Яєчня з яблуками
Яєчня може не тільки виступати в якості ідеального сніданку на пару з беконом, але і представляти собою основу для солодкого фруктового страви. Додайте до омлету трохи яблук, меду , кориці і отримаєте не менш смачне блюдо для початку дня. Також не варто забувати про те, що яблука чудово поєднуються з птахом, а тому яєчня з яблуками не завжди повинна бути солодкою.
Ця дієтична яєчня складається лише з яєчних білків. Страва, створене спеціально для тих, хто обмежує споживання холестерину і стежить за своєю фігурою.
Інгредієнти:
кокосове масло -12 м;
білки 8 яєць;
яловичина (філе) - 150 г;
велике яблуко - 1 шт.;
листова капуста - 3-4 листків;
волоський горіх - 20 р.
Приготування
Розігріваємо кокосове масло у товстостінній сковороді і обсмажуємо на ньому кубики курятини зі спеціями. Коли курятина стане золотистою, змішуємо її з яблучними скибочками і тримаємо суміш на сковороді ще хвилин 30. Перекладаємо куру і яблука на тарілку, а замість них обсмажуємо зелене листя капусти поки ті не підів'януть, протягом 30 секунд. Змішуємо капусту з яблуками та курою, заливаємо все збитими з сіллю білки і посипаємо горішками зверху. Зменшуємо жар і готуємо яєчню з яблучними часточками 4 хвилини.
Інгредієнти:
великі яйця - 6 шт.;
масло вершкове - 40 г;
зелене яблуко;
тертий сир - 60 г;
сіль, кориця, мелений перець - за смаком.
Приготування
На розтопленому маслі обсмажуємо тонкі часточки яблук, посипати їх корицею. Через 5 хвилин прибираємо яблука зі сковороди, а на їх місці обсмажуємо яйця, приправивши їх по смаку. Чекаємо, поки низ яєчні схопиться, а верх залишиться сируватим, і в цей момент викладаємо яблучні скибочки поверх. Посипаємо яєчню сиром і перекладаємо на тарілку.
Інгредієнти:
яблуко (середнього розміру) - 1 шт.;
кленовий сироп - 2 ч. ложки;
яйця курячі - 2 шт.;
вершкове масло - 15 г;
мелена кориця - 1/2 ч. ложки;
жирні вершки - 45 мл;
тертий твердий сир - 60 г;
смажені горіхи - 2 ст. ложки.
Приготування
Тонкі скибочки яблук припускаємо до напівготовності, після чого додаємо корицю і кленовий сироп, перемішуємо і чекаємо ще секунд 30. Яйця ділимо на жовтки і білки : жовтки збиваємо з вершками, а білки в стійку піну (до твердих піків). З'єднуємо жовтки з білками і виливаємо суміш на окрему сковороду. Чекаємо, поки низ омлету схопиться, а на верх викладаємо яблука і посипаємо все сиром. Коли сир розтане, а яйця остаточно схопляться, страву можна подавати до столу.
Інгредієнти:
борошно - 3 ст. ложки;
розпушувач - 1/4 ч. ложки;
вода - 40 мл;
молоко кокосове - 20 мл;
оцет - 20 мл;
кокосовий цукор - 2 ст. ложки;
яйця - 2 шт.;
кориця мелена - 3 г;
мелений мускатний горіх - 15 м;
яблуко (зелене, велике) - 1 шт.
Приготування
Цей омлет ми будемо запікати, тому перед початком приготування інгредієнтів, доводимо температуру духової шафи до 175 градусів. Борошно з'єднайте з розпушувачем і сіллю. Окремо від сухої суміші збиваємо жовтки двох яєць з водою і молоком, додаємо цукор і оцет, а також прянощі - корицю і мускат. З'єднуємо суху борошняну суміш з жовтковою і збиваємо до однорідності. Збиваємо білки до твердих піків і акуратно з'єднуємо з жовтковою основою. Повітряне тісто перелити у форму або товстостінну сковороду. Поверх омлету викладаємо скибочки яблук і відправляємо блюдо готується в духовці.
Запікаємо яблучний омлет 18 хвилин, а перед подачею поливаємо кленовим сиропом. Подавати страву потрібно відразу ж після приготування.
Рецепт яєчні з яблуками і курятиною
Ця дієтична яєчня складається лише з яєчних білків. Страва, створене спеціально для тих, хто обмежує споживання холестерину і стежить за своєю фігурою.
Інгредієнти:
Приготування
Розігріваємо кокосове масло у товстостінній сковороді і обсмажуємо на ньому кубики курятини зі спеціями. Коли курятина стане золотистою, змішуємо її з яблучними скибочками і тримаємо суміш на сковороді ще хвилин 30. Перекладаємо куру і яблука на тарілку, а замість них обсмажуємо зелене листя капусти поки ті не підів'януть, протягом 30 секунд. Змішуємо капусту з яблуками та курою, заливаємо все збитими з сіллю білки і посипаємо горішками зверху. Зменшуємо жар і готуємо яєчню з яблучними часточками 4 хвилини.
Як приготувати яєчню з яблуками?
Інгредієнти:
Приготування
На розтопленому маслі обсмажуємо тонкі часточки яблук, посипати їх корицею. Через 5 хвилин прибираємо яблука зі сковороди, а на їх місці обсмажуємо яйця, приправивши їх по смаку. Чекаємо, поки низ яєчні схопиться, а верх залишиться сируватим, і в цей момент викладаємо яблучні скибочки поверх. Посипаємо яєчню сиром і перекладаємо на тарілку.
Омлет з яблуками
Інгредієнти:
Приготування
Тонкі скибочки яблук припускаємо до напівготовності, після чого додаємо корицю і кленовий сироп, перемішуємо і чекаємо ще секунд 30. Яйця ділимо на жовтки і білки : жовтки збиваємо з вершками, а білки в стійку піну (до твердих піків). З'єднуємо жовтки з білками і виливаємо суміш на окрему сковороду. Чекаємо, поки низ омлету схопиться, а на верх викладаємо яблука і посипаємо все сиром. Коли сир розтане, а яйця остаточно схопляться, страву можна подавати до столу.
Солодкий омлет з яблуками
Інгредієнти:
Приготування
Цей омлет ми будемо запікати, тому перед початком приготування інгредієнтів, доводимо температуру духової шафи до 175 градусів. Борошно з'єднайте з розпушувачем і сіллю. Окремо від сухої суміші збиваємо жовтки двох яєць з водою і молоком, додаємо цукор і оцет, а також прянощі - корицю і мускат. З'єднуємо суху борошняну суміш з жовтковою і збиваємо до однорідності. Збиваємо білки до твердих піків і акуратно з'єднуємо з жовтковою основою. Повітряне тісто перелити у форму або товстостінну сковороду. Поверх омлету викладаємо скибочки яблук і відправляємо блюдо готується в духовці.
Запікаємо яблучний омлет 18 хвилин, а перед подачею поливаємо кленовим сиропом. Подавати страву потрібно відразу ж після приготування.
Рекомендуємо добрі рецепти
Як зробити омлет на сковороді?
Ідеальний день починається зі смачного і ситного сніданку, який, до того ж, приготувати на швидку руку. Що ще так ідеально підходить по всім
Омлет з молоком
Омлет - це смачне блюдо для сніданку, яке обожнюють і дорослі і діти. Способів його приготування безліч. Але сьогодні ми поговоримо про самих простих
Запіканка з яблуками
Запіканка з яблуками - це чудовий і корисний варіант сніданку для дорослих і дітей. Приготувати її можна з додаванням різних інгредієнтів: сиру,
Яблучна запіканка
Якщо вам набридла шарлотка, але ви любите випічку з яблуками, спробуйте приготувати запіканку з яблук. Дуже смачне і корисне блюдо, яке приготувати
Омурайсу
Омурайсу - японський омлет з начинкою з м'яса і рису. Подають його зазвичай з кетчупом та іншими соусами. Виходить смачний і ситний сніданок. Давайте