Паштет з печінки індички
Полиці магазинів рясніють різноманітними консервами, в тому числі і паштетами. Можна вибрати на будь-який смак. Але ж паштет зовсім нескладно приготувати і самим, домашнє адже завжди смачніше. Нижче ми вам розповімо, як приготувати паштет з індички.
Інгредієнти:
печінка індички – 6 шт.;
морква – 170 г;
цибуля ріпчаста – 150 г;
вершкове масло – 200 г;
зелень.
Приготування
Спочатку обсмажуємо моркву з цибулею, потім до них кладемо печінку і на малому вогні доводимо до готовності. Перетираємо все це до однорідної маси за допомогою блендера. Додаємо приблизно 70 г розм'якшеного вершкового масла і ще раз проворачиваем масу. На харчову плівку викладаємо печінкову масу рівним шаром, а зверху розподіляємо масло. Притрушиваем подрібненою зеленню і звертаємо рулетом. Відправляємо його години на 2-3 в холодильник.
Інгредієнти:
печінка індички – 350 г;
серця індички – 240 г;
масло вершкове 73% жирності – 340 г;
ріпчаста цибуля – 300 г;
мелений запашний перець – щіпка;
перець горошком рожевий – 1 ч. ложка;
гілочки розмарину – 3 шт.;
коньяк – 35 мл;
сіль.
Приготування
Розтоплюємо на сковороді приблизно третина вершкового масла і тушкуємо в ньому печінка з нашаткованою цибулею і пару гілочок розмарину. В самому кінці вливаємо коньяк, додаємо запашний перець і сіль. Серця індички варимо до готовності. Після цього печінка з цибулею і серця перетворюємо за допомогою блендера в однорідну масу. Розкладаємо паштет з невеликим ємкостей. Вершкове масло розтоплюємо з додаванням гілочки розмарину . Заливаємо їм паштет і відправляємо його в холодильник. Як тільки масло застигне, паштет з індички можна наносити на хліб і подавати до столу.
Інгредієнти:
печінка індички – 550 г;
ріпчаста цибуля – 140 г;
свиняче сало – 130 г;
морква – 150 г;
вершкове масло – 100 г;
сіль, спеції.
Приготування
Сало нарізаємо великими шматочками і відправляємо на сковороду, як тільки витопиться достатню кількість жиру, додаємо подрібнену цибулю і смажимо його до прозорості. Після цього додаємо нарізану півкільцями моркву і печінку. Як тільки печінка випустить сік, зменшуємо вогонь, додаємо пару лаврових листочків і тушкуємо до готовності під кришкою. Після цього печінка з цибулею, морквою і шматочками сала подрібнюємо за допомогою блендера. Після цього додаємо вершкове масло, сіль, спеції і гарненько перемішуємо. Ось і все, паштет з печінки індички готовий, можна намазувати його на скибочки свіжого хліба і подавати до столу.
Паштет з печінки індички – рецепт
Інгредієнти:
Приготування
Спочатку обсмажуємо моркву з цибулею, потім до них кладемо печінку і на малому вогні доводимо до готовності. Перетираємо все це до однорідної маси за допомогою блендера. Додаємо приблизно 70 г розм'якшеного вершкового масла і ще раз проворачиваем масу. На харчову плівку викладаємо печінкову масу рівним шаром, а зверху розподіляємо масло. Притрушиваем подрібненою зеленню і звертаємо рулетом. Відправляємо його години на 2-3 в холодильник.
Паштет з індички – рецепт
Інгредієнти:
Приготування
Розтоплюємо на сковороді приблизно третина вершкового масла і тушкуємо в ньому печінка з нашаткованою цибулею і пару гілочок розмарину. В самому кінці вливаємо коньяк, додаємо запашний перець і сіль. Серця індички варимо до готовності. Після цього печінка з цибулею і серця перетворюємо за допомогою блендера в однорідну масу. Розкладаємо паштет з невеликим ємкостей. Вершкове масло розтоплюємо з додаванням гілочки розмарину . Заливаємо їм паштет і відправляємо його в холодильник. Як тільки масло застигне, паштет з індички можна наносити на хліб і подавати до столу.
Домашній паштет з індички
Інгредієнти:
Приготування
Сало нарізаємо великими шматочками і відправляємо на сковороду, як тільки витопиться достатню кількість жиру, додаємо подрібнену цибулю і смажимо його до прозорості. Після цього додаємо нарізану півкільцями моркву і печінку. Як тільки печінка випустить сік, зменшуємо вогонь, додаємо пару лаврових листочків і тушкуємо до готовності під кришкою. Після цього печінка з цибулею, морквою і шматочками сала подрібнюємо за допомогою блендера. Після цього додаємо вершкове масло, сіль, спеції і гарненько перемішуємо. Ось і все, паштет з печінки індички готовий, можна намазувати його на скибочки свіжого хліба і подавати до столу.
Рекомендуємо добрі рецепти
Печінка індички - рецепти приготування
Печінка індички, втім як і все інше м'ясо цієї птиці, вважається дуже корисним продуктом і її часто рекомендують для дієтичного і лікувального
Паштет з гусячої печінки
Любите печінку? Тоді пропонуємо вам зробити корисний і смачний паштет з гусячої печінки. А наші цікаві рецепти допоможуть вам у цьому. Читаємо і
Паштет із свинячої печінки
Паштет із свинячої печінки готувати трохи складніше, ніж з печінки птиці, хоча б тому, що її попередньо потрібно обробити. Але якщо вас не лякає
Паштет з яловичої печінки - рецепт
Яловича печінка - смачний і дуже корисний продукт, багатий білком. З неї можна створити багато чудових страв. Ми пропонуємо вам зробити з неї ситний
Паштет з качиної печінки рецепт
Паштет з качиної печінки - справжній делікатес, який можна приготувати своїми руками. Ніжний, з насиченим смаком качиний паштет може стати родзинкою
Паштет з індички
Паштет з індички - це смачна і корисна закуска. В нього також можна додати різні ароматні трави, що тільки посилить його смак. Пропонуємо вашій увазі