Не знаєте, що смачненького приготувати на сніданок, щоб всі ваші рідні залишилися ситими і задоволеними? Сьогодні ми розповімо вам, як приготувати яєчню з цибулею і догодити всім без винятку!
Яєчня з помідорами та цибулею
Інгредієнти: яйце - 4 шт.; цибулина - 1 шт.; помідор - 1 шт.; спеції; масло рослинне - 2 ст. ложки. Приготування На сковороду наливаємо трохи олії, розігріваємо і кидаємо дрібно нарізаний ріпчаста цибулька. Швиденько обсмажуємо його, додаємо нарізану тонкими кружальцями помідор, солимо, перчимо за смаком і акуратно розбиваємо курячі яйця. Доводимо до яєчню готовність і перекладаємо на красиве блюдо.
Рецепт яєчні з цибулею
Інгредієнти: яйце - 3 шт.; цибулина - 2 шт.; вода фільтрована - 3 ст. ложки; спеції; олія рослинна. Приготування Отже, цибулини чистимо, дрібно шаткуємо ножем і пасеруємо на розігрітому рослинному маслечко до рум'яного кольору. Потім підливаємо трохи води і тушкуємо деякий час, до випаровування рідини. Підсолюємо, перчимо за смаком, акуратно розбиваємо яйця і смажимо все 4 хвилинки, до готовності, перевертаючи при необхідності на іншу сторону. Далі обережно перекладаємо яєчню на блюдо і подаємо на стіл.
Яєчня з сиром і цибулею
Інгредієнти: яйце - 5 шт.; цибулина - 1 шт.; часник - 2 зубчики; сир - 50 г; гриби - 100 г; спеції; олія оливкова - за смаком; молоко - 50 мл Приготування Овочі чистимо: печериці обробляємо, нарізаємо скибочками, а цибулька і часник дрібно шаткуємо. У сковороді розігріваємо оливкову олію, викладаємо спочатку грибочки, а потім цибулю і часник. Обсмажуємо все разом 3-4 хвилинки, перемішуємо і заправляємо спеціями. Потім вливаємо в сковороду збиті окремо яйця, посипаємо тертим сиром і заливаємо молоком. Ретельно перемішуємо і смажимо на середньому вогні. Коли суміш трохи схопиться, починаємо помішувати все акуратно лопаткою, щоб яєчня з грибами і цибулею рівномірно приготувалася.
Яєчня з цибулею і морквою
Інгредієнти: яйце - 8 шт.; сметана - 3 ст. ложки; морква - 2 шт.; борошно - 2 ст. ложки; олія рослинна; петрушка; спеції. Приготування Моркву чистимо, натираємо на маленькій тертці, кладемо сметанку, всипаємо борошно і солимо за смаком. Після цього викладаємо масу на сковорідку, обсмажуємо в рослинному масло до золотавого кольору, потім заливаємо яйцями і смажимо до готовності.
Яєчня з цибулею і ковбасою
Інгредієнти: яйце - 4 шт.; помідор - 05 шт.; ковбаса - 4 скибочки; спеції; зелена цибуля - за смаком; масло вершкове. Приготування Ковбасу шаткуємо смужками, а помідор і зелений лук промиваємо і подрібнюємо. У сковороді на середньому вогні розтоплюємо вершкове масло, викладаємо ковбаску і злегка обсмажуємо з усіх боків. Потім зменшуємо вогонь до мінімального і розбиваємо яйця. Солимо, перчимо страву за смаком і обсмажуємо під закритою кришкою до готовності. Після цього присипаємо яєчню нарізаною зеленою цибулькою і подаємо зі свіжими овочами та зеленню.
Яєчня з салом і цибулею
Інгредієнти: сало - 5 скибочок; яйце - 4 шт.; спеції; цибулина - 05 шт.; зелень свіжа - за смаком. Приготування Сало нарізаємо смужками або невеликими кубиками. Потім викладаємо його в сковороду і палимо, а потім обсмажуємо на середньому вогні до м'якості. Чистимо цибулину і шаткуємо тонкими півкільцями, а потім кидаємо до сальцу. Вогонь зменшуємо і пасеруємо цибулька, помішуючи, до м'якості. Далі акуратно розбиваємо яйця, солимо, перчимо за смаком і за бажанням злегка перемішуємо лопаткою. В кінці приготування готову страву посипаємо подрібненою зеленню і подаємо до столу.