Яєчня з цибулею
Не знаєте, що смачненького приготувати на сніданок, щоб всі ваші рідні залишилися ситими і задоволеними? Сьогодні ми розповімо вам, як приготувати яєчню з цибулею і догодити всім без винятку!
Інгредієнти:
яйце - 4 шт.;
цибулина - 1 шт.;
помідор - 1 шт.;
спеції;
масло рослинне - 2 ст. ложки.
Приготування
На сковороду наливаємо трохи олії, розігріваємо і кидаємо дрібно нарізаний ріпчаста цибулька. Швиденько обсмажуємо його, додаємо нарізану тонкими кружальцями помідор, солимо, перчимо за смаком і акуратно розбиваємо курячі яйця. Доводимо до яєчню готовність і перекладаємо на красиве блюдо.
Інгредієнти:
яйце - 3 шт.;
цибулина - 2 шт.;
вода фільтрована - 3 ст. ложки;
спеції;
олія рослинна.
Приготування
Отже, цибулини чистимо, дрібно шаткуємо ножем і пасеруємо на розігрітому рослинному маслечко до рум'яного кольору. Потім підливаємо трохи води і тушкуємо деякий час, до випаровування рідини. Підсолюємо, перчимо за смаком, акуратно розбиваємо яйця і смажимо все 4 хвилинки, до готовності, перевертаючи при необхідності на іншу сторону. Далі обережно перекладаємо яєчню на блюдо і подаємо на стіл.
Інгредієнти:
яйце - 5 шт.;
цибулина - 1 шт.;
часник - 2 зубчики;
сир - 50 г;
гриби - 100 г;
спеції;
олія оливкова - за смаком;
молоко - 50 мл
Приготування
Овочі чистимо: печериці обробляємо, нарізаємо скибочками, а цибулька і часник дрібно шаткуємо. У сковороді розігріваємо оливкову олію, викладаємо спочатку грибочки, а потім цибулю і часник. Обсмажуємо все разом 3-4 хвилинки, перемішуємо і заправляємо спеціями. Потім вливаємо в сковороду збиті окремо яйця, посипаємо тертим сиром і заливаємо молоком. Ретельно перемішуємо і смажимо на середньому вогні. Коли суміш трохи схопиться, починаємо помішувати все акуратно лопаткою, щоб яєчня з грибами і цибулею рівномірно приготувалася.
Інгредієнти:
яйце - 8 шт.;
сметана - 3 ст. ложки;
морква - 2 шт.;
борошно - 2 ст. ложки;
олія рослинна;
петрушка;
спеції.
Приготування
Моркву чистимо, натираємо на маленькій тертці, кладемо сметанку, всипаємо борошно і солимо за смаком. Після цього викладаємо масу на сковорідку, обсмажуємо в рослинному масло до золотавого кольору, потім заливаємо яйцями і смажимо до готовності.
Інгредієнти:
яйце - 4 шт.;
помідор - 05 шт.;
ковбаса - 4 скибочки;
спеції;
зелена цибуля - за смаком;
масло вершкове.
Приготування
Ковбасу шаткуємо смужками, а помідор і зелений лук промиваємо і подрібнюємо. У сковороді на середньому вогні розтоплюємо вершкове масло, викладаємо ковбаску і злегка обсмажуємо з усіх боків. Потім зменшуємо вогонь до мінімального і розбиваємо яйця. Солимо, перчимо страву за смаком і обсмажуємо під закритою кришкою до готовності. Після цього присипаємо яєчню нарізаною зеленою цибулькою і подаємо зі свіжими овочами та зеленню.
Інгредієнти:
сало - 5 скибочок;
яйце - 4 шт.;
спеції;
цибулина - 05 шт.;
зелень свіжа - за смаком.
Приготування
Сало нарізаємо смужками або невеликими кубиками. Потім викладаємо його в сковороду і палимо, а потім обсмажуємо на середньому вогні до м'якості. Чистимо цибулину і шаткуємо тонкими півкільцями, а потім кидаємо до сальцу. Вогонь зменшуємо і пасеруємо цибулька, помішуючи, до м'якості. Далі акуратно розбиваємо яйця, солимо, перчимо за смаком і за бажанням злегка перемішуємо лопаткою. В кінці приготування готову страву посипаємо подрібненою зеленню і подаємо до столу.
Яєчня з помідорами та цибулею
Інгредієнти:
Приготування
На сковороду наливаємо трохи олії, розігріваємо і кидаємо дрібно нарізаний ріпчаста цибулька. Швиденько обсмажуємо його, додаємо нарізану тонкими кружальцями помідор, солимо, перчимо за смаком і акуратно розбиваємо курячі яйця. Доводимо до яєчню готовність і перекладаємо на красиве блюдо.
Рецепт яєчні з цибулею
Інгредієнти:
Приготування
Отже, цибулини чистимо, дрібно шаткуємо ножем і пасеруємо на розігрітому рослинному маслечко до рум'яного кольору. Потім підливаємо трохи води і тушкуємо деякий час, до випаровування рідини. Підсолюємо, перчимо за смаком, акуратно розбиваємо яйця і смажимо все 4 хвилинки, до готовності, перевертаючи при необхідності на іншу сторону. Далі обережно перекладаємо яєчню на блюдо і подаємо на стіл.
Яєчня з сиром і цибулею
Інгредієнти:
Приготування
Овочі чистимо: печериці обробляємо, нарізаємо скибочками, а цибулька і часник дрібно шаткуємо. У сковороді розігріваємо оливкову олію, викладаємо спочатку грибочки, а потім цибулю і часник. Обсмажуємо все разом 3-4 хвилинки, перемішуємо і заправляємо спеціями. Потім вливаємо в сковороду збиті окремо яйця, посипаємо тертим сиром і заливаємо молоком. Ретельно перемішуємо і смажимо на середньому вогні. Коли суміш трохи схопиться, починаємо помішувати все акуратно лопаткою, щоб яєчня з грибами і цибулею рівномірно приготувалася.
Яєчня з цибулею і морквою
Інгредієнти:
Приготування
Моркву чистимо, натираємо на маленькій тертці, кладемо сметанку, всипаємо борошно і солимо за смаком. Після цього викладаємо масу на сковорідку, обсмажуємо в рослинному масло до золотавого кольору, потім заливаємо яйцями і смажимо до готовності.
Яєчня з цибулею і ковбасою
Інгредієнти:
Приготування
Ковбасу шаткуємо смужками, а помідор і зелений лук промиваємо і подрібнюємо. У сковороді на середньому вогні розтоплюємо вершкове масло, викладаємо ковбаску і злегка обсмажуємо з усіх боків. Потім зменшуємо вогонь до мінімального і розбиваємо яйця. Солимо, перчимо страву за смаком і обсмажуємо під закритою кришкою до готовності. Після цього присипаємо яєчню нарізаною зеленою цибулькою і подаємо зі свіжими овочами та зеленню.
Яєчня з салом і цибулею
Інгредієнти:
Приготування
Сало нарізаємо смужками або невеликими кубиками. Потім викладаємо його в сковороду і палимо, а потім обсмажуємо на середньому вогні до м'якості. Чистимо цибулину і шаткуємо тонкими півкільцями, а потім кидаємо до сальцу. Вогонь зменшуємо і пасеруємо цибулька, помішуючи, до м'якості. Далі акуратно розбиваємо яйця, солимо, перчимо за смаком і за бажанням злегка перемішуємо лопаткою. В кінці приготування готову страву посипаємо подрібненою зеленню і подаємо до столу.
Рекомендуємо добрі рецепти
Яєчня - рецепт
Якщо ви думаєте, що вмієте готувати яєчню смачно, швидко і апетитно, то прочитайте цю статтю. Ви зрозумієте, що існує стільки різних і надзвичайно
Гречка з цибулею
Гречка з цибулею - прекрасне блюдо, яке не тільки вгамує голод, але і надовго подарує вам відчуття ситості. Його можна готувати вегетаріанцям, а
Як приготувати білі гриби?
Сьогодні ми розповімо про те, як смачно приготувати такий корисний продукт, як білі гриби. Давайте зробимо суп, посмажимо, згасимо, приготуємо грибну
Омлет з овочами
Омлет - це чудовий варіант сніданку для всієї родини. Способів його приготування досить багато, все залежить від ваших уподобань. І сьогодні ми
Яєчня з яблуками
Яєчня може бути не тільки з ковбасою, цибулею, помідорами, але може бути і солодкою. І сьогодні ми пропонуємо вам зробити яєчню з яблуками. Читаємо
Глазунья в мікрохвильовці
Яєчня - чергове і улюблене блюдо всіх холостяків, адже простіше нічого й вигадати не можна. Але і цей процес можна значно спростити, якщо приготувати