Добрі рецепти, огляди, корисні та цікаві статті!
» » Як приготувати яєчню з помідорами?

Як приготувати яєчню з помідорами?

22-07-2015, 21:27
700
Як приготувати яєчню з помідорами?
Яєчню можна, без сумніву, назвати одним з найпопулярніших сніданків. Причини очевидні: страва готується швидко і легко, виходить досить бюджетним і відмінно поєднується з різними добавками. Рецепти з цієї статті ми присвятимо поясненню того, як приготувати яєчню з помідорами.

Як посмажити яєчню з помідорами?


Інгредієнти:

  • яйця - 4 шт.;

  • ріпчаста цибуля - 60 г;

  • часникові зубки - 3 шт.;

  • солодкий перець - 70 г;

  • томати - 230 г;

  • жменя зелені кінзи;

  • оливкова олія - 30 мл


  • Приготування
    Так як цибулю і солодкий перець смажаться довше інших овочів, їх пасерування і слід почати приготування бази для яєчні. Цибульні півкільця змішуємо з півкільцями перцю на сковороді з оливковою олією. Як тільки овочі дійдуть до напівготовності, кладемо до них кубики томатів і чекаємо, поки ті почнуть перетворюватися в пюре. Додаємо до овочів пюрированный часник, а через півхвилини вбиваємо і яйця. Накриваємо блюдо кришкою і готуємо на мінімальному вогні, поки яєчні білки не схопляться. Подаємо з зеленню кінзи.

    Яєчня зі шпинатом і помідорами


    Інгредієнти:

  • оливкова олія - 15 мл;

  • печериці - 175 г;

  • часниковий зубок;

  • шпинат - 60 г;

  • козячий сир - 30 г;

  • яйця - 4 шт.;

  • жменя томатів черрі;

  • жменя зелені петрушки.


  • Приготування
    Розігрів оливкову олію, обсмажуємо на ньому розрізані навпіл капелюшки грибів. Як тільки останні підрум'яняться, кладемо до них листя шпинату і чекаємо, поки вони зів'януть. Додаємо розтерті в пасту часниковий зубок, томати черрі, а через півхвилини вбиваємо яйця. Поверх яєць укладаємо кубики козячого сиру і готуємо все під кришкою 3-4 хвилини або поки яєчний білок не схопиться повністю, а жовток не придбає бажану ступінь готовності. Яєчня з помідорами і сиром подається в компанії подрібненої зелені петрушки.

    Яєчня з печерицями та помідорами – рецепт


    Інгредієнти:

  • томати черрі - 8 шт.;

  • печериці - 8 шт.;
  • Як приготувати яєчню з помідорами?

  • скибочки тостового хліба - 4 шт.;

  • яйця - 4 шт.;

  • щіпка сушеного чебрецю, пластівців чилі;

  • вершкове масло - 35 р.


  • Приготування
    На половині вершкового масла підрум'янюємо розрізані навпіл гриби і томати. З хліба зрізаємо шкірку, а обидві сторони м'якушки змащуємо залишилися олією. Викладаємо тости на дно порційних формочок, зверху розподіляємо шматочки томатів та грибів, вбиваємо яйця і посипаємо все спеціями. Запікаємо яйця при 165 градусах 8-12 хвилин.
    Рекомендуємо добрі рецепти
    Яєчня по-французьки
    Яєчня по-французьки
    Вашій увазі пропонується незвичайний варіант звичайної яєчні. Це дуже оригінальне і красиве блюдо, яким можна порадувати себе і своїх близьких. Яєчня
    Брускетта з помідорами
    Брускетта з помідорами
    Брускетта з помідорами - смачна, тепла закуска для буднів і свят. Невибаглива і просте поєднання продуктів, з яких виходить чудове італійське блюдо.
    Яєчня з помідорами і ковбасою
    Яєчня з помідорами і ковбасою
    Яєчня - самий елементарний в приготуванні сніданок. Для того щоб вона вийшла більш ситної, її готують з іншими різними інгредієнтами. Сьогодні ми
    Яєчня з помідорами та цибулею
    Яєчня з помідорами та цибулею
    Сніданок – найважливіший прийом їжі за день. Він заряджає енергією і створює настрій. При цьому приготування повинно бути швидким, а результат –
    Омлет з помідорами і ковбасою
    Омлет з помідорами і ковбасою
    Омлет несправедливо відносять до простої не заслуговує уваги їжі, адже якщо докласти трохи фантазії, у вас вийде дуже цікаве і смачне блюдо, а цей
    Смажені баклажани з помідорами
    Смажені баклажани з помідорами
    Насичений смак обсмажених баклажанів відмінно доповнюють томати. З цих продуктів можна зробити апетитну запіканку, закусочні рулетики, рагу або