформовані шашлики готуйте на мангалі до зарум'янювання, буквально по 7-8 хвилин з кожного боку.
Шашлик з курячої печінки з салом – рецепт
Інгредієнти:

Приготування
Шматочки курячої печінки заливаємо лимонним соком і залишаємо хвилин на 10. Після закінчення часу куру обсушуємо і посипаємо меленими прянощами. Перець бланшируем в окропі і нарізаємо кільцями. Шматочками аналогічної товщини ріжемо і фіолетовий цибулю. Поперемінно нанизуємо курячу печінку з овочами і шматочками сала на шампур, поливаємо олією, після чого викладаємо на мангал і готуємо по 4-6 хвилин з кожного боку. Посипаємо зеленню коріандру перед подачею.
Рекомендуємо добрі рецепти

Паштет з печінки індички
Паштет з печінки індички – ніжне і дуже смачне блюдо, яким можна радувати рідню хоч кожен день! Готується паштет досить швидко і просто. Головне, що

Шашлик з печінки
Печінка - чудовий і корисний продукт, а шашлик з неї виходить незвичайно смачним, ніжним і соковитим, при чому, не важливо, яка це печінка куряча,

Гуляш з печінки
Гуляш з печінки зможе з лишком замінити класичну м'ясну підливу до улюблених гарнірів, при цьому готується це блюдо за лічені 15-20 хвилин, а

Паштет з яловичої печінки - рецепт
Яловича печінка - смачний і дуже корисний продукт, багатий білком. З неї можна створити багато чудових страв. Ми пропонуємо вам зробити з неї ситний

Начинка з печінки
Печінка - надзвичайно корисний продукт для нашого харчування. З неї можна зробити безліч цікавих і смачних страв. І сьогодні ми розповімо, як

Рулет з печінки
На святковому столі безперечно виграшно виглядають в якості закуски різноманітні рулети. Найчастіше рулети готують з м'яса, але сьогодні ми