Омлет з помідорами і ковбасою

Як приготувати омлет з помідорами і ковбасою?
Інгредієнти:
Приготування
Розігрів трохи олії в сковороді, використовуйте його для того, щоб спасерувати цибулю. Як тільки останній стане прозорим, кладемо до нього шматочки томатів та ковбасу. Збиваємо яйця зі спеціями і сметаною. Яєчну суміш виливаємо поверх овочевий засмажки з ковбасою. Швидко зменшуємо вогонь і накриваємо сковороду кришкою. Омлет з помідорами і ковбасою буде готуватися близько 4-6 хвилин.
Омлет з помідорами, ковбасою і сиром
Інгредієнти:
Приготування
Кружечки ковбаси підрум'янюємо на сухій сковороді, жиру з них буде цілком достатньо для того, щоб ковбаса легко отлипала від сковороди. Коли ковбаса буде готова, на неї кладемо шматочки бекону або панчетти. Підрум'янюємо і їх.
Для омлету яйця з'єднуємо з кефіром. Не забуваємо і про прянощах, стандартної суміші з морської солі і свіжомеленого перцю буде цілком достатньо. В омлет відправляємо пару столових ложок тертого сиру. Обсмажуємо яєчну суміш на невеличкій кількості жиру, раніше вытопившегося з ковбас і панчетти. Коли омлет схопиться знизу, довершити його ковбасою і беконом, залишками сиру, і складіть навпіл. Подавайте з великою кількістю нарізаного зеленого лука.
Якщо ви хочете приготувати омлет з ковбасою і помідорами в мультиварці, то повторіть всі процедури описані раніше, використовуючи режим «Випічка».
Омлет з помідорами і ковбасою в духовці
Готувати омлети в духовці ні трохи не складніше, ніж на сковороді. Для приготування ви можете використовувати будь-яку придатну форму для запікання, в тому числі порційні форми для мафінів. Такі «кекси» з омлету дуже улюблені дітьми.
Інгредієнти:
Приготування
Поставте духова шафа розігріватися до температури 180 градусів. Стінки кожної клітинки з форми покрийте тонким шаром масла. Коли всі підготовчі роботи виконані, можна приступати до підготовки інгредієнтів для омлету.
Яйця збиваємо з пучкою морської солі. Півкільця солодкого салатного лука пасеруємо з перцем і часником. Коли овочі дійдуть до напівготовності, кладемо до них шпинат і чекаємо, поки він не зів'яне. Окремо підрум'янюємо кружечки ковбаси.
Змішуємо теплі овочі і м'ясо з яйцями, розливаємо омлет по осередках форм і ставимо запікатися на 20 хвилин.
Як зробити омлет з ковбасою, картоплею і помідорами?
Інгредієнти:

Приготування
Помідори припускаємо з цибулею, поки плоди не перетворяться в соус. Додаємо цукор і часник. Збиваємо молоко і яйця. Кладемо в томатний соус кружечки картопляних бульб, ковбасу, і заливаємо все омлетною масою. Смажимо під кришкою 7 хвилин. Омлет з помідорами і ковбасою подається з великою кількістю зелені.
Рекомендуємо добрі рецепти

Яєчня з помідорами і ковбасою
Яєчня - самий елементарний в приготуванні сніданок. Для того щоб вона вийшла більш ситної, її готують з іншими різними інгредієнтами. Сьогодні ми

Як приготувати смачний омлет?
Омлет – дуже смачне і надзвичайно просте блюдо. Для його приготування не знадобиться ніяких екзотичних інгредієнтів, а сам процес займе всього кілька

Омлет з помідорами і сиром
Любите омлети з помідорами? Тоді вам варто спробувати прикрасити їх смак додатковим інгредієнтом - сиром. Рецепти такої страви ви можете придумати

Домашня ковбаса в духовці
Не знаєте, що приготувати на обід? Тоді пропонуємо вам кілька цікавих страв з домашньою ковбасою в духовці. Зробити їх досить легко, а вийде ситно,

Омлет з ковбасою
Омлет завжди був ідеальним стравою до сніданку, тому, пропонуємо вам різноманітити ранкову трапезу, приготувавши омлет з ковбасою - просте і

Омлет в мультиварці - рецепт
Омлет - це швидкий сніданок, зручний і корисний обід вечеря. Універсальність цієї страви зробила його главою серед усіх страв з яєць на наших столах.