Паштет з індички
Паштет , приготований з індички, дуже корисний і особливо ефектні ті варіанти, які зроблені з додаванням ароматних трав: розмарину, майорану, кінзи, чебрецю і т. д. Його зазвичай подають на стіл з шматочком свіжого хліба або тостера. Пропонуємо вам докладніше дізнатися, як приготувати смачний і ніжний паштет з індички.
Інгредієнти:
філе індички - 400 г;
цибулина - 1 шт.;
білий хліб - 3 шматочки;
вершки - 100 мл;
яйце - 2 шт.;
каперси - 1 ч. ложка;
спеції;
цукіні - 05 шт.
Приготування
Отже, для приготування паштету, м'ясо індички добре промиваємо у прохолодній воді, обсушуємо і нарізаємо невеликими кубиками. Потім додаємо дрібно нашатковану цибулину, кладемо сіль, перець до смаку, перемішуємо і прибираємо на 10 хвилин у морозилку. А цим часом зрізаємо поки з хліба кірки, подрібнюємо їх кубиками, заливаємо вершками і відставляємо в сторону на деякий час.
Петрушку, цукіні і каперси промиваємо, обробляємо і дрібно шаткуємо. М'ясо подрібнюємо в м'ясорубці до стану однорідного пюре, поступово додаємо яйця, вимочений хліб, каперси і цукіні. Все ретельно збиваємо блендером, додаємо сіль за смаком і викладаємо фарш в змащену маслом форму. Накриваємо її зверху кришкою і випікаємо 60 хвилин при 200 градусах.
Інгредієнти:
подкопченная грудка індички - 200 г;
свинячий окіст - 30 г;
апельсиновий сік - 2 ст. ложки;
жирний сир - 100 г;
вершки - 3 ст. ложки;
олія оливкова - 3 ст. ложки;
чебрець - 1 гілочка;
рукола - 1 пучок;
лимонний сік - 1 ч. ложка;
оцет бальзамічний - 1 ст. ложка;
цедра лимона - за смаком;
спеції.
Приготування
З індички і окосту видаляємо весь жир, нарізаємо м'ясо кубиками і кладемо в каструльку разом з сиром. Заливаємо апельсиновим соком і збиваємо міксером до утворення кремоподібної маси. Чебрець промиваємо, стряхиваем з листя воду і подрібнюємо їх разом з лимонною цедрою. Вершки збиваємо в міцну піну і викладаємо разом із зеленню в м'ясне «пюре».
Підсолюємо за смаком, додаємо перчик і прибираємо паштет на 1 годину в холодильник. Рукколу промиваємо обсушуємо паперовим рушником і розкладаємо по тарілках. Сік лимона змішати з оцтом і оливковим маслом, поливаємо цим соусом салат, викладаємо готовий паштет і подаємо страву на стіл.
Інгредієнти:
печінка індички - 300 г;
серце індички - 200 г;
цибулина - 2 шт.;
масло вершкове - 300 г;
розмарин - 3 гілочки;
спеції;
коньяк - 30 мл;
ягоди брусниці - для прикраси;
спеції.
Приготування
Серця індички відварюємо, печінка тушкуємо разом з порубаним луком і гілочками розмарину на вершкове масло до готовності. Потім обережно вливаємо коньяк, додаємо сіль і перчик запашний. Далі подрібнюємо всю масу за допомогою блендера до отримання однорідної маси. Розкладаємо паштет по формочках і відставляємо поки в сторону.
А цим часом розплавляємо поки все масло, що залишилося, кидаємо кілька листочків розмарину і рожевий перчик. Все перемішуємо і заливаємо ароматним маслом всю поверхню паштету. Прикрашаємо паштет з печінки індички ягодами брусниці, охолоджуємо і подаємо до столу на будь-якому хлібі.
Інгредієнти:
індичка - 500 г;
бекон - 150 г;
спеції;
кінза, базилік - за смаком;
масло вершкове - 3 ст. ложки.
Приготування
Отже, м'ясо індички обробляємо і обсмажуємо на вершковому маслечко з беконом, часником, сіллю і перцем. Духовку розігріваємо до 180 градусів. Потім подрібнюємо весь вміст сковороди в блендері разом із зеленню. Отриману масу викладаємо у форму для запікання, застелену фольгою, додаємо трохи вершкового масла і запікаємо близько години.
Рецепт паштету з індички
Інгредієнти:
Приготування
Отже, для приготування паштету, м'ясо індички добре промиваємо у прохолодній воді, обсушуємо і нарізаємо невеликими кубиками. Потім додаємо дрібно нашатковану цибулину, кладемо сіль, перець до смаку, перемішуємо і прибираємо на 10 хвилин у морозилку. А цим часом зрізаємо поки з хліба кірки, подрібнюємо їх кубиками, заливаємо вершками і відставляємо в сторону на деякий час.
Петрушку, цукіні і каперси промиваємо, обробляємо і дрібно шаткуємо. М'ясо подрібнюємо в м'ясорубці до стану однорідного пюре, поступово додаємо яйця, вимочений хліб, каперси і цукіні. Все ретельно збиваємо блендером, додаємо сіль за смаком і викладаємо фарш в змащену маслом форму. Накриваємо її зверху кришкою і випікаємо 60 хвилин при 200 градусах.
Паштет з індички з руколою
Інгредієнти:
Приготування
З індички і окосту видаляємо весь жир, нарізаємо м'ясо кубиками і кладемо в каструльку разом з сиром. Заливаємо апельсиновим соком і збиваємо міксером до утворення кремоподібної маси. Чебрець промиваємо, стряхиваем з листя воду і подрібнюємо їх разом з лимонною цедрою. Вершки збиваємо в міцну піну і викладаємо разом із зеленню в м'ясне «пюре».
Підсолюємо за смаком, додаємо перчик і прибираємо паштет на 1 годину в холодильник. Рукколу промиваємо обсушуємо паперовим рушником і розкладаємо по тарілках. Сік лимона змішати з оцтом і оливковим маслом, поливаємо цим соусом салат, викладаємо готовий паштет і подаємо страву на стіл.
Рецепт паштету з печінки індички
Інгредієнти:
Приготування
Серця індички відварюємо, печінка тушкуємо разом з порубаним луком і гілочками розмарину на вершкове масло до готовності. Потім обережно вливаємо коньяк, додаємо сіль і перчик запашний. Далі подрібнюємо всю масу за допомогою блендера до отримання однорідної маси. Розкладаємо паштет по формочках і відставляємо поки в сторону.
А цим часом розплавляємо поки все масло, що залишилося, кидаємо кілька листочків розмарину і рожевий перчик. Все перемішуємо і заливаємо ароматним маслом всю поверхню паштету. Прикрашаємо паштет з печінки індички ягодами брусниці, охолоджуємо і подаємо до столу на будь-якому хлібі.
Паштет з м'яса індички
Інгредієнти:
Приготування
Отже, м'ясо індички обробляємо і обсмажуємо на вершковому маслечко з беконом, часником, сіллю і перцем. Духовку розігріваємо до 180 градусів. Потім подрібнюємо весь вміст сковороди в блендері разом із зеленню. Отриману масу викладаємо у форму для запікання, застелену фольгою, додаємо трохи вершкового масла і запікаємо близько години.
Рекомендуємо добрі рецепти
Рагу з індички
Овочеве рагу смачне і корисне блюдо. Його склад може бути різним в залежності від інгредієнтів. І сьогодні ми розповімо, як його оригінально
Паштет з гусячої печінки
Любите печінку? Тоді пропонуємо вам зробити корисний і смачний паштет з гусячої печінки. А наші цікаві рецепти допоможуть вам у цьому. Читаємо і
Паштет із свинячої печінки
Паштет із свинячої печінки готувати трохи складніше, ніж з печінки птиці, хоча б тому, що її попередньо потрібно обробити. Але якщо вас не лякає
Паштет з яловичої печінки - рецепт
Яловича печінка - смачний і дуже корисний продукт, багатий білком. З неї можна створити багато чудових страв. Ми пропонуємо вам зробити з неї ситний
М'ясний паштет
М'ясний паштет - це відмінна закуска, так і до сніданку він підійде відмінно. Приготувати його просто, а тому навіть самі зайняті господині зможуть
Паштет з качиної печінки рецепт
Паштет з качиної печінки - справжній делікатес, який можна приготувати своїми руками. Ніжний, з насиченим смаком качиний паштет може стати родзинкою