Вернуться назад Распечатать

Яєчня з цибулею

Яєчня з цибулею
Не знаєте, що смачненького приготувати на сніданок, щоб всі ваші рідні залишилися ситими і задоволеними? Сьогодні ми розповімо вам, як приготувати яєчню з цибулею і догодити всім без винятку!

Яєчня з помідорами та цибулею


Інгредієнти:

  • яйце - 4 шт.;

  • цибулина - 1 шт.;

  • помідор - 1 шт.;

  • спеції;

  • масло рослинне - 2 ст. ложки.


  • Приготування
    На сковороду наливаємо трохи олії, розігріваємо і кидаємо дрібно нарізаний ріпчаста цибулька. Швиденько обсмажуємо його, додаємо нарізану тонкими кружальцями помідор, солимо, перчимо за смаком і акуратно розбиваємо курячі яйця. Доводимо до яєчню готовність і перекладаємо на красиве блюдо.

    Рецепт яєчні з цибулею


    Інгредієнти:

  • яйце - 3 шт.;

  • цибулина - 2 шт.;

  • вода фільтрована - 3 ст. ложки;

  • спеції;

  • олія рослинна.


  • Приготування
    Отже, цибулини чистимо, дрібно шаткуємо ножем і пасеруємо на розігрітому рослинному маслечко до рум'яного кольору. Потім підливаємо трохи води і тушкуємо деякий час, до випаровування рідини. Підсолюємо, перчимо за смаком, акуратно розбиваємо яйця і смажимо все 4 хвилинки, до готовності, перевертаючи при необхідності на іншу сторону. Далі обережно перекладаємо яєчню на блюдо і подаємо на стіл.

    Яєчня з сиром і цибулею


    Інгредієнти:

  • яйце - 5 шт.;

  • цибулина - 1 шт.;

  • часник - 2 зубчики;

  • сир - 50 г;

  • гриби - 100 г;

  • спеції;

  • олія оливкова - за смаком;

  • молоко - 50 мл


  • Приготування
    Овочі чистимо: печериці обробляємо, нарізаємо скибочками, а цибулька і часник дрібно шаткуємо. У сковороді розігріваємо оливкову олію, викладаємо спочатку грибочки, а потім цибулю і часник. Обсмажуємо все разом 3-4 хвилинки, перемішуємо і заправляємо спеціями. Потім вливаємо в сковороду збиті окремо яйця, посипаємо тертим сиром і заливаємо молоком. Ретельно перемішуємо і смажимо на середньому вогні. Коли суміш трохи схопиться, починаємо помішувати все акуратно лопаткою, щоб яєчня з грибами і цибулею рівномірно приготувалася.

    Яєчня з цибулею і морквою


    Інгредієнти:

  • яйце - 8 шт.;

  • сметана - 3 ст. ложки;

  • морква - 2 шт.;

  • борошно - 2 ст. ложки;

  • олія рослинна;

  • петрушка;

  • спеції.


  • Приготування
    Моркву чистимо, натираємо на маленькій тертці, кладемо сметанку, всипаємо борошно і солимо за смаком. Після цього викладаємо масу на сковорідку, обсмажуємо в рослинному масло до золотавого кольору, потім заливаємо яйцями і смажимо до готовності.

    Яєчня з цибулею і ковбасою


    Інгредієнти:

  • яйце - 4 шт.;

  • помідор - 05 шт.;

  • ковбаса - 4 скибочки;

  • спеції;

  • зелена цибуля - за смаком;

  • масло вершкове.


  • Приготування
    Ковбасу шаткуємо смужками, а помідор і зелений лук промиваємо і подрібнюємо. У сковороді на середньому вогні розтоплюємо вершкове масло, викладаємо ковбаску і злегка обсмажуємо з усіх боків. Потім зменшуємо вогонь до мінімального і розбиваємо яйця. Солимо, перчимо страву за смаком і обсмажуємо під закритою кришкою до готовності. Після цього присипаємо яєчню нарізаною зеленою цибулькою і подаємо зі свіжими овочами та зеленню.

    Яєчня з салом і цибулею


    Інгредієнти:

  • сало - 5 скибочок;

  • яйце - 4 шт.;
  • Яєчня з цибулею

  • спеції;

  • цибулина - 05 шт.;

  • зелень свіжа - за смаком.


  • Приготування
    Сало нарізаємо смужками або невеликими кубиками. Потім викладаємо його в сковороду і палимо, а потім обсмажуємо на середньому вогні до м'якості. Чистимо цибулину і шаткуємо тонкими півкільцями, а потім кидаємо до сальцу. Вогонь зменшуємо і пасеруємо цибулька, помішуючи, до м'якості. Далі акуратно розбиваємо яйця, солимо, перчимо за смаком і за бажанням злегка перемішуємо лопаткою. В кінці приготування готову страву посипаємо подрібненою зеленню і подаємо до столу.