Суп-гуляш - рецепт
Суп-гуляш – неймовірно смачне і ситне угорську страву, сильно нагадує знайомий всім нам гуляш. Тільки склад цієї страви набагато багатшими, а смак неймовірно насичений і яскравий. Спробуйте і переконаєтеся в цьому самі.
Інгредієнти:
м'якоть яловичини – 700 г;
свіже сало – 100 г;
картопля – 700 г;
помідор – 300 г;
перець солодкий – 2 шт.;
цибулина – 1 шт.;
часник – 2 зубчики;
мелена паприка – 1 ст. ложка;
кмин – 1 ч. ложка;
вода – 2 л;
спеції .
Приготування
Зараз ми розповімо вам, як приготувати суп-гуляш з яловичини. Отже, сало нарізаємо невеликими шматочками, а цибулю чистимо і дрібненько шаткуємо. М'ясо обробляємо і рубаємо скибочками. Болгарський перець очищаємо від насіння і шаткуємо соломкою. Помідори подрібнюємо кубиками, а часник видавлюємо через прес. Картоплю чистимо і ріжемо кубиками. Кладемо В каструльку спочатку сало, вытапливаем весь жир, а шкварки виймаємо і викидаємо. Потім кидаємо цибулю пасеруємо його, приправляємо паприкою і кмином. Далі кладемо м'ясо, тушкуємо хвилин 7 подсаливая за смаком. Після цього наливаємо воду, накриваємо кришкою і варимо близько півтора годин. Після закінчення часу додаємо картоплю, доводимо до кипіння, кладемо перчик, помідори і часник. Зменшуємо вогонь до мінімуму і готуємо суп до м'якості овочів.
Інгредієнти:
свинина – 500 г;
цибулина – 1 шт.;
картопля – 3 шт.;
перець солодкий – 2 шт.;
помідор – 2 шт.;
паста томатна – 1 ч. ложка;
часник – 2 зубчики;
бульйон – 1 л;
олія рослинна;
спеції.
Для галушок:
яйце – 1 шт.;
борошно;
сіль.
Приготування
М'ясо нарізаємо невеликими кубиками і пасеруємо на рослинній маслечко в мультиварці, вибравши програму «Випічка», до золотистого кольору.
Далі кидаємо цибулю, нашатковану півкільцями, і рубаний часник. Через кілька хвилин, коли овочі стануть напівпрозорими, приправляємо паприкою і вливаємо трохи води. Переводимо прилад в режим «Гасіння» і засікаємо ще 35 хвилин. Після цього кидаємо нарізану кубиками картоплю, перець і стиглі помідори. Підсолюємо за смаком, кладемо томатну пасту, заливаємо водою і готуємо в режимі «Гасіння» 40 хвилин. Суп-гуляш повинен вийти густим. Для приготування галушок змішуємо яйце з сіллю і додаємо трохи борошна, щоб вийшло круте тісто. Далі розгортаємо його ковбаскою і нарізаємо на частини, придавлюючи кожну пальцем. Додаємо їх за 15 хвилин до закінчення приготування. Перед подачею суп-гуляш зі свинини додаємо сметану і рубану зелень.
Інгредієнти:
цибулина – 1 шт.;
курка – 500 г;
картопля – 7 шт.;
помідор – 2 шт.;
спеції;
морква – 2 шт.;
часник – 2 зубчики;
перець солодкий – 1 шт.;
спеції;
олія рослинна;
вода.
Приготування
У каструлі розігріваємо трохи рослинного масла й обсмажуємо в ньому подрібнений очищений цибулю і моркву до золотистого кольору. Потім опускаємо туди нарізане куряче м'ясо, солимо за смаком, злегка обсмажуємо і заливаємо водою. Через годину додаємо нарізаний кубиками картопля, помідори, часник, перець, спеції і варимо суп до повної готовності.
Угорський суп-гуляш
Інгредієнти:
Приготування
Зараз ми розповімо вам, як приготувати суп-гуляш з яловичини. Отже, сало нарізаємо невеликими шматочками, а цибулю чистимо і дрібненько шаткуємо. М'ясо обробляємо і рубаємо скибочками. Болгарський перець очищаємо від насіння і шаткуємо соломкою. Помідори подрібнюємо кубиками, а часник видавлюємо через прес. Картоплю чистимо і ріжемо кубиками. Кладемо В каструльку спочатку сало, вытапливаем весь жир, а шкварки виймаємо і викидаємо. Потім кидаємо цибулю пасеруємо його, приправляємо паприкою і кмином. Далі кладемо м'ясо, тушкуємо хвилин 7 подсаливая за смаком. Після цього наливаємо воду, накриваємо кришкою і варимо близько півтора годин. Після закінчення часу додаємо картоплю, доводимо до кипіння, кладемо перчик, помідори і часник. Зменшуємо вогонь до мінімуму і готуємо суп до м'якості овочів.
Суп-гуляш в мультиварці
Інгредієнти:
Для галушок:
Приготування
М'ясо нарізаємо невеликими кубиками і пасеруємо на рослинній маслечко в мультиварці, вибравши програму «Випічка», до золотистого кольору.
Далі кидаємо цибулю, нашатковану півкільцями, і рубаний часник. Через кілька хвилин, коли овочі стануть напівпрозорими, приправляємо паприкою і вливаємо трохи води. Переводимо прилад в режим «Гасіння» і засікаємо ще 35 хвилин. Після цього кидаємо нарізану кубиками картоплю, перець і стиглі помідори. Підсолюємо за смаком, кладемо томатну пасту, заливаємо водою і готуємо в режимі «Гасіння» 40 хвилин. Суп-гуляш повинен вийти густим. Для приготування галушок змішуємо яйце з сіллю і додаємо трохи борошна, щоб вийшло круте тісто. Далі розгортаємо його ковбаскою і нарізаємо на частини, придавлюючи кожну пальцем. Додаємо їх за 15 хвилин до закінчення приготування. Перед подачею суп-гуляш зі свинини додаємо сметану і рубану зелень.
Суп-гуляш з курки
Інгредієнти:
Приготування
У каструлі розігріваємо трохи рослинного масла й обсмажуємо в ньому подрібнений очищений цибулю і моркву до золотистого кольору. Потім опускаємо туди нарізане куряче м'ясо, солимо за смаком, злегка обсмажуємо і заливаємо водою. Через годину додаємо нарізаний кубиками картопля, помідори, часник, перець, спеції і варимо суп до повної готовності.
Рекомендуємо добрі рецепти
Як приготувати гуляш зі свинини з підливкою?
Смачний і досить простий рецепт гуляшу представлений у цій статті. В даному блюді особливе значення має пікантна підлива, яка з'являється в процесі
Як приготувати гуляш з яловичини з підливкою?
Якщо яловиче м'ясо не дуже подобається вашим близьким, просто приготуйте смачний гуляш з яловичини з підливою – це страва обов'язково припаде до
Гуляш з яловичої печінки
Яловича печінка - це популярний субпродукт і досить корисний. Страви з неї виходять легкими, поживними, а головне дуже бюджетними. Використовуючи
Гуляш зі свинини - рецепт
Різноманіття рецептів такого, всім відомого, страви як гуляш, дозволяє нам використовувати різні види м'яса, щоб урізноманітнити смак готового
Гуляш зі свинини в мультиварці
Гуляш - це традиційне угорське блюдо, так званий густий суп з м'ясом яловичини або свинини, з додаванням картоплі і молодий паприки. І сьогодні ми
Як приготувати гуляш зі свинини?
Гуляш - популярний угорське блюдо, яке традиційно готується з телятини чи яловичини. Але не менш смачним це страва вийде, якщо для його створення