Добрі рецепти, огляди, корисні та цікаві статті!

Паштет з індички

16-03-2015, 18:47
2 412
Паштет з індички
Паштет , приготований з індички, дуже корисний і особливо ефектні ті варіанти, які зроблені з додаванням ароматних трав: розмарину, майорану, кінзи, чебрецю і т. д. Його зазвичай подають на стіл з шматочком свіжого хліба або тостера. Пропонуємо вам докладніше дізнатися, як приготувати смачний і ніжний паштет з індички.

Рецепт паштету з індички


Інгредієнти:

  • філе індички - 400 г;

  • цибулина - 1 шт.;

  • білий хліб - 3 шматочки;

  • вершки - 100 мл;

  • яйце - 2 шт.;

  • каперси - 1 ч. ложка;

  • спеції;

  • цукіні - 05 шт.


  • Приготування
    Отже, для приготування паштету, м'ясо індички добре промиваємо у прохолодній воді, обсушуємо і нарізаємо невеликими кубиками. Потім додаємо дрібно нашатковану цибулину, кладемо сіль, перець до смаку, перемішуємо і прибираємо на 10 хвилин у морозилку. А цим часом зрізаємо поки з хліба кірки, подрібнюємо їх кубиками, заливаємо вершками і відставляємо в сторону на деякий час.
    Петрушку, цукіні і каперси промиваємо, обробляємо і дрібно шаткуємо. М'ясо подрібнюємо в м'ясорубці до стану однорідного пюре, поступово додаємо яйця, вимочений хліб, каперси і цукіні. Все ретельно збиваємо блендером, додаємо сіль за смаком і викладаємо фарш в змащену маслом форму. Накриваємо її зверху кришкою і випікаємо 60 хвилин при 200 градусах.

    Паштет з індички з руколою


    Інгредієнти:

  • подкопченная грудка індички - 200 г;

  • свинячий окіст - 30 г;

  • апельсиновий сік - 2 ст. ложки;

  • жирний сир - 100 г;

  • вершки - 3 ст. ложки;

  • олія оливкова - 3 ст. ложки;

  • чебрець - 1 гілочка;

  • рукола - 1 пучок;

  • лимонний сік - 1 ч. ложка;

  • оцет бальзамічний - 1 ст. ложка;

  • цедра лимона - за смаком;

  • спеції.


  • Приготування
    З індички і окосту видаляємо весь жир, нарізаємо м'ясо кубиками і кладемо в каструльку разом з сиром. Заливаємо апельсиновим соком і збиваємо міксером до утворення кремоподібної маси. Чебрець промиваємо, стряхиваем з листя воду і подрібнюємо їх разом з лимонною цедрою. Вершки збиваємо в міцну піну і викладаємо разом із зеленню в м'ясне «пюре».
    Підсолюємо за смаком, додаємо перчик і прибираємо паштет на 1 годину в холодильник. Рукколу промиваємо обсушуємо паперовим рушником і розкладаємо по тарілках. Сік лимона змішати з оцтом і оливковим маслом, поливаємо цим соусом салат, викладаємо готовий паштет і подаємо страву на стіл.

    Рецепт паштету з печінки індички


    Інгредієнти:

  • печінка індички - 300 г;

  • серце індички - 200 г;

  • цибулина - 2 шт.;

  • масло вершкове - 300 г;

  • розмарин - 3 гілочки;

  • спеції;

  • коньяк - 30 мл;

  • ягоди брусниці - для прикраси;

  • спеції.


  • Приготування
    Серця індички відварюємо, печінка тушкуємо разом з порубаним луком і гілочками розмарину на вершкове масло до готовності. Потім обережно вливаємо коньяк, додаємо сіль і перчик запашний. Далі подрібнюємо всю масу за допомогою блендера до отримання однорідної маси. Розкладаємо паштет по формочках і відставляємо поки в сторону.
    А цим часом розплавляємо поки все масло, що залишилося, кидаємо кілька листочків розмарину і рожевий перчик. Все перемішуємо і заливаємо ароматним маслом всю поверхню паштету. Прикрашаємо паштет з печінки індички ягодами брусниці, охолоджуємо і подаємо до столу на будь-якому хлібі.
    Паштет з індички


    Паштет з м'яса індички


    Інгредієнти:

  • індичка - 500 г;

  • бекон - 150 г;

  • спеції;

  • кінза, базилік - за смаком;

  • масло вершкове - 3 ст. ложки.


  • Приготування
    Отже, м'ясо індички обробляємо і обсмажуємо на вершковому маслечко з беконом, часником, сіллю і перцем. Духовку розігріваємо до 180 градусів. Потім подрібнюємо весь вміст сковороди в блендері разом із зеленню. Отриману масу викладаємо у форму для запікання, застелену фольгою, додаємо трохи вершкового масла і запікаємо близько години.
    Рекомендуємо добрі рецепти
    Рагу з індички
    Рагу з індички
    Овочеве рагу смачне і корисне блюдо. Його склад може бути різним в залежності від інгредієнтів. І сьогодні ми розповімо, як його оригінально
    Паштет з гусячої печінки
    Паштет з гусячої печінки
    Любите печінку? Тоді пропонуємо вам зробити корисний і смачний паштет з гусячої печінки. А наші цікаві рецепти допоможуть вам у цьому. Читаємо і
    Паштет із свинячої печінки
    Паштет із свинячої печінки
    Паштет із свинячої печінки готувати трохи складніше, ніж з печінки птиці, хоча б тому, що її попередньо потрібно обробити. Але якщо вас не лякає
    Паштет з яловичої печінки - рецепт
    Паштет з яловичої печінки - рецепт
    Яловича печінка - смачний і дуже корисний продукт, багатий білком. З неї можна створити багато чудових страв. Ми пропонуємо вам зробити з неї ситний
    М'ясний паштет
    М'ясний паштет
    М'ясний паштет - це відмінна закуска, так і до сніданку він підійде відмінно. Приготувати його просто, а тому навіть самі зайняті господині зможуть
    Паштет з качиної печінки рецепт
    Паштет з качиної печінки рецепт
    Паштет з качиної печінки - справжній делікатес, який можна приготувати своїми руками. Ніжний, з насиченим смаком качиний паштет може стати родзинкою