Вернуться назад Распечатать

Яєчня з помідорами і ковбасою

Яєчня з помідорами і ковбасою
Мабуть, яєчня – це те блюдо, яке вміють готувати практично все. Воно просте, швидке, але при цьому ще й смачне. А якщо в яєчню додати ще деякі інгредієнти, наприклад, ковбасу, помідори, цибуля, то вийде взагалі смакота.

Яєчня з помідорами, ковбасою і сиром


Інгредієнти:

  • яйця – 3 шт.;

  • ковбаса напівкопчена – 120 г;

  • помідор великий – 1 шт.;

  • зелень кропу – 20 г;

  • зелень петрушки – 20 г;

  • сир – 60 г;

  • перець;

  • сіль.


  • Приготування
    Ковбасу і помідори викладаємо на сковороду з олією і обсмажуємо. При цьому ковбасу краще порізати соломкою, а помідори – півкільцями. Потім додаємо яйця, притрушиваем подрібненою зеленню, солимо, злегка перчимо. Засипаємо яєчню тертим сиром і під закритою кришкою готуємо 4 хвилини на середньому вогні.

    Яєчня з помідорами, цибулею і ковбасою


    Інгредієнти:

  • курячі яйця – 4 шт.;

  • докторська ковбаса – 200 г;

  • цибуля – 120 г;

  • помідори – 2 шт.;

  • рослинне масло – 10 мл

  • сіль.


  • Приготування
    Невеликими скибочками ріжемо ковбасу, цибулю шаткуємо півкільцями. З помідорів знімаємо шкірку і нарізаємо м'якоть невеликими кубиками. Розігріваємо олію на сковороді, викладаємо цибулю, злегка його обсмажуємо, додаємо ковбасу і, періодично помішуючи, обсмажуємо продукти разом близько 5 хвилин. Потім додаємо підготовлений помідор, перемішуємо і смажимо ще 5 хвилин. Після начинку рівномірно розподіляємо по сковороді, розбиваємо яйця, солимо і готуємо хвилини 3.

    Як приготувати яєчню з помідорами і ковбасою?


    Інгредієнти:

  • ковбаса – 150 г;

  • помідори – 2 шт.;

  • цибуля шалот – 1 шт.;

  • яйця – 4 шт.;

  • масло вершкове – 15 г;

  • болгарський перець – половинка;

  • сіль;

  • спеції.


  • Приготування
    Цибулю ріжемо дрібненькими кубиками, викладаємо його на сковороду з розтопленим вершковим маслом і злегка обсмажуємо до золотистого кольору. Потім додаємо ковбасу, нарізану кубиками, і на середньому вогні готуємо ще хвилин 5. Обсмажені інгредієнти викладаємо у форму. Зверху розміщуємо помідори і перець, нарізані кубиками. Яйця збиваємо з додаванням солі і спецій. Отриманою сумішшю заливаємо інгредієнти у формі. При температурі близько 180 градусів запікаємо яєчню з помідорами і ковбасою близько 20 хвилин.

    Яєчня з помідорами, хлібом і ковбасою


    Інгредієнти:

  • яйця курячі – 3 шт.;

  • цибуля – 1 шт.;

  • помідори – 1 шт.;

  • чорний хліб – 100 р.;

  • ковбаса «Краківська» – 200 г;

  • сир твердий – 100 г;

  • сіль;

  • перець;

  • масло вершкове.


  • Приготування
    Помідор і цибулю ріжемо півкільцями. З скибочки чорного хліба зрізаємо шкірку, а м'якоть ріжемо кубиками. Точно так само нарізаємо і ковбасу. Сир натираємо на тертці. На сковороді розігріваємо олію, викладаємо цибулю, помідори, хліб і обсмажуємо, поки цибуля не зарум'яниться. Додаємо ковбасу, злегка обсмажуємо і додаємо яйця, підсолюємо і доводимо до готовності під кришкою. Готову страву посипаємо тертим сиром, даємо постояти хвилинки 2 до його розплавлення, а потім подаємо до столу.

    Як посмажити яєчню з помідорами, перцем і ковбасою?


    Інгредієнти:

  • яйця – 4 шт.;

  • помідори – 2 шт.;

  • ковбаса – 70 г;

  • перець болгарський – 1 шт.;

  • цибуля середньої величини – 1 шт.;

  • зелень;

  • сіль;

  • перець;
  • Яєчня з помідорами і ковбасою

  • рослинне масло.


  • Приготування
    Цибулю ріжемо півкільцями, солодкий перець – соломкою, помідори – часточками. Розігріваємо рослинне масло, цибулю обсмажуємо до прозорого стану, додаємо до нього болгарський перець і помідори. Притрушиваем зверху меленим чорним перцем, сіллю, накриваємо сковороду кришкою і тушкуємо 10 хвилин на невеликому вогні. Після цього додаємо до овочів ковбасу, нарізану кубиками, і обсмажуємо ще хвилини 3. Тепер інгредієнти трохи розсовуємо і отримані поглиблення вбиваємо по яйцю. Злегка їх підсолюємо, накриваємо кришкою і доводимо до готовності.