Яєчня з помідорами і ковбасою
Мабуть, яєчня – це те блюдо, яке вміють готувати практично все. Воно просте, швидке, але при цьому ще й смачне. А якщо в яєчню додати ще деякі інгредієнти, наприклад, ковбасу, помідори, цибуля, то вийде взагалі смакота.
Інгредієнти:
яйця – 3 шт.;
ковбаса напівкопчена – 120 г;
помідор великий – 1 шт.;
зелень кропу – 20 г;
зелень петрушки – 20 г;
сир – 60 г;
перець;
сіль.
Приготування
Ковбасу і помідори викладаємо на сковороду з олією і обсмажуємо. При цьому ковбасу краще порізати соломкою, а помідори – півкільцями. Потім додаємо яйця, притрушиваем подрібненою зеленню, солимо, злегка перчимо. Засипаємо яєчню тертим сиром і під закритою кришкою готуємо 4 хвилини на середньому вогні.
Інгредієнти:
курячі яйця – 4 шт.;
докторська ковбаса – 200 г;
цибуля – 120 г;
помідори – 2 шт.;
рослинне масло – 10 мл
сіль.
Приготування
Невеликими скибочками ріжемо ковбасу, цибулю шаткуємо півкільцями. З помідорів знімаємо шкірку і нарізаємо м'якоть невеликими кубиками. Розігріваємо олію на сковороді, викладаємо цибулю, злегка його обсмажуємо, додаємо ковбасу і, періодично помішуючи, обсмажуємо продукти разом близько 5 хвилин. Потім додаємо підготовлений помідор, перемішуємо і смажимо ще 5 хвилин. Після начинку рівномірно розподіляємо по сковороді, розбиваємо яйця, солимо і готуємо хвилини 3.
Інгредієнти:
ковбаса – 150 г;
помідори – 2 шт.;
цибуля шалот – 1 шт.;
яйця – 4 шт.;
масло вершкове – 15 г;
болгарський перець – половинка;
сіль;
спеції.
Приготування
Цибулю ріжемо дрібненькими кубиками, викладаємо його на сковороду з розтопленим вершковим маслом і злегка обсмажуємо до золотистого кольору. Потім додаємо ковбасу, нарізану кубиками, і на середньому вогні готуємо ще хвилин 5. Обсмажені інгредієнти викладаємо у форму. Зверху розміщуємо помідори і перець, нарізані кубиками. Яйця збиваємо з додаванням солі і спецій. Отриманою сумішшю заливаємо інгредієнти у формі. При температурі близько 180 градусів запікаємо яєчню з помідорами і ковбасою близько 20 хвилин.
Інгредієнти:
яйця курячі – 3 шт.;
цибуля – 1 шт.;
помідори – 1 шт.;
чорний хліб – 100 р.;
ковбаса «Краківська» – 200 г;
сир твердий – 100 г;
сіль;
перець;
масло вершкове.
Приготування
Помідор і цибулю ріжемо півкільцями. З скибочки чорного хліба зрізаємо шкірку, а м'якоть ріжемо кубиками. Точно так само нарізаємо і ковбасу. Сир натираємо на тертці. На сковороді розігріваємо олію, викладаємо цибулю, помідори, хліб і обсмажуємо, поки цибуля не зарум'яниться. Додаємо ковбасу, злегка обсмажуємо і додаємо яйця, підсолюємо і доводимо до готовності під кришкою. Готову страву посипаємо тертим сиром, даємо постояти хвилинки 2 до його розплавлення, а потім подаємо до столу.
Інгредієнти:
яйця – 4 шт.;
помідори – 2 шт.;
ковбаса – 70 г;
перець болгарський – 1 шт.;
цибуля середньої величини – 1 шт.;
зелень;
сіль;
перець;
рослинне масло.
Приготування
Цибулю ріжемо півкільцями, солодкий перець – соломкою, помідори – часточками. Розігріваємо рослинне масло, цибулю обсмажуємо до прозорого стану, додаємо до нього болгарський перець і помідори. Притрушиваем зверху меленим чорним перцем, сіллю, накриваємо сковороду кришкою і тушкуємо 10 хвилин на невеликому вогні. Після цього додаємо до овочів ковбасу, нарізану кубиками, і обсмажуємо ще хвилини 3. Тепер інгредієнти трохи розсовуємо і отримані поглиблення вбиваємо по яйцю. Злегка їх підсолюємо, накриваємо кришкою і доводимо до готовності.
Яєчня з помідорами, ковбасою і сиром
Інгредієнти:
Приготування
Ковбасу і помідори викладаємо на сковороду з олією і обсмажуємо. При цьому ковбасу краще порізати соломкою, а помідори – півкільцями. Потім додаємо яйця, притрушиваем подрібненою зеленню, солимо, злегка перчимо. Засипаємо яєчню тертим сиром і під закритою кришкою готуємо 4 хвилини на середньому вогні.
Яєчня з помідорами, цибулею і ковбасою
Інгредієнти:
Приготування
Невеликими скибочками ріжемо ковбасу, цибулю шаткуємо півкільцями. З помідорів знімаємо шкірку і нарізаємо м'якоть невеликими кубиками. Розігріваємо олію на сковороді, викладаємо цибулю, злегка його обсмажуємо, додаємо ковбасу і, періодично помішуючи, обсмажуємо продукти разом близько 5 хвилин. Потім додаємо підготовлений помідор, перемішуємо і смажимо ще 5 хвилин. Після начинку рівномірно розподіляємо по сковороді, розбиваємо яйця, солимо і готуємо хвилини 3.
Як приготувати яєчню з помідорами і ковбасою?
Інгредієнти:
Приготування
Цибулю ріжемо дрібненькими кубиками, викладаємо його на сковороду з розтопленим вершковим маслом і злегка обсмажуємо до золотистого кольору. Потім додаємо ковбасу, нарізану кубиками, і на середньому вогні готуємо ще хвилин 5. Обсмажені інгредієнти викладаємо у форму. Зверху розміщуємо помідори і перець, нарізані кубиками. Яйця збиваємо з додаванням солі і спецій. Отриманою сумішшю заливаємо інгредієнти у формі. При температурі близько 180 градусів запікаємо яєчню з помідорами і ковбасою близько 20 хвилин.
Яєчня з помідорами, хлібом і ковбасою
Інгредієнти:
Приготування
Помідор і цибулю ріжемо півкільцями. З скибочки чорного хліба зрізаємо шкірку, а м'якоть ріжемо кубиками. Точно так само нарізаємо і ковбасу. Сир натираємо на тертці. На сковороді розігріваємо олію, викладаємо цибулю, помідори, хліб і обсмажуємо, поки цибуля не зарум'яниться. Додаємо ковбасу, злегка обсмажуємо і додаємо яйця, підсолюємо і доводимо до готовності під кришкою. Готову страву посипаємо тертим сиром, даємо постояти хвилинки 2 до його розплавлення, а потім подаємо до столу.
Як посмажити яєчню з помідорами, перцем і ковбасою?
Інгредієнти:
Приготування
Цибулю ріжемо півкільцями, солодкий перець – соломкою, помідори – часточками. Розігріваємо рослинне масло, цибулю обсмажуємо до прозорого стану, додаємо до нього болгарський перець і помідори. Притрушиваем зверху меленим чорним перцем, сіллю, накриваємо сковороду кришкою і тушкуємо 10 хвилин на невеликому вогні. Після цього додаємо до овочів ковбасу, нарізану кубиками, і обсмажуємо ще хвилини 3. Тепер інгредієнти трохи розсовуємо і отримані поглиблення вбиваємо по яйцю. Злегка їх підсолюємо, накриваємо кришкою і доводимо до готовності.
Рекомендуємо добрі рецепти
Яєчня з помідорами та цибулею
Сніданок – найважливіший прийом їжі за день. Він заряджає енергією і створює настрій. При цьому приготування повинно бути швидким, а результат –
Яйця з помідорами
Коли приходить весна, і на прилавках з'являються довгоочікувані свіжі овочі, так і хочеться додавати їх в кожну страву. І помідори тому не
Салат з горошком і ковбасою
Будь-який святковий стіл, та й не тільки, завжди прикрашають різноманітні салати, варіантів, приготування яких досить багато. І сьогодні ми зробили
Салат з помідорами і ковбасою
Шукаєте простий рецепт салату для обіду або вечері? Тоді пропонуємо зробити салат з помідорами і ковбасою. Що може бути простіше? Читайте наші
Яєчня з цибулею
Самий популярний, швидкий і ситне блюдо до сніданку - це яєчня. І варіантів приготування яєчні дуже багато. Можливо у вас вже є улюблений рецепт, а
Лаваш з ковбасою
Не знаєте чим пригостити гостей, які до вас несподівано завітали? У нас є для вас рішення - зробіть лаваш з ковбасою. Приготувати таку просту закуску