Печінка індички - рецепти приготування
Печінка індички використовується в різних рецептах приготування: її варять, смажать, тушкують, а також роблять оригінальні салати і торти. Вона багата вітамінами і мінералами, тому дуже корисна для нашого організму.
Інгредієнти:
печінка молодий індички – 800 г;
цибулина – 100 г;
спеції;
масло рослинне – 40 мл;
морква – 1 шт.;
масло вершкове – 40 р.
Приготування
Печінку обробляємо, промиваємо і обсмажуємо на олії або відварюємо в кип'яченій воді до готовності. Не втрачаючи часу дарма, чистимо цибулька, шаткуємо його дрібненько і пасеруємо на рослинному жирі до м'якості. Потім додаємо терту морква, перемішуємо, обсмажуємо 5 хвилин, помішуючи. Далі перекладаємо все в чашу блендера, кладемо вершкове масло, солимо за смаком і збиваємо до однорідного стану. Тепер акуратно перекладаємо паштет в баночку і відправляємо на деякий час в холодильник. Таке блюдо чудово поєднується зі свіжими огірками, помідорами і квашеною капустою.
Інгредієнти:
печінка молодий індички – 800 г;
борошно – 1 ст. ложка;
сметана – 200 мл;
спеції;
олія рослинна.
Приготування
Печінка обробляємо, нарізаємо шматочками і підрум'янюємо з усіх боків в рослинній олії, вибравши режим «Випічка». Потім всипаємо борошно пшеничне, ретельно перемішуємо і залишаємо ще на кілька хвилин під закритою кришкою. Після цього кладемо сметану, приправляємо блюдо спеціями і доводимо до готовності. Перед подачею на стіл перекладаємо печінка індички в сметані на тарілку і посипаємо свіжою зеленню.
Інгредієнти:
печінка індички – 1 кг;
цибулина – 4 шт.;
мука – 4 ст. ложки;
олія рослинна;
вершки – 600 мл;
спеції.
Приготування
Печінку ретельно обробляємо, обробляємо від пленочек і промиваємо. Потім шматки мачає в борошні і викладаємо на розігріту з маслом сковорідку. Обсмажуємо 5 хвилин з двох сторін, а потім підсолюємо за смаком. Чистимо цибулину, обполіскуємо, шаткуємо півкільцями пасеруємо до золотистого кольору. Далі перекладаємо печінку з овочевою обсмаженням у форму для запікання, заливаємо необхідною кількістю вершків і відправляємо на 20 хвилин в духову шафу, для загусання соусу. Як гарнір подаємо відварений рис або макарони. Ось і все, печінка індички в духовці готова!
Інгредієнти:
печінка індички – 1 кг;
цибулина – 2 шт.;
спеції;
яйце – 1 шт.;
панірувальні сухарі – 2 ст. ложки;
борошно – 2 ст. ложки;
олія рослинна.
Для соусу:
цибулина – 1 шт.;
борошно – 2 ст. ложки;
вода – 500 мл;
вершки – 150 мл;
масло рослинне – 3 ст. ложки;
спеції.
Приготування
Печінку промиваємо, обсушуємо і акуратно зрізаємо все плівочки. Цибулину очищаємо, ріжемо на частини і разом з печінкою подрібнюємо в блендері. В отриману масу додаємо яйце, додаємо мелені сухарі і спеції за смаком. Гарненько все перемішуємо і знімаємо готовий фарш на півгодини в холодильник. Розігріваємо Сковороду з невеликою кількістю олії і ложкою викладаємо оладки. Обсмажуємо їх приблизно по 2 хвилини на середньому вогні з одного боку, а потім акуратно перевертаємо і смажимо з іншого до зарум'янювання. Паралельно з цим, готуємо соус. Для цього чистимо цибулину, шаткуємо дрібними кубиками і пасеруємо до прозорого стану в глибокій сковороді з маслом. Далі додаємо борошно, перемішуємо і обсмажуємо протягом 2 хвилин. Вливаємо фільтровану воду і тушкуємо суміш на слабенькому вогні до випарювання рідини. В самому кінці акуратно виливаємо вершки, доводимо до кипіння, чекаємо 2 хвилини і викладаємо печінкові оладки.
Рецепт паштету з печінки індички
Інгредієнти:
Приготування
Печінку обробляємо, промиваємо і обсмажуємо на олії або відварюємо в кип'яченій воді до готовності. Не втрачаючи часу дарма, чистимо цибулька, шаткуємо його дрібненько і пасеруємо на рослинному жирі до м'якості. Потім додаємо терту морква, перемішуємо, обсмажуємо 5 хвилин, помішуючи. Далі перекладаємо все в чашу блендера, кладемо вершкове масло, солимо за смаком і збиваємо до однорідного стану. Тепер акуратно перекладаємо паштет в баночку і відправляємо на деякий час в холодильник. Таке блюдо чудово поєднується зі свіжими огірками, помідорами і квашеною капустою.
Печінка індички в мультиварці
Інгредієнти:
Приготування
Печінка обробляємо, нарізаємо шматочками і підрум'янюємо з усіх боків в рослинній олії, вибравши режим «Випічка». Потім всипаємо борошно пшеничне, ретельно перемішуємо і залишаємо ще на кілька хвилин під закритою кришкою. Після цього кладемо сметану, приправляємо блюдо спеціями і доводимо до готовності. Перед подачею на стіл перекладаємо печінка індички в сметані на тарілку і посипаємо свіжою зеленню.
Печінка індички смажена з цибулею
Інгредієнти:
Приготування
Печінку ретельно обробляємо, обробляємо від пленочек і промиваємо. Потім шматки мачає в борошні і викладаємо на розігріту з маслом сковорідку. Обсмажуємо 5 хвилин з двох сторін, а потім підсолюємо за смаком. Чистимо цибулину, обполіскуємо, шаткуємо півкільцями пасеруємо до золотистого кольору. Далі перекладаємо печінку з овочевою обсмаженням у форму для запікання, заливаємо необхідною кількістю вершків і відправляємо на 20 хвилин в духову шафу, для загусання соусу. Як гарнір подаємо відварений рис або макарони. Ось і все, печінка індички в духовці готова!
Рецепт оладок з печінки індички
Інгредієнти:
Для соусу:
Приготування
Печінку промиваємо, обсушуємо і акуратно зрізаємо все плівочки. Цибулину очищаємо, ріжемо на частини і разом з печінкою подрібнюємо в блендері. В отриману масу додаємо яйце, додаємо мелені сухарі і спеції за смаком. Гарненько все перемішуємо і знімаємо готовий фарш на півгодини в холодильник. Розігріваємо Сковороду з невеликою кількістю олії і ложкою викладаємо оладки. Обсмажуємо їх приблизно по 2 хвилини на середньому вогні з одного боку, а потім акуратно перевертаємо і смажимо з іншого до зарум'янювання. Паралельно з цим, готуємо соус. Для цього чистимо цибулину, шаткуємо дрібними кубиками і пасеруємо до прозорого стану в глибокій сковороді з маслом. Далі додаємо борошно, перемішуємо і обсмажуємо протягом 2 хвилин. Вливаємо фільтровану воду і тушкуємо суміш на слабенькому вогні до випарювання рідини. В самому кінці акуратно виливаємо вершки, доводимо до кипіння, чекаємо 2 хвилини і викладаємо печінкові оладки.
Рекомендуємо добрі рецепти
Свиняча печінка, смажена з цибулею
Готується свиняча печінка смажена з цибулею абсолютно не складно, досить швидко і виходить дуже приємною на смак. Таке блюдо відмінно підійде до
Смажена куряча печінка з цибулею
Якщо вам потрібно швидко приготувати смачну вечерю, зупиніть свій вибір на курячої печінки, смажене з цибулею. Часу на приготування знадобитися
Паштет з печінки індички
Паштет з печінки індички – ніжне і дуже смачне блюдо, яким можна радувати рідню хоч кожен день! Готується паштет досить швидко і просто. Головне, що
Печінка з грибами
Печінка з грибами - ситне і смачне блюдо для всієї родини, яке можна подавати з відварним рисом, картоплею або макаронами. Давайте розглянемо кілька
Оладки з печінки - рецепт
Любителям печінки рецепт таких оладок неодмінно припаде до смаку, але і тим, у кого стосунки з цим продуктом не склалися, також радимо спробувати це
Паштет з індички
Паштет з індички - це смачна і корисна закуска. В нього також можна додати різні ароматні трави, що тільки посилить його смак. Пропонуємо вашій увазі