Суп-гуляш - рецепт

Угорський суп-гуляш
Інгредієнти:
Приготування
Зараз ми розповімо вам, як приготувати суп-гуляш з яловичини. Отже, сало нарізаємо невеликими шматочками, а цибулю чистимо і дрібненько шаткуємо. М'ясо обробляємо і рубаємо скибочками. Болгарський перець очищаємо від насіння і шаткуємо соломкою. Помідори подрібнюємо кубиками, а часник видавлюємо через прес. Картоплю чистимо і ріжемо кубиками. Кладемо В каструльку спочатку сало, вытапливаем весь жир, а шкварки виймаємо і викидаємо. Потім кидаємо цибулю пасеруємо його, приправляємо паприкою і кмином. Далі кладемо м'ясо, тушкуємо хвилин 7 подсаливая за смаком. Після цього наливаємо воду, накриваємо кришкою і варимо близько півтора годин. Після закінчення часу додаємо картоплю, доводимо до кипіння, кладемо перчик, помідори і часник. Зменшуємо вогонь до мінімуму і готуємо суп до м'якості овочів.
Суп-гуляш в мультиварці
Інгредієнти:
Для галушок:
Приготування
М'ясо нарізаємо невеликими кубиками і пасеруємо на рослинній маслечко в мультиварці, вибравши програму «Випічка», до золотистого кольору.
Далі кидаємо цибулю, нашатковану півкільцями, і рубаний часник. Через кілька хвилин, коли овочі стануть напівпрозорими, приправляємо паприкою і вливаємо трохи води. Переводимо прилад в режим «Гасіння» і засікаємо ще 35 хвилин. Після цього кидаємо нарізану кубиками картоплю, перець і стиглі помідори. Підсолюємо за смаком, кладемо томатну пасту, заливаємо водою і готуємо в режимі «Гасіння» 40 хвилин. Суп-гуляш повинен вийти густим. Для приготування галушок змішуємо яйце з сіллю і додаємо трохи борошна, щоб вийшло круте тісто. Далі розгортаємо його ковбаскою і нарізаємо на частини, придавлюючи кожну пальцем. Додаємо їх за 15 хвилин до закінчення приготування. Перед подачею суп-гуляш зі свинини додаємо сметану і рубану зелень.
Суп-гуляш з курки
Інгредієнти:

Приготування
У каструлі розігріваємо трохи рослинного масла й обсмажуємо в ньому подрібнений очищений цибулю і моркву до золотистого кольору. Потім опускаємо туди нарізане куряче м'ясо, солимо за смаком, злегка обсмажуємо і заливаємо водою. Через годину додаємо нарізаний кубиками картопля, помідори, часник, перець, спеції і варимо суп до повної готовності.
Рекомендуємо добрі рецепти

Як приготувати гуляш зі свинини з підливкою?
Смачний і досить простий рецепт гуляшу представлений у цій статті. В даному блюді особливе значення має пікантна підлива, яка з'являється в процесі

Як приготувати гуляш з яловичини з підливкою?
Якщо яловиче м'ясо не дуже подобається вашим близьким, просто приготуйте смачний гуляш з яловичини з підливою – це страва обов'язково припаде до

Гуляш з яловичої печінки
Яловича печінка - це популярний субпродукт і досить корисний. Страви з неї виходять легкими, поживними, а головне дуже бюджетними. Використовуючи

Гуляш зі свинини - рецепт
Різноманіття рецептів такого, всім відомого, страви як гуляш, дозволяє нам використовувати різні види м'яса, щоб урізноманітнити смак готового

Гуляш зі свинини в мультиварці
Гуляш - це традиційне угорське блюдо, так званий густий суп з м'ясом яловичини або свинини, з додаванням картоплі і молодий паприки. І сьогодні ми

Як приготувати гуляш зі свинини?
Гуляш - популярний угорське блюдо, яке традиційно готується з телятини чи яловичини. Але не менш смачним це страва вийде, якщо для його створення